Ynlzeskci. Yokya ondandir
haklısın canım![]()
Hatirlayamadim o kimdi?
O mu hareketlendiriyor topigi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ynlzeskci. Yokya ondandir
haklısın canım![]()
Hatirlayamadim o kimdi?
O mu hareketlendiriyor topigi?
evet muhabetleri hiç bitmezdiçok haraketliydi her kese yardım etmeye çalışıyordu zayıflamak uğrunda hemde çok iradeli idi topiğimize katıldığı günden hiç bekar oturmadı gerçekten her hafta kilo verdi
(14.01.2013) kilo 80-78,9--77,2-76,9-75,8 -74,3-72,3-71,1-69,9-68,9-67,1-66,4-65,5
bir ara giremeceyini söyleyib ayrıldı amma tez bi zamanda aramıza dönmek üzre çünkü hala hedefine ulaşmadı![]()
Hmm anladim canim.peki neden girmeyecegini soylemedimi?ne olduki birden bire hedefine ulasmadan ayrildi?
İnsallah canim :) Allah herkese mutlu,huzurlu,bereketli bir yuva nasip etsin...evlilik hazırlıkları canım inş. cok mutlu bı yuva kurar![]()
kızlar nerdesiniz nereye kayb oldunuz bu gün kilo bildirim günü unutmayın yoksa her kes diyeti bıraktımı![]()
günaydın sevacım kızları özledım ne zaman dönücekler
52,500 kılom baya saldım ama bu hafta sıkı bısekılde baslıyorum
bende kılomu ılk defa bıldırıyroum
64.4
canım iyi yaptın ismini listeye ekledim bende 64.400 0olmuşdum aslında kaçamaklar yaparak 66 oldumşimdi oofffff diyorum
![]()
tşk. ederım cnm
bende uzun zamandır burayı takıp edıyorum ama bır turlu yazmak nasıp olmamıstı( ıns. bugunle baslamıs bulunmaktayım bu aralar bıraz motıvasyon eksıklıgı hıssedıyorum kendımde hele bu hafta yedıkce yedım gece gunduz ne bulduysam yedım ama sukur 64.1 i gormustum fazla almadan toparlmaaya calıstım hemen inş. sen de hemen toparlar aldıklarını verırsın verırken cok zor ama alırken ıkı dakka da alınıyor
((
Aynen canim yaevet canım kendimizi mutlaka toparlamamız lazım yaz artık kapıdagüzel olmak bizimde hakımız
![]()
ayyys ustume alindim hemennaber güzeller![]()
hehe benim sesimi geliyomuuugünaaaay sevaaaaa ses versenize küstünüz mü yoksa bana
Evet cnm telden giriyorum cnmnazlıbaharım nazlanma hemen ben yazarken sen topikte görünmüyordun seni unutur muyum
Uzulme canim ben burdayim ama sarjim da azaldieli attım topik kurudu ayol
yazmaya başladım postalamaya kalamadı herkes offline olmuş ooofff of