Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Seva,
Geçen gün verdiğin haftada 2,5 kg diyetiyle ilk sayfadaki 3,5kg diyeti aynı Şimdi ilk sayfadaki listeler nasılmış anımsayamadım diye göz atayım dedim de Öyle fark ettim

kızlar dünkü günüm berbat kaçamaklarla keçdi bu yüzden yediklerimi yazmıyorum
bu sabah 2 dekmek penir sebze ve çay
ara sütlü kahve
ara yeşil
ögle fırında balık yoğurt 2 ekmek ve domates sebze
ara yeşil çay

hepinize kolay gelsin bakalım pazarertesi tartı bizi sevindirecekmi yoksa tam tersi üzecekmiamma ne olursa olsun bu hafta kilo veremdim diye vaz keçmek yok

Ya arkadaşlar bu diyet listesinde illa saatlere uymak zorundamıyız çünki ben saat 10-11 arası kahvaltı yapıyorum.çünki bebişim var 5aylık gece uykularımız biraz dengesiz oluyor sabah 7den sonra anca kesintisiz uyuyabiliyorum birkaç saat o yüzden saatlere uyamıyorum .

Öğlen:
- 2 dilim esmer ekmek
- 5 yk kıymalı sebze
- 1 domates
- 1 bardak ayran

Öğle yemeğinde ayranı çay bardağıyla içtim zira hepsini içersem ikindi öğününe yetmeyecekti şişedeki ayran
Ama çok doydum ya normalde bu kadar çok yemiyordum

Seva, dün ben de batırdım ama bugün yeni bir güne uyanıp yine ve yeniden diye başladım, vazgeçmek elbette ki yok!!!

Bahired, bence sen elinden geldiğince uygulamaya çalış ama çok kısıtlama kendini hatta öğünlere hafif eklemeler yap mesela ara öğünlerini sıklaştır meyve+1 bardak ayran ya da süt iç. Hem emzirme döneminde olduğun için çocuğuna da katkısı olur hem de çok zorlanmazsın.
Saatlere uymak zayıflama açısından aslında önemli ama eğer ki sen sabaha karşı uyuyorsan, mesela 5te mi uyuyorsun, 3te falan bir bardak ılık süt iç hem uzun süre aç kalmamış olursun hem de metabolizmanı aktif tutarsın.

Mrb arkadaşlar bende diyete başlamak istiyorum. Ama irademe pek sahip çıkamıyorum pazartesi sabah başlayıp öğlen bozuyorum hem diyetleri benim çok fazla kilom yk ama basen kalça ve karnımda hep yağlarım nasıl verecegim bu kiloyu bilmiyorum 1 kızım var 2. Düşünüyoruz ama bu kiloyla hamile kalırsam 90 ını bulurım ve bir daha veremem bu kiloları.boyum 1.54 kilom 58olması gereken kilom 47 sizlerin birbirinize destek oldugunu görünce belki bende bir ümit veririm bu kiloları:)

şimdi aramı yaptım
- yarım su bardağı ayran
- 1 küçük anamur muzu
- 1 etiform bisküvi (2 kaşık yulaf yerine)

Bugunkü günlüğüm ;
Sabah: 2dilim Tambugday ekmegı peynir,ve domates sogan lı menemen şekersz çay
Öğle: 2dilim tb ekmek 3baget domates salatalık (sanırım baget biraz fazla oldu :)) )
Akşam: 1,5 dilim tb ekmek bir tabak kelle paça

Aralarda toplamda 3 mandalina

Aslında benim yediklerim normal bir menü ama emziren birine göre diyet oluyo :)))

Son düzenleme:
Bende yazayım bari
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, bir dilim peynir
Öğle: 3 köfte, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yoğurt
Akşam:1 dilim çavdar ekmeği, haşlanmış brokoli üzerine yoğurt döktüm yedim, birazcık da salata yedim. Salatayla hiç aram yok sevmiyorum, yiyemiyorum
Şimdide bir mandalina yedim.
Bugün hiç boş vaktim olmadı o yüzden yeşil çay içemedim.Birazdan içerim artık. Yine spora gittim 2 saat. Şu ana kadar da 1-1,5 lt su içtim.
Hepinize sevgiler.

kızlar gün aydın nasılsınız diyet nasıl gediyor?kızlar zayıflamak çok önemli sağlamlık bakımından ve fizik görünüşü bakımından biliyorsunuz fazla kilo insanı olduğundan yaşlı gösteriyor

Kızlar günaydın
Dün akşam eve giderken markete uğrayıp patlıcan aldım eve gittim tam onları doğradım ocağa koyacaktım ki komşum elinde tabakla geldi pide yapmış ama ev yapımı bi de kızını bırakacak kimse olmadığından onu bıraktı bu nedenle yemek yalan oldu ben de mecburen onları yedim misafirime de çay demledim onunla birlikte de biraz ceviz (en fazla 3 tane yemişimdir) bir avuç kadar leblebi ve kuru üzüm yedim.
Çayla yediklerim azar azardı ama beni bitiren pide oldu

Bugün de telafi yoluna gidiyorum, geçenlerde marketten çilekli yoğurt almıştım yarım kg, çoğunu yemiştim 3te biri kadarı kalmış içine 2-3 kaşık yulaf ezmesi kattım ve sabah kahvaltısında onu yedim.

Öğlen de yemekhaneye giderim artık en iyi alternatiflerden alırım tepsime...

Son düzenleme:
Günaydin kizlar bende dün isim oldugu icin sehir disina ciktim günü birlikti dün sabah kahvaltimi yaptim 1dilkm kepekli ekmek yagaiz krem peniri sürüp domates salatalik roka koyorak sandivuc gibi yaninda kahveyle yiyip ciktim sabah 7 de yemistim aksama dogru saat 4 gibi de yolculuk yaptigimiz icin esim le mcdanillisa gittik bir dana etli hamburgeri yaninda patates kizartmasi yedim su sadece1,5 litre icebildim dun iyi degildi amaaaaaa mutluyum ne aldim kilo nede verdim günlük kalorimi esitlenmis oldu bugunde gene ayni sekilde dünki gibi kahvaltimin aynisi yaptim yesil cayimi ictim 1litreye kadar suyumu ictim simdide yürüyüseme cikiyorum oģlenede allah kerim:)

keçmiş olsuninş telafi ede bilirsin
canım öglen allah kerim dediyim günlerde mutlaka abartılı ve diyetden uzak yiyeceklere möhtac kaldım benyani mutlaka önceden bişeyler hazırlanması gerekiyor mesela ben kendime akşamdan yarın için ilste hazırlıyorum böylece sabah kalktığımda öglen ne yiyim akşam ne yiyim derdi olmuyor hatda önceden 2 öglelik tavuk felan haşlıyorum ve 2 akşamlık çorba salata sebze felan da yemek zaten zor olmuyor çünkü evde nevarsa ondan yiyorum mesela sebze veya domates veya kahı veya karnabahar yani ne varsa ondan

Merhabalar,umarım hepinizin diyeti iyi geçiyordur. Ben diyet yapmaya karar verdiğimde 4 eylüldü diyetisyene gittim ve bir liste aldım 64 kilo ile başladım diyete ara verdiğimde 11 ekimdi ve 59 kilo olmuştum, geçen bir ay boyunca hiç ama hiç en ufak dahi bir kaçamak yapmadım. Fazla bir zaman değildi 1 ay ama ilk defa diyet yaptığım için bana çok zor gelmişti. Biraz azimli ve kararlı olmamız lazım mesela dün mutfakta kendime bir şeyler hazırlarken gözümün önünde duran kurabiyelerden çekti canım elime aldım bir tanesini dedim ki kendi kendime "ne olacak bir taneden" dedim, tam ağzıma atacakken bıraktım sonradan pişman olacağımı bildiğim için yemedim. Diyete ara verdiğimde dahi hep vicdan azabı çekerek yedim tatlıları, yağlı yiyecekleri, kızartmaları falan Yapacağımız kaçamağın tadı bize verdiği bir anlık zevk inanın zayıfladıktan sonra kendimizi aynada gördüğümüzün yanında hiç kalır. O yüzden umarım hepimiz irademize hakim oluruz ve bu diyete devam ederiz, tabi ederken de inşallah kiloları veririz . ( Birde diyet yapıp yapıp kilo verememek gibi bir sorun var, öyle bir sorunla karşılaşmayacağımızı varsayalım. ) Bunları niye yazdım bilmiyorum. İçimden geldi işte
Hepinize sevgiler.

Son düzenleme:
Ayça Kayanın faceden takit etmeye başladım..

Fatma adında bir hanımın resmi var..88 den 68 e düşmüş ve resmen yaşı küçülmüş gibi görünüyor..

Şu dakika karar verdim yarından itibaren başlıyorum Ayça Kaya Tariflerine 2 3 hafta sonra spora da başlayacağım..Spor merkezine yazılacağım inşallah..

bendeee 20 versemmm

Merhaba hoşgeldin aramıza, bende spor salonuna gidiyorum. 1 ay oldu, spor gerçekten çok fark ettiriyor. Sıkılaştırıyor ve yağ yakımını hızlandırıyor. Henüz 5.5 kilo vermeme rağmen eskiden diyete ve spora başlamadan önce giydiğim kıyafetler büyük geliyor, 40 beden giyiyordum 64 kilo iken ,şuanda bana eskiden olmayan 36 beden kıyafetlerimi giymeye başladım. İnsan o kadar mutlu oluyor ki anlatamam. İsterim ki imkanı olan herkes spor yapsın. Hem sağlık açısından hem kilo vermeye yardımcı olması açısından.

Maaşallah senin adına gerçekten sevindim.. ben sürekli 58 - 61 arası idim..Çikolata kisti yüzünden 8 9 ayda 15 kg aldım ameliyat oldum..evlendim.. 75 ile hamile kaldım..22 aldım 97 doğuma gittim..1 ay sonra 14 verdim 83 oldum.. sonra 76 düştüm..Dukan yaptım , bıraktım 6 kilo geri aldım..tekrar 82 sonra 78 düştüm..Ama bu dönemde doğum kontrol hapı kullandım tekrar 82- 83 gidiyor valla.

Çok karışık oldu =)))

ama geçmiş böyle şuan 44 - 46 beden giyiyorum son aldığım 2 pantalon 44 beden..Tekrar 38 beden olamam gibi geliyor ama en azından 40 giysem süper olacak

sonra 2. bebek olur inşallah

Son düzenleme:

Haklisin katiliyorum sana adi konulmussa yemegin geri kolay bende olmustur oyle cok hep buzdolabin onunde bukurdum kendimi ama allahtan yürüyüsteykin kendimi salata icinide tonbaligi koyarim dedim õylede yaptim simdi limonlu yesilcayimi iciyorum aksamada mercimek corbasi martar sote yogurt la gecirim allahin izni ile pazartesi basladim listeye ama daha kilo verememis pazsrtesi tsrtinscaktim ama dunden dola yi cok merak ettigim icin tartindim64,7hala neyse bunuda sükür gec olsun güc olmasin

Merhaba kızlar
Dün plan dışı bir menüyle kapatmıştım gunu anlattığım üzere...
Öğlen de akşamdan hazırlayıp evden yemek getirmediğimden yemekhaneye gittim ama çok şanslıyım ki diyete uygun şeyler vardı
normalde ana yemek patatesli olurdu bi de tatlı falan bugün ayran vardı bi de elma :) sanki beni düşünmüşler elmayı yemekte yemedim şimdi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…