bence sorumlu pirinç çorbasıNeden olmuştur bilemedim ki, sirke su tutar dedilerdi bir ara o yüzden ona bağladım.
Bak sana dünkü menümü yazayım
Dün sabah saat 08.30 tartı sonucu 67,1
Sabah : 40 gr lor+keçi+pınar light peynir karışımı , 90 gr maydanoz, 1 dilim uno denge light kızarmış ekmek, 1/2 domates, 1 şekersiz çay
Ara : 3 kupa yeşil çay
Öğlen : Yarım kase domatesli pirinç çorbası, 100 gr mantar yağsız tavada, 1 kupa sade ve şekersiz nescafe,
Ara : 1 kupa sade ve şekersiz nescafe,
Akşam : 1,5 kase domatesli pirinç çorbası , 2-3 kaşık sirkeli marul salatası
Bütün gün toplam aldığım kalori 426,81 , 1,5-2 litre de su
Öğlen 93 dk, akşam 96 dk yürüyüş
Toplam yaktığım kalori 891
Bugün sabah saat 08.40 tartı sonucu 67,8
ben bu farkı nasıl anlayabilirim bilmiyorum çok sinir oluyorum ama
ben geldim sen nerdesintamam canım sana kolay gelsin, ben de 18 gibi yürümeyi planlıyorum,
eğer müsait olursan akşam 9 civarları gel sohbet edelim...
bence sorumlu pirinç çorbasısen hiç nişastalı bişey yemediğin için su tutmuş olabilir
yarına fazlası gider hiç merak etme
onu bilmiyorum ama başka bi sebep aklıma gelmiyor
iyi diyelim iyi olsun
ilyas-ı habır ın hikayesini biliyor musun
bilgisayarım yavaşladı birazdan link vericemyok bilmiyorum galiba :44:
anlatır mısın
ne kadar süre su topluyorBen kilo vereceğim zaman önce vücudum su topluyor..Bir dahaki tartılmamda kilo verdiğimi görüyorum..
hoşgeldinbende geldım pilatesimi yaptım geldım
Ben kilo vereceğim zaman önce vücudum su topluyor..Bir dahaki tartılmamda kilo verdiğimi görüyorum..
sana bi link verdim buralardan kopardım galiba
hayat nasıl gidiyo deyince halet-i ruhiyem e uygun aklıma bu geldi
çok yaşlılara sorarlar hayat nedir sen ne yaşadın diye göz açıp kapayıncaya kadar geçiverdi derler
bir an yani sadece bir an
biri geliyo bi laf atıyo biz de efendilik yapıp karşılık veriyoruz soru soruyoruz sonra arazi oluyolar ayıp ya
Sana yardımcı olmak için yazdım ama senin uslubun hiç güzel değil...İki çocuğum var ve 24 saat bilgisayarın başında değilim..Yazdım ve çıktım..İnsanlık yinede ben de kalsın cevabını vereyimm..Bir gün su tutuyor 1 veya 2 gün sonra tartıldığımda önceki kilomdan daha da aşağıya indiğimi görüyorum..
canım tabi ki önce çocuklar sonra kkoğlum uyandı gıtmek zorunda kaldı sonrada donemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?