Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar bu gün pazar ertesi kilo bildirimi yapmayı unutmayın ben 66.500 oldum

yaza çok az kaldı kızlar irademizi yeşil çayımızı ve suyumuzu artıralım ki dahada hızlansın metobalizmamız

Sevacığım ben bu hafta kilo veremedim, çünkü özel günüme bir iki gün var. Yine de kilo bildirimi yapıyorum,en azından kilo almadım da, tartım 60.5 gösteriyor.

seva hanım ben lahanayı denedim, tam 2 hafta kahvaltıda dahil sadece çorba içtim, boyun 163 o sıralar doğum yapalı 8 ay olmuştu ve emzirmeyi kesince diyete başladım kilom 68 di. lahanaçorbası sayesinde 2 haftada 4 kilo verdim. şu an 64 üm. kesinlikle çok memnun kalmıştım ama bıkmıştım. bende şu an diyet arayışlarındayım acilen 58-57 ye düşmem lazım. lahana diyeti çok güzel ama sürekli yapılamayacak bir diyet

Lahana diyetinde çorbayı nasıl yapmıştın canım? Lezzetli değil diyenler oluyor, sence tadı nasıldı? Ben bi ara enginar çorbası diyeti yapacaktım maydonozlu semizotlu enginar çorbası yaptım ama bir kaşık ancak içtim gerisini döktüm. Lahana çorbası öyle olmaz değil mi? Bir de çorbadan başka hiçbirşey yememiş miydin?

Sevacığım ben bu hafta kilo veremedim, çünkü özel günüme bir iki gün var. Yine de kilo bildirimi yapıyorum,en azından kilo almadım da, tartım 60.5 gösteriyor.

önemli olan kilo veremesende kilo almamanevet haklısın canım regl bitdikden 3 gün sonra tartıl şişkinliyin tam olarak getmiş olduğunda

canım lahana diyetinin iyi kilo verdirdiyini biliyorum amma ben yapamadım tadını heç beyenmedim

nasıl bır dıyet bızımlede paylasır mısın

bu diyetin beslenme şekli ağaşıdaki gibi. bende bunu internetten aldım birde yapan arkadaşımdan aldığım tavsiyelerle yürütüyorum şimdilik. ödem yada şişlik olabir ama 2 günde giden 900 gram oldu. Ben devam ediyorum. Erken kalkan biri olarak kahvaltıda meyve yiyip öğleyi beklemek bayaa zor çünkü akşamda saat 8den sonra su ve bitki çayı dışında bişey yemiyor içmiyoruz. Yemek miktarlarında bir sınırlama yok sadece besinleri birbiriyle karıştırmıyoruz. Arkadaşım yemeklerde az yağ kullandığın ve her öğünde salatanın serbest olduğunu söyledi. İnşallah faydalı olabilmişimdir. Eğer uygulayan başka arkadaşlar varsa onlarında tavsiyelerini bekliyorum.

90 günlük bu diyet listesinde 4 temel günlük öğün bulunmaktadır. Bunları sırayla ve düzenli bir şekilde uyguladığınız takdirde ortaya inanılmaz bir sağlıklı kilo verme yolu cıkmaktadır. Bunlar su şekilde ayrılmıştır ; Protein Günü Nişasta Günü Karbonhidrat Günü Meyve Günü.

Bu döngü her beşinci gün baştan alınıp tekrarlanacak. Her 29. günde ise sadece ve sadece “Su ve Şekersiz Bitki Çayı” var. 90 gün sürecek bu sistemde beslenme. 90 günün bitiminde, normal beslenmeye geçiliyor fakat bir 90 gün daha kahvaltıda meyve yenilmesine devam edilmesi öneriliyor. Bu diyette 15 ve 20 kilo arasi kilo verildigi söyleniyor. KAHVALTILARDA hep meyve yenilecek. Bu metabolizmayi hizlandiriyor.diyet boyunca PROTEIN, NISASTA, KARBONHIDRAT ve MEYVE günleri bulunmaktadır. Bunlari sirayla uygulamak gerekiyor. Siralama kesinlikle degistirilmemeli!!

1. Gün – PROTEIN GÜNÜ ÖGLEN: Haslanmis yada izgarada 3 parca et yada balik (200 gr.), et yerine 3 kaynamis yada sahanda yumurta ve peynir yiyebilirsiniz arti bir dilim kepekli ekmek, arti istediginiz kadar yagsiz salata ÖGLEDEN SONRA: 200 ml sehriyesiz, pirincsiz, bulgursuz corba süt, yogurt ve peynir sirf bu gün yenilebilir AKSAM: öglen yediginizin aynisi fakat corbasiz, aksamda aynisini yemeniz cok önemli

2. Gün NISASTA GÜNÜ ÖGLEN: istediginiz kadar sebze, ama haslanmis, cig yada izgarada. Mercimek, fasulye, patatesde serbest. Baharat, ketcap, salca serbest, bir dilim ekmek ve salata AKSAM: öglen yediginizin aynisi fakat daha kücük porsiyon

3. Gün KARBONHIDRAT GÜNÜ ÖGLEN: hamur isi, domatesli pizza, soslu (sebze sosu) yada salcali makarna, yada pasta/kek (miktari bir porsiyon pizza kadar) AKSAM: 2 kücük yas pasta yada 2-3 tatli hamur isi, 3 top dondurma ve 50 gram cikolata (cikolata mecbur yenilecek)

4. Gün MEYVE GÜNÜ ÖGLEN ve AKSAM istediginiz kadar her cesit meyve

5. Gün bu 4 günü tekrar bastan uygulayin diyet boyunca ayda bir gün sirf su ve sekersiz caylar icilmeli, bu meyve gününden sonra olmali. Kahve ve cay sekersiz ve sütsüz olmak sartiyla istediginiz miktarda serbest. 90 günden sonra normal yiyebilirsiniz ama bir 90 gün daha sabahlari meyve yemeye devam edin. Bu sürec icerisinde 3 kilo daha verirseniz vücudunuz yani metabolizmaniz degisiklige ugramis demektir. iyi sonuc elde etmek icin plana göre beslenmeli, degisiklik yapilmamali. Günde en az 2 litre su icmeye özen gösterin.

selam ayca kayacilar nasilsiniz? :))
bir donem 9-10 gun deneyerek 2.7 kilo verdigim ayca kaya diyetine rri donuyorum...her 3 beslenme listesinide her hafta donusumlu olarak deniycem yarin itibariyle...mayisin 19 da tatile cikiyorum..su anda 64 kiloyum ve 39 gunum var hedefim olan 58 kiloya dusmek icin...
gunlugumun yani sira burdada yedilerimi paylasicam hergun insallah...
desteginizi bekliyorum canlar :))

kusura bakmayın yei farkettim yazınızı. lahana çorbası eminnim enginar gibi değildir,enginar ağır bir sebze bildiğim kadarıyla,aslında içinde lahana olduğunu bilmesen görüntü itibariyle ve birazda olsa mercimek çorbasını andırıyor.ben şu şelikde pişirdim, lahanayı iri iri doğradım mesela miktarolarak bi lahananın çeyreği kadar diyebilirim, yarım demet maydonoz, 2-3 tane kuru ya da taze soğan,iki tane havuç,2-3 tane domaes bunların hesini kuşbaşı gibi doğradım ve suyuu bütün malzemelerin hafif üstüne gelecek şekide ayarladım.evet malesef bütün öğünlerimde lahana çorbası içtim,kahvaltıda bile,zaten çalışan bir bayanım bu benim için çok zor olmadı da diyebilrim. hızla kilo verdim geri de almadım hala aynıyım,o diyetsırasında bol bol su içtim. şimdi tekrar dönmek istiyorum
diyete. tadı bence tiksinilecekgibi bir tat değil. lahanayla aram fena olmayıncada çok zorlanmadım. sadece hep aynı şeyi yemekten bıktığım için bıraktım.kesinlikle sağlıksız bir diette değil tavsiye ederim.lahana çorbası diyeti diye google ye yazarsan tarifi ve açıklaması geliyor zaten. ben yapanların yorumunu okudum çok memnun kalanlar vardı öylece zten başladım.şu an 64 kiloyum 68 den düştüm bu diet ile . tekrar başlayıp 58-59 u görene kadar devam etmeyi düşünüyorum .-)

Teşekkür ederim bilgilendirmen için tatlım. Yorumlarin beni teşvik etti :) yapacağim zaman ben de yazarim yorumlarimi

kızlar zayıflamak bi irade ve akıl işidirönce aklımızla düşünmeliyiz bir tatlı gördüyümüzde onu yesekmi yemesekmi?gözümüzün onünde bile olduğu zaman onu yemekden vaz keçe bilersek eger işde o zaman zayıflamak zaferinin önümüzdeki kapılarını açmış olursunuzellbetde ben tatlıyı alıb getirib gözünüzün önüne koyun demiyorum amma diyet yaptığınız sürece müsafirlikde veya bi doğum gününde görürseniz vaz keçmeyi başarınmesela ben evimde kaysı kurusu kuru üzüm badem yer fıstığı bulunduruyorumcanım tatlı istediyim caman balaca kasenin içine 3 badem 3 kayısı 10 kara üzüm koyub yediyimde tatlı isteyimi gidermiş oluyorumallah hepimize sabır versin ki vaz keçmeyelim diyet yapmakdan çünkü yaza çok az kaldı

Son düzenleme:
Ben kilo verememişim hala 85 kiloyum nerede hata yaptım ki? süt ürünlerini çok mu tükettim acaba?:2:

Kızlar ben anlamadım,burada 3 tane farklı beslenme programı vermiş seva_10. Tam olarak hangisini uyguluyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…