Bugün başladım diyete, hafta da bir bildirim yapmayı düşünüyorum. Diyet haricinde günde 1.5-2 saat spor yapıyorum. Bol su içiyorum.2-3 bardak yeşil çay içiyorum. 1-2 şişe de maden suyu tüketiyorum. Bakalım sonuç ne olacak. Herkese kolay gelsin. Umarım herkes arzu ettiği kiloya ve vücuda ulaşır.
Başlangıç kilom: 58
Listeden falan bahsetmişsiniz, eğer yaparsanız liste beni de eklerseniz sevinirim.
Bugün başladım diyete, hafta da bir bildirim yapmayı düşünüyorum. Diyet haricinde günde 1.5-2 saat spor yapıyorum. Bol su içiyorum.2-3 bardak yeşil çay içiyorum. 1-2 şişe de maden suyu tüketiyorum. Bakalım sonuç ne olacak. Herkese kolay gelsin. Umarım herkes arzu ettiği kiloya ve vücuda ulaşır.
Listeden falan bahsetmişsiniz, eğer yaparsanız liste beni de eklerseniz sevinirim.
seva kilo 65.400
btyg kilo 64,8
listeye katılmak istiyenler başlanğıc kilosun yazsın
bekleyenx boyun kaç
Mesajda kilomu düz 58 olarak yazmışım fark etmemişim 58.4 olcaktı
bekleyenx boyuna göre kilon gayet güzel canm :)
Teşekkür ederim canım, böyle şeyler duyunca insan mutlu oluyorBir 5 kilo falan daha vermek istiyorum, ondan sonra duruma göre bırakacağım diyeti sadece spora devam edeceğim . Yaşım genç henüz, yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaştığı için ben gençken önlemimi almak istiyorum.
bekleyenx canım bende senin gibi düşünüyorum inşallah bır ay sonra vermiş olucaz azim edersek yapıcaz :13:
hedef 60 -61 canımTebrikler bir haftada 2kilo süper hedef kac:))
canım mutlaka hem zayıflatan hemde süt artıran yiyecekler vardır internetden araşdır bence ayrıca hamurlu yiyeceklerden uzak durursun eger en böyük iyiliyi yapmış olursun kendineHoş bulduk çocuğum 5 aylık,diyetisyen bulamıyorum adam akıllı,o yuzden bu listeyi deniycem benim aç kalmamam lazım onuda aparatif kilo yapmayan şeylerle idare eecegim bir hafta deniycem bakalım,
Şimdi benim kilom 96
Bugun tartıldım bır hafta sonra bakalım kaç olacak
tamam eklerimBugün başladım diyete, hafta da bir bildirim yapmayı düşünüyorum. Diyet haricinde günde 1.5-2 saat spor yapıyorum. Bol su içiyorum.2-3 bardak yeşil çay içiyorum. 1-2 şişe de maden suyu tüketiyorum. Bakalım sonuç ne olacak. Herkese kolay gelsin. Umarım herkes arzu ettiği kiloya ve vücuda ulaşır.
hedef 60 -61 canım
canım mutlaka hem zayıflatan hemde süt artıran yiyecekler vardır internetden araşdır bence ayrıca hamurlu yiyeceklerden uzak durursun eger en böyük iyiliyi yapmış olursun kendine
tamam eklerim
Kızlar ben öğünlerde 2şer dilim ekmek yemeyi düşünüyorum akşam da dahil çünkü geçen yıl diyetisyenimin verdiği listelere bakıyorum da her öğün 2 dl ekmek + aralarda da ekmek grubu yiyecekler var bir anda kıtlık psikolojisine girmek istemiyorum zaten birkaç günde kendimi frenlemeye başlarım :)
Siz hangi listesinden bahsediyorsunuz? Ben kitabını da aldım orada da haftada 2,5kg listesinde de toplam 5 dl ekmek hakkı var o yüzden bunu belirttimZaten Dr.Ayça Kaya da öğünlere 2dilim ekmek koymuş ki keza bende 2dilim yiyorum :)
Siz hangi listesinden bahsediyorsunuz? Ben kitabını da aldım orada da haftada 2,5kg listesinde de toplam 5 dl ekmek hakkı var o yüzden bunu belirttim
Estağfirullah ne kusuru? Ben de acaba her öğünde 2şer dl ekmek verdiği liste vardı da ben mi kaçırdım diye düşündüm:44:Canım kusura bakma ben yanlış biliyormuşum şimdi kontrol ettim haftada 3,5 kg listesinde sabah ve öğle 2dilim var ama aksam yokmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?