arkadaşım başlandın mı?bence hemen başlamalısın ben ilk hafta için 2 kilo verdim
hatta biraz daha fazla bu 2. haftam olucak bakalım.ama ben spor yapmıyorum o kötü en kısa zamanda sporada başlamayı düşünüyorum akşamüstleri yürümek gibi..
aslinda bugün dikat etmiye basladim tam deyil ümreden yeni geldim evde misafir kayniyor elimden geldigi kadar diyet yapiyorum demiyorum midem rahatsiz biraz dedim yoksa gelenle ye gidenle ye ayyyyyyy ayvayi yedim gibi bugünden sonra midem rahatsiz diyecem bir düzene girmem lazimmm evde kosu bandi var ama bu ara elbise askisi görevi görüyorrrrrr bu ara bir gecse düzene girecem:18::18:
bende bugün başlicam bu diyete arkadaşlar çok kafama taktım şu kiloları vercem bunları yaa çok sinir oluyorum..
bu diyeti önceden yapanlara soruyorum kilo gidişi ilk hafta çok sonra azar azar mı oluyor
bana 4 gün oldu ama sumudur kasmıdır bilmem biraz fazla gitti gibi geldi tamda uyyorum diyete
kaç kilosun merak ettim yaseminn
bu diyeti önceden yapanlara soruyorum kilo gidişi ilk hafta çok sonra azar azar mı oluyor
bana 4 gün oldu ama sumudur kasmıdır bilmem biraz fazla gitti gibi geldi tamda uyyorum diyete
Benım çok şevkim kırıldı kızlar.. İlk hafta 1.900 civarı gitti. Ama sporda yapıyordum. Bu haftada aynen devam ettım ben tatlı sevmedığım için öle krizlerim falan da olmuyor. sadece bi akşam makarna yedım. Ama benim bebek fırsat vermedı hıc spor yapaamadım. Bu hafta gitmiyor durdu.. Hareket olmadan olmuyor sanırım. Bi de benim akşam 8 hatta 9'u buuyor ymemek saatim( en büyük sorunum da bu zaten. Nolucak bilmem...
Benimde 4. Günüm gram eksilmedim maşallah sana bende çok dikkat ediyorum bol bol su yeşil çay içiyorum haftaya Pazartesi tartıda düşerim umarım
canım önemli olan verdiyin kilonun geri dönmemesi bu yüzden kilo verdiyin zaman mutlaka devamını getir ve sonrasındada sağlıklı beslenirsin geri dönmezlerbutün 5. günüm 3 kilo gitmiş kalıcıdır umarım
çok sevindim daha da şevkim arttı
haklısın mesela ben bir kaç gün önce regl idim 66.300 gösteriyordu reglim bitdikden sonra 65.300adet olmuşum tartı gerçeği göstermiyecek hatta fazlayı bile gösterebilir.
ama belki benim kilom fazladırda ondandır 80 küsür kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?