kızlar hepiniz hoş geldiniz çok sevindim tek başıma kalmışdım burda inş beraber zayıflarız
mesela dün Diyetisyen Dr.Ayça Kaya
1 haftada 2.5 kg verdiren diyet örnek listesi verdi
1 HAFTADA 2.5 KG VERDİREN DİYET
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (İstenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olur.)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
NOT: 80 kg üzerinde olanlar bu diyeti uygulayabilir. 80 kg altında olanlar ise hepsini yarım ölçek olarak uygulayabilir.
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Egzersizle desteklenmeli.
Dr. Ayça Kaya'nın 1 haftada 2.5 kg verdiren diyet videosu için TIKLAYIN!
1 haftada 2.5 kg verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık
Öğlen:
- 2 dilim esmer ekmek
- 5 yk kıymalı sebze
- 1 domates
- 1 bardak ayran
keçmiş olsunKızlar günaydın
Dün akşam eve giderken markete uğrayıp patlıcan aldım eve gittim tam onları doğradım ocağa koyacaktım ki komşum elinde tabakla geldi pide yapmış ama ev yapımı bi de kızını bırakacak kimse olmadığından onu bıraktı bu nedenle yemek yalan oldu ben de mecburen onları yedim misafirime de çay demledim onunla birlikte de biraz ceviz (en fazla 3 tane yemişimdir) bir avuç kadar leblebi ve kuru üzüm yedim.
Çayla yediklerim azar azardı ama beni bitiren pide oldu
Bugün de telafi yoluna gidiyorum, geçenlerde marketten çilekli yoğurt almıştım yarım kg, çoğunu yemiştim 3te biri kadarı kalmış içine 2-3 kaşık yulaf ezmesi kattım ve sabah kahvaltısında onu yedim.
Öğlen de yemekhaneye giderim artık en iyi alternatiflerden alırım tepsime...
canım öglen allah kerim dediyim günlerde mutlaka abartılı ve diyetden uzak yiyeceklere möhtac kaldım benGünaydin kizlar bende dün isim oldugu icin sehir disina ciktim günü birlikti dün sabah kahvaltimi yaptim 1dilkm kepekli ekmek yagaiz krem peniri sürüp domates salatalik roka koyorak sandivuc gibi yaninda kahveyle yiyip ciktim sabah 7 de yemistim aksama dogru saat 4 gibi de yolculuk yaptigimiz icin esim le mcdanillisa gittik bir dana etli hamburgeri yaninda patates
kizartmasi yedim su sadece1,5 litre icebildim dun iyi degildi amaaaaaa mutluyum ne aldim kilo nede verdim günlük kalorimi esitlenmis oldu bugunde gene ayni sekilde dünki gibi kahvaltimin aynisi yaptim yesil cayimi ictim 1litreye kadar suyumu ictim simdide yürüyüseme cikiyorum oģlenede allah kerim:)
Merhaba hoşgeldin aramıza, bende spor salonuna gidiyorum. 1 ay oldu, spor gerçekten çok fark ettiriyor. Sıkılaştırıyor ve yağ yakımını hızlandırıyor. Henüz 5.5 kilo vermeme rağmen eskiden diyete ve spora başlamadan önce giydiğim kıyafetler büyük geliyor, 40 beden giyiyordum 64 kilo iken ,şuanda bana eskiden olmayan 36 beden kıyafetlerimi giymeye başladım. İnsan o kadar mutlu oluyor ki anlatamam. İsterim ki imkanı olan herkes spor yapsın. Hem sağlık açısından hem kilo vermeye yardımcı olması açısından.Ayça Kayanın faceden takit etmeye başladım..
Fatma adında bir hanımın resmi var..88 den 68 e düşmüş ve resmen yaşı küçülmüş gibi görünüyor..
Şu dakika karar verdim yarından itibaren başlıyorum Ayça Kaya Tariflerine 2 3 hafta sonra spora da başlayacağım..Spor merkezine yazılacağım inşallah..
bendeee 20 versemmm
Merhaba hoşgeldin aramıza, bende spor salonuna gidiyorum. 1 ay oldu, spor gerçekten çok fark ettiriyor. Sıkılaştırıyor ve yağ yakımını hızlandırıyor. Henüz 5.5 kilo vermeme rağmen eskiden diyete ve spora başlamadan önce giydiğim kıyafetler büyük geliyor, 40 beden giyiyordum 64 kilo iken ,şuanda bana eskiden olmayan 36 beden kıyafetlerimi giymeye başladım. İnsan o kadar mutlu oluyor ki anlatamam. İsterim ki imkanı olan herkes spor yapsın. Hem sağlık açısından hem kilo vermeye yardımcı olması açısından.
keçmiş olsuninş telafi ede bilirsin
canım öglen allah kerim dediyim günlerde mutlaka abartılı ve diyetden uzak yiyeceklere möhtac kaldım benyani mutlaka önceden bişeyler hazırlanması gerekiyor mesela ben kendime akşamdan yarın için ilste hazırlıyorum böylece sabah kalktığımda öglen ne yiyim akşam ne yiyim derdi olmuyor hatda önceden 2 öglelik tavuk felan haşlıyorum ve 2 akşamlık çorba salata sebze felan da yemek zaten zor olmuyor çünkü evde nevarsa ondan yiyorum mesela sebze veya domates veya kahı veya karnabahar yani ne varsa ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?