Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bekleyenx boyun kaç

seva kilo 65.400

btyg kilo 64,8

listeye katılmak istiyenler başlanğıc kilosun yazsın

başlangıç kilom 67 bakalım bır ay sonra nolcak

bekleyenx boyuna göre kilon gayet güzel canm :)

Teşekkür ederim canım, böyle şeyler duyunca insan mutlu oluyor Bir 5 kilo falan daha vermek istiyorum, ondan sonra duruma göre bırakacağım diyeti sadece spora devam edeceğim . Yaşım genç henüz, yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaştığı için ben gençken önlemimi almak istiyorum.

bekleyenx canım bende senin gibi düşünüyorum inşallah bır ay sonra vermiş olucaz azim edersek yapıcaz :13:

Tebrikler bir haftada 2kilo süper hedef kac:))
hedef 60 -61 canım
canım mutlaka hem zayıflatan hemde süt artıran yiyecekler vardır internetden araşdır bence ayrıca hamurlu yiyeceklerden uzak durursun eger en böyük iyiliyi yapmış olursun kendine
tamam eklerim

seva kilo 65.400
btyg kilo 64,8
Bekleyenx kilo 58.4
candy5 kilo 67
bahired kilo 96

yediklerim
ögle az haşlanmış et yoğurt salata 2d ekmek 1 meyva
yeşil çay
akşam tavuk suyunda sebzeli yulaf çorbası 1d ekmek yoğurt 1 domates
şimdi rezeneli zencefilli yeşil çayımı içib uyumaya gidicem çok yorgunum her kese iyi geceler sakın kaçamak yapmayın gözüm üzerinizde

58.4 olarak eklerseniz sevinirim, 400 gr dahi çok önemli

Bugun yediklerim sabah bir bardak süte 3yk meyveli yulaf kelloks yedikten sonra 1saat tempolu yürüyus yaptim õglen 2adet tavuk baget bol salata yedim yesil cay mi ictim 1,5litre su bitti suana kadar yaptiklarim daha sonra arada yogurt bir meyve ile aksamda corba salata yogurt zeytinyagla yapacagim kabak yemegi arada icecegim cayla diger kalan1,5litre su ile bugunu kapatacak

Benim günlüğüm;
Sabah: bir dilim peynir, 2 dilim tam bugday ekmeği,domates,salatalık,1 küçücük salkım üzüm,şekersiz çay
Öğle :1dilim ekmek arası peynir (ogleyı oturup yeyemedim)
Akşam: 1dilim ekmek, 3 tane tavuk baget,domates, salatalık
Ve maalesef toplamda 1,5 lt su
Pek su içen biri değilimde

Bende bugün yediklerimi yazayım;
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir
Öğle: 1 haşlanmış yumurta üzerine yoğurt döküp yedim. 1 dilim çavdar ekmeği, 2 küçük mandalina
İkindi: Kepekli ekmekle yapılmış yağsız, beyaz peynirli tost
Akşam: Mercimek çorbası, Pırasa, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
2-2.5 litre su içtim, yeşil çay içtim, birde aç karnına greyfurt suyu içtim sabah
Fitnes, aerobik, koşu bandı falan karışık toplamda 2 saat spor yaptım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Kaç gündür yazamadım malum 28 Ekim yarım gündü ve işler de yarım güne sıkıştırılınca gün epey yoğun geçti.
Ben de bayramdan sonra beslenmeme dikkat ediyor ve evdeki diyet günlüğüme günlük yediklerimi yazıyordum taa ki düne kadar... Dün arkadaş tatil diye arkadaşlarını çağırmış sen d e gel dedi veeeeeee diyettttt GÜM!!!!
Ben de buraya hem yediklerimi yazıp hem de sizinle paylaşım halinde olmayı planlıyordum baktım ki siz başlamışsınız bile Tabii ben uzak kalınca fark edemedim.
Bugün yeni bir gün dedim ve sevanın geçen gün paylaştığı haftada 2,5kg diyetine başladım. Benim beslenme şekline yakın olduğundan uygulamam kolay olur diye düşündüm.
Ben Pazartesi'den Pazartesiye tartılıyorum dünden kalma bir ödem de var o yüzden kilomu şimdilik yazamayacağım yarın yazarım ama

Kahvaltım:
- 2 ceviz (zeytin yerine)
- 2 dilim esmer ekmek
- 1-2 dilim peynir (akşamdan tuzu çıksın diye suya koyuyorum parçalandığı için net ölçü veremiyorum )
- yarım domates
- 1 fincan limonlu yeşil çay

Birazdan 1 çay bardağı ayran içerim yanına da bir anamur muzu (akşam yemeğindeki meyveyi sabah ara öğüne alacağım yemekten sonra meyve yiyemem de...)

öğlen yemeğimi de şimdiden yazabilirim çünkü gece 11de sırf bugün için yemek yaptım, yarım litrelik şişeye de ayran hazırlayıp koydum sabah işe gelirken hepsi hazırdı :) Siz de böyle yapabilirsinz

Öğlen:
- 2 dilim esmer ekmek
- 5 yk kıymalı sebze
- 1 domates
- 1 bardak ayran

Kızlar ben öğünlerde 2şer dilim ekmek yemeyi düşünüyorum akşam da dahil çünkü geçen yıl diyetisyenimin verdiği listelere bakıyorum da her öğün 2 dl ekmek + aralarda da ekmek grubu yiyecekler var bir anda kıtlık psikolojisine girmek istemiyorum zaten birkaç günde kendimi frenlemeye başlarım :)

Son düzenleme:

Zaten Dr.Ayça Kaya da öğünlere 2dilim ekmek koymuş ki keza bende 2dilim yiyorum :)

Zaten Dr.Ayça Kaya da öğünlere 2dilim ekmek koymuş ki keza bende 2dilim yiyorum :)
Siz hangi listesinden bahsediyorsunuz? Ben kitabını da aldım orada da haftada 2,5kg listesinde de toplam 5 dl ekmek hakkı var o yüzden bunu belirttim

Siz hangi listesinden bahsediyorsunuz? Ben kitabını da aldım orada da haftada 2,5kg listesinde de toplam 5 dl ekmek hakkı var o yüzden bunu belirttim

Canım kusura bakma ben yanlış biliyormuşum şimdi kontrol ettim haftada 3,5 kg listesinde sabah ve öğle 2dilim var ama aksam yokmuş :)

Canım kusura bakma ben yanlış biliyormuşum şimdi kontrol ettim haftada 3,5 kg listesinde sabah ve öğle 2dilim var ama aksam yokmuş :)
Estağfirullah ne kusuru? Ben de acaba her öğünde 2şer dl ekmek verdiği liste vardı da ben mi kaçırdım diye düşündüm:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…