• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bende 2 gün oldu başlayalı bu diyete. hemen şişkinliğim indi. 71kiloyum hedefim 60a düşüp tabi bu yeme alışkanlığıyla devam etmek. paylaşım için teşekkürler hanımlar:)

Günaydin kizlar, herkese kaçamaksiz bir haftasonu diliyorum. Lahana çorbasi diyeti varmiş yedi günlük 8 kilo falan verdiriyormuş. Deneyeniniz var mi? Yapsam mi diye düşünüyorum da, sizin tecrübeleriniz neler?

Günaydin kizlar, herkese kaçamaksiz bir haftasonu diliyorum. Lahana çorbasi diyeti varmiş yedi günlük 8 kilo falan verdiriyormuş. Deneyeniniz var mi? Yapsam mi diye düşünüyorum da, sizin tecrübeleriniz neler?

ben bi ara denedim amma sadece 2 gün dayana bildim çok zayıf düştüm o yüzden bıraktım:49:

Sevacim peki çorbanin tadi nasil oluyor, içilebilir gibi mi

arkadaşlar yarın itibari ile bende diyete başlıyorum çok evet ama çok kararlıyım lahana çorbası diyeti süper kilo verdiriyor fakat çorbanın tadı hiçte hoş değil hatta mide bulandırıcı bile diyebilirim acı seviyorsanız biraz acılı yapın daha yenilebilir oluyor diyebilirim.

Sevacim peki çorbanin tadi nasil oluyor, içilebilir gibi mi

çorbanın tadı hiç hoş değil bence kırmızı pul biber ekliyerek içmeye çalıştım amma dediyim gibi 2 günden fazla dayanamadım:49:

arkadaşlar yarın itibari ile bende diyete başlıyorum çok evet ama çok kararlıyım lahana çorbası diyeti süper kilo verdiriyor fakat çorbanın tadı hiçte hoş değil hatta mide bulandırıcı bile diyebilirim acı seviyorsanız biraz acılı yapın daha yenilebilir oluyor diyebilirim.

çok kararlıysan hoş geldin:49:

kızlar bu sabah deyişiklik etdim sabah küçük kasenin içine 2 yemek kaşığı ezilmiş yulaf 6 tane üzüm kurusu 4.5 tane yer fıstığı üzerine yogurt yogurtun üzerinede tarçın tozu sepib yedim kızlar çok tatlı oldu hepsi birlikde 200 kalori bile etmediı:49:

Son düzenleme:
selam kızlar dün itibarı ile diyete başlamış bulunmaktayım sabah klasik kahvaltı öğle yemeğinde bezelye akşamda ızgara balık yedim tabiki bol salatayla suiçmeye devam tabiki dün üç litreyi tamamladım bir litresi alkali iki litresi normal bu sabahta bol yeşillikli klasik kahvaltımı yaptım birazdan sütlü kahvemi içicem :54: görüşmek üzere :54:

Merhaba.
Liste olması güzel, liste örnek alınarak alternatifler de tüketilebilir.
Ben de listeye mümkün mertebe uymaya çalışacağım :34:

3 -4 tane zararsız hap kullandım lahana elma krom kapsülü flora çay gnc thermolojıg formula gibi ve hiç yan etki olmadı bu hapları 10-15 gun içtim ve bırakmıştım lida falan kullanmadım hiç ve biber hapı aldım 1 gun alıp çarpıntı oldu daha almamıştım biber hapında 1 gunde 2 kilo verdim fenalaşınca daha almadım 2. gun çöpe attım. geçen yaz lw 90 60 90 eczaneden aldım ve yan etkisiz 9,5 kilo verdim süperdi bu arada 6 ay geçti aynı hap evde duruyordu olay 3 ay önce oldu ben yine lw906090 a başlıyım dedim yine aldım ve kustum 15 gun geçti ben bu yaz kilo verdim yıne deniyim kusmam dedim ve en az 8-9 kez kusup çarpıntım çıktı tansiyonum 14 tü ama kalbim 130 atıyordu tansiyon aleti vardı evde çarpıntıyı gösteriyordu evde kimse yoktu ve ablam çıkarkendi babamı arayıp eve çağarmış ablam kız biraz fena doktora götür hemen demiş babam 2 sokak ötedeymiş onlar hap aldığımı bilmiyordu ablam geçer diye düşünmüş evde kimse yoktu gözlerim karardı başladım dua etmeye Allahım ben çok iyi bir insanım yaşamam lazım dedim hep :)babam apar topar taksiyle cerahpaşa tıp fak acile yetiştirdi acildede kustum ama ilaç yapmadılar ve çarpıntım 2-3 saatte hastanede ilaç yapılmadan düştü evime geldim dr sakın birdaha hap alma sen şişman değilsin dedi boyum 163 kilom 72 neren şişman dedi balık etliisn dedi lw906090 geçen yaz yaramıştı ama bende hafif ülser olduğu içinmi 2. ciye kusturdu bilmiyorum geçen yaz bu hapla 9,5 kilo vermiştim çünkü sanırım midem kaynaklı ama çarpıntı neden oldu dr bana bu hapında lidanın olduğunu subitramin içerdiğini içindeki maddenin hipertiroid yaptığını söyledi hipertiroid belirtisi şideetli çarpıntı çarpıntınına durmamasıyla hayat tehlikeye giriyormuş Allahtan durduda ilaç yapılmadı ama hala şişmanım yan etkisiz ne önerirsiniz hap dışında çay diyet plates gibi şeyler göbeğim çok var çünkü yaşım 32 hap almak istemiyorum artık midesinde rahatsızlık olanlar hap almasınlar bitkisel ve en ufak çarpıntıda acile gidin

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlarr :3:

Nihayet 5,5 aydan sonra kendi evime , yatağıma dönüyorum kısmetse . Bu akşam İstanbul yolcusuyum. İnşallah bu gidiş çok güzel gelişmelere doğru olacak :16:

Ordaki internetimi geçici olarak kapattırmıştım, belki onu açtırırım, belki vınn ile idare ederim bilemiyorum ama kısa bir süreliğine sizden ayrı kalırsam kendinize iyi bakın, beni össleyinn anacııım

Haa bu arada 05 Nisan 2013 itibariyle 65,5 kilo olarak gidiyorum , inşallah İstanbulda da devam edebilirim kilo vermeye

Hepinizi öpüyorum :29:

iyi yolculuklar goncacım:54:

3 -4 tane zararsız hap kullandım lahana elma krom kapsülü flora çay gnc thermolojıg formula gibi ve hiç yan etki olmadı bu hapları 10-15 gun içtim ve bırakmıştım lida falan kullanmadım hiç ve biber hapı aldım 1 gun alıp çarpıntı oldu daha almamıştım biber hapında 1 gunde 2 kilo verdim fenalaşınca daha almadım 2. gun çöpe attım. geçen yaz lw 90 60 90 eczaneden aldım ve yan etkisiz 9,5 kilo verdim süperdi bu arada 6 ay geçti aynı hap evde duruyordu olay 3 ay önce oldu ben yine lw906090 a başlıyım dedim yine aldım ve kustum 15 gun geçti ben bu yaz kilo verdim yıne deniyim kusmam dedim ve en az 8-9 kez kusup çarpıntım çıktı tansiyonum 14 tü ama kalbim 130 atıyordu tansiyon aleti vardı evde çarpıntıyı gösteriyordu evde kimse yoktu ve ablam çıkarkendi babamı arayıp eve çağarmış ablam kız biraz fena doktora götür hemen demiş babam 2 sokak ötedeymiş onlar hap aldığımı bilmiyordu ablam geçer diye düşünmüş evde kimse yoktu gözlerim karardı başladım dua etmeye Allahım ben çok iyi bir insanım yaşamam lazım dedim hep :)babam apar topar taksiyle cerahpaşa tıp fak acile yetiştirdi acildede kustum ama ilaç yapmadılar ve çarpıntım 2-3 saatte hastanede ilaç yapılmadan düştü evime geldim dr sakın birdaha hap alma sen şişman değilsin dedi boyum 163 kilom 72 neren şişman dedi balık etliisn dedi lw906090 geçen yaz yaramıştı ama bende hafif ülser olduğu içinmi 2. ciye kusturdu bilmiyorum geçen yaz bu hapla 9,5 kilo vermiştim çünkü sanırım midem kaynaklı ama çarpıntı neden oldu dr bana bu hapında lidanın olduğunu subitramin içerdiğini içindeki maddenin hipertiroid yaptığını söyledi hipertiroid belirtisi şideetli çarpıntı çarpıntınına durmamasıyla hayat tehlikeye giriyormuş Allahtan durduda ilaç yapılmadı ama hala şişmanım yan etkisiz ne önerirsiniz hap dışında çay diyet plates gibi şeyler göbeğim çok var çünkü yaşım 32 hap almak istemiyorum artık midesinde rahatsızlık olanlar hap almasınlar bitkisel ve en ufak çarpıntıda acile gidin

Çok geçmiş olsun.
Ucuz kurtulmuşsun.
Televizyonda ve internette reklamı ve kontrolsüzce satışı yapılan bitkisel ilaçların ne kadar tehlikeli olduğunu defalarca gördük, bir sürü insanın ölümüne neden olduğuna şahit olduk.
Bu yüzden lütfen dikkat edelim.
Hem bu forumda hem de internette değişik platformlarda reçetesiz olarak şeker ve tiroid ilaçları kullandığını beyan edenler var.
Bazı tiroid ilaçlarının metabolizmayı hızlandırma özelliği, bazı şeker ilaçlarının da insülin metabolizmasına etkisi nedeniyle kontrolsüzce kullanılması son derece tehlikeli.
Lütfen artık bunun farkında olalım ve buna göre hareket edelim.

inanamıyorum canım sen neler yapmışsın kendine:43:seni resmen allah tarafından gönderilen melekler korumuş başka açıklaması olamaz:49:böyle şeylere inanma en sağlıklı yol kendi aklınla iradenle zayıflamak aramıza katıl veya diyetsiyene get:49:

kızlar bu gün pazar ertesi kilo bildirimi yapmayı unutmayın ben 66.500 oldum

yaza çok az kaldı kızlar irademizi yeşil çayımızı ve suyumuzu artıralım ki dahada hızlansın metobalizmamız:49:

kızlar bu gün pazar ertesi kilo bildirimi yapmayı unutmayın ben 66.500 oldum

yaza çok az kaldı kızlar irademizi yeşil çayımızı ve suyumuzu artıralım ki dahada hızlansın metobalizmamız:49:

Şansıma tartının pili bitmişşşş bende merak ediyordum 1 hafta da kilo verebildim mi diye:50:

selam arkadaşlar aranızda 90 gün diyetini duyan varmı benim arkdaşım daha 90 gün dolmadan 10 kilı verdi şimdi 62 kilo bende başladım warsa başka yapan arkadaşlar bildirimlerini almak isterim çünkü internette çok detaylı bilgi yok arkadaşımın listesini aldım bakaLım ve görelim herkese iyi bir hafta diliyorum....

selam arkadaşlar aranızda 90 gün diyetini duyan varmı benim arkdaşım daha 90 gün dolmadan 10 kilı verdi şimdi 62 kilo bende başladım warsa başka yapan arkadaşlar bildirimlerini almak isterim çünkü internette çok detaylı bilgi yok arkadaşımın listesini aldım bakaLım ve görelim herkese iyi bir hafta diliyorum....

nasıl bır dıyet bızımlede paylasır mısın

kızlar ben geldım cok guzel bır 3gun tartım annemde tartılamıyorum ve ınt. ıptal edıp degıstırcez bu degısım esnasında kac gun bılmıyorum ama bır sure olamıycam :44:

Back