- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
merhabalar canım,offf seni okuyunca yine içim eridi..ne yaptım biliyomusun cumartesi akşamı 7 otlu çayımı alıp bilgisayar başına geçtim,twitter a bakarken dalmışım benim ufaklık yanıma gelmiş farkatmedim çayı üzerine döktü,yanık acile gittik hemen ,göğsü yandı miniğimin pansumana götürüyorum hergün ...vicdan azabımı anlatamam ,keşke ben yansaydım diyorum,keşke benim üstüme dökseydi..şeker çayın tadını örtüyor bence
şekersiz çay bana o kadar lezzetli geliyor ki dur çayımdan bi yudum alıym mmmmmmmmmm ohh
katıl tabi bak burada hem diyet hem sohbet yapıyoruz:13:
bilmem ki :101:
sizin de zayıflamak gibi bir derdiniz varsa neden olmasın :112:
hoşgelirsiniz sefalar getirirsiniz belki de aramıza
katıl tabi bak burada hem diyet hem sohbet yapıyoruz:13:
merhabalar canım,offf seni okuyunca yine içim eridi..ne yaptım biliyomusun cumartesi akşamı 7 otlu çayımı alıp bilgisayar başına geçtim,twitter a bakarken dalmışım benim ufaklık yanıma gelmiş farkatmedim çayı üzerine döktü,yanık acile gittik hemen ,göğsü yandı miniğimin pansumana götürüyorum hergün ...vicdan azabımı anlatamam ,keşke ben yansaydım diyorum,keşke benim üstüme dökseydi..
kendi günlüğüme yazıyorum aslında bir süredir kendime göre başlamıştım diyete ama bunu uygulamak daha cazip geldi
veeeee bu sabah ayça kaya diyetine başladım hanımlar bende artık aranızdayım
ne iyi olurduhoşgeldin canım gönderme imkanım olaydı keşke sana bir fincan kahve :101:
nasılsın neler yapıyorsun
selam kızlar ögle yemeyinde sebzeli domatesli teflon tavada yağsız omlet yanında kırmızı pul biberli yoğurt ve salata 1 dilim cavdar ekmeyi yedim akşama haşlanmış tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
merhaba hanımlar,
öğlen ızgara ayran salata yedim.ohh miss akşam da pilatesim var aslında tam yürümelik hava ama yarın yürürüm haftada 5 güne çıkartıyorum sporu acelem var cunku en yakın arkadasım bir ay sonra nişanlanıyorrr.güzel elbiseler sığmam lazım
merhabalar canım,offf seni okuyunca yine içim eridi..ne yaptım biliyomusun cumartesi akşamı 7 otlu çayımı alıp bilgisayar başına geçtim,twitter a bakarken dalmışım benim ufaklık yanıma gelmiş farkatmedim çayı üzerine döktü,yanık acile gittik hemen ,göğsü yandı miniğimin pansumana götürüyorum hergün ...vicdan azabımı anlatamam ,keşke ben yansaydım diyorum,keşke benim üstüme dökseydi..
çok geçmiş olsun.gerçekten çocuklar ayrı bir dikkat istiyor.inşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirde sende oda unutursunuz.vicdan azabı daha beter.benzer bir durumu ben yaşadım.ama çok şükür doktorluk bir şey olmadı.hatta farketmedi kızım ağlamadı .kapalı olan sobaya parmagını değdirmişti (soba 4-5 dk önce söndürülmüştü bende eşime emanet ettim kızımı. babası yinede sobanın demiri sıcaktır dememe kalmadı dokundu ama ağlamadı.ciddi bir şeyde yok iyileşti.)benim canımdan çok sevdiğim kızım.su toplamıştı minicik parmağını
Allahtan sobalı evde oturmuyoruz.doğal gaz gelmeden önce insanlar nasıl korurlarmış ya çocuklarını.soba çok tehlikeli:44:
tekrardan geçmiş olsun.
ne iyi olurdu
menüleriniz çok güzel olmuş afiyet olsun
davetime icabet etmene sevindim kızına (küçük kızdı değil mi) çok geçmiş olsun
benim kızım da 1,5 yaşındayken bayramda misafire koyduğum çayı kaşla göz arası eline alıp eli yanınca bırakmış ve ayağını yakmıştı ayağında havlu çorap ve pofuduk vardı ayağının yandığını ancak 2-3 dk sonra farkedebildik ayakkabının renginden anlaşılmıyordu heryerini yoklayarak ıslak yeri bulana kadar yavrum yanmaya devam etti bayram günü ankaranın ayazında akşam acillerde sürünmüştük en kötüsü de doktor 15 dk soğuk suya tutturmuştu çocuğun yandığına mı donduğuna mı ağlayıym o bir yandı ben 10 yandım sanki
hep diyorum çocuk hayatta en büyük mutluluğun da en büyük ızdırabın da tek kaynağı bi gülüşü dünyalara bedelken bi damla gözyaşı içini yakmaya yetiyor
kızlar 2-3gundur anneme gıdıyordum gıremedım dıyetı bıraktım yarın tatıle cıkıyoruz pazar aksamı donuyoruz pazartesı dıyete tekrar baslıyorum :) yanı aranıza donuyorum ozledım sızıııı
Kızlar hepinizin evlatlarına çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
kızlar 2-3gundur anneme gıdıyordum gıremedım dıyetı bıraktım yarın tatıle cıkıyoruz pazar aksamı donuyoruz pazartesı dıyete tekrar baslıyorum :) yanı aranıza donuyorum ozledım sızıııı
sen de bugün istanbul a gitmiyor musun:44:
yolun açık olsun bu hafta koşuşturman çok olacak alış veriş falan
neler aldın neler yaptın bize yaz merak ederim bak
amin canım amin
annelik hastalıklı bi duygu tıpkı aşk gibi
seneye seni de görücez kayınvalidenin dediği gibi ikiz yaparsanız bütün duyguların katmerli olur
neyse allah herkesi evladından güldürsün
iyi yolculuklar canım
biz de bugün memlekete gidiyoruz haftasonu için gelince görüşürüz
herkese kaçamaksız bir haftasonu diliyorum hava güzel olacak bol bol yürüyün bye
Herkese merhaba kızlarr
Nihayet 5,5 aydan sonra kendi evime , yatağıma dönüyorum kısmetse . Bu akşam İstanbul yolcusuyum. İnşallah bu gidiş çok güzel gelişmelere doğru olacak
Ordaki internetimi geçici olarak kapattırmıştım, belki onu açtırırım, belki vınn ile idare ederim bilemiyorum ama kısa bir süreliğine sizden ayrı kalırsam kendinize iyi bakın, beni össleyinn anacııım
Haa bu arada 05 Nisan 2013 itibariyle 65,5 kilo olarak gidiyorum , inşallah İstanbulda da devam edebilirim kilo vermeye
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?