valla cok doyurucu gorunuyor
bende dun 1dılım ekmek az mıktar dıet peynır 3zeytın 1domates salatalık yedım bu sabahta aynı oglen 1kase corba 1kase yogurt yedım aksamda 2baget fırında baharatla yagsız sadece kendı yagı suyuyla pısırdım 1dılım ekmekle onu yedım bugunde aynı uyguluyacam bakalım cumaya kadar uygulıycam ama yarın aksam sofra kurcam evlılık yıldonumu bı ıstısna yapcam bıde hastayım bılemıyorum kacım dogru mu bu
valla cok doyurucu gorunuyor
bende dun 1dılım ekmek az mıktar dıet peynır 3zeytın 1domates salatalık yedım bu sabahta aynı oglen 1kase corba 1kase yogurt yedım aksamda 2baget fırında baharatla yagsız sadece kendı yagı suyuyla pısırdım 1dılım ekmekle onu yedım bugunde aynı uyguluyacam bakalım cumaya kadar uygulıycam ama yarın aksam sofra kurcam evlılık yıldonumu bı ıstısna yapcam bıde hastayım bılemıyorum kacım dogru mu bu
canım ben yoğurtlu kereviz salatası hiç yapmadım yaa(
kerevizi direk haşlayıp limonlu tuzlu yiyorum. Yoğurttan iyice soğudum bu aralar yemek yanında bile yemiyorum, bırak yoğurtlu bişeyler hazırlamayı
yardımcı olamadım kusuruma bakma
canim peki haslanmis bir kase kereviz kac gram yogurdu ben biliyorum
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
aşkınız daim olsun:127:
gelelim menüye
et sebze ve yoğurt ağırlıklı mezeler hazırla yoğurtlulara mayonez koyma tabi
alkol alacaksanız da şarabı tercih et kalorisi nispeten daha düşük masada pilav patates bulundurma ana yemekte fırında kendi yağında pişecek bi yemek seç
herşeyi az yap
ne o beğendiği damatlığa sığabilmek için mibenim nişanlıbey 75 kilo olmuş , şişmanladım ben diye akşamları salata yemeye başladı iyi mi
ben bi gidiyim Londra'ya göstericem ona gününü, her akşam bissürü yemek pişiricem koyucam önüne bakalım yemesin göreyim
ne o beğendiği damatlığa sığabilmek için mi
şimdi damatlar gelinlerden daha hevesli
seneye haberlerini alırız artık 80 kiloya çıktı diye
intikam soğuk yenen bir yemektir hahahaha
sirkeli salata hiçbişey yapmaz o başka bişeyden olmuştursabah saat 7 de işbaşı yapıyor ve 9-9.30 civarları işyerindeki ahçı bayan kahvaltı hazırlıyormuş. sonra da öğlen 1-2 gibi yemek. Bizimki yemekleri beğeniyor, bir de ekmek yemeyi çok seviyor .
Akşam da saat 8-9 civarlarında eve gelip bi ton ekmekle yine yemek yiyor, ya da büyük boy pizzayı dürüm yapıp
Kilo almış o yüzden, kendince de çözüm bulmuş ekmek yemekten vazgeçmek istemediği için akşamları yemek yemeyecek sadece salata yiyecekmiş, zaten bir hafta içinde falan 70 in altına düşermiş... o böyle konuştu ya uyuz oldum resmen
ben burda kendimi paralıyorum kilo vercem diye , bir akşam 2-3 kaşık sirkeli salata yedim diye ertesi sabah tartıda 700 gr artı görüyorum bütün gün dünyam ters dönüyo... adama bak yaa:84:
elma diyetini okuyordum da 1 günlük yapsam da bi şaşırtsam mı yoksa ben bu metabolizmamın a...na .....cam
afedersin çok ayıp oldu ama yeter gari harekete geçsin bi zahmet
Sorma yaa, hakkaten bir kaç seferdir denk gelip te bi ağız tadıyla iki lafın belini kıramadık senlekovalamaca mı oynuyoruz ben ben geliyorum sen gidiyosun sen geliyosun ben geliyorum
sirkeli salata hiçbişey yapmaz o başka bişeyden olmuştur
şimdi de yürüyüşe çıkacağım neyse artık sonra görüşürüz bye
bugün brokoli haşladım ama biriki gün içinde kereviz de haşlıycam , kasede tartıp sana söylerim olur mu :13:
( pazar gün soraydın kerevizim vardı haşlanmış hemen söylerdim :101: )
benim kullandığım biriki tabak var, onların boşken kaç gr geldiklerini not almıştım, ne yiyeceksem göz kararı ( ne kadar aç olduğuma göre değişiyor 90-160 gr arası) koyup tartıyorum, tabağın boş ağırlığını düşüp kaç gr yediğimi buluyorum.
sabah saat 7 de işbaşı yapıyor ve 9-9.30 civarları işyerindeki ahçı bayan kahvaltı hazırlıyormuş. sonra da öğlen 1-2 gibi yemek. Bizimki yemekleri beğeniyor, bir de ekmek yemeyi çok seviyor .
Akşam da saat 8-9 civarlarında eve gelip bi ton ekmekle yine yemek yiyor, ya da büyük boy pizzayı dürüm yapıp
Kilo almış o yüzden, kendince de çözüm bulmuş ekmek yemekten vazgeçmek istemediği için akşamları yemek yemeyecek sadece salata yiyecekmiş, zaten bir hafta içinde falan 70 in altına düşermiş... o böyle konuştu ya uyuz oldum resmen
ben burda kendimi paralıyorum kilo vercem diye , bir akşam 2-3 kaşık sirkeli salata yedim diye ertesi sabah tartıda 700 gr artı görüyorum bütün gün dünyam ters dönüyo... adama bak yaa:84:
dogru bir uygulama tabi canim bende en kisa zamanda edinmek istiyorum:2:
cidden ne kadar sinir bi durum ya yapisi itibariyle gercekten kolay kilomu veriyor yoksa basina gelmeden simdilik kendinimi kandiriyor dur bakalim bir hafta sonra sor kaca inmis bide senin yanina gelcek ya dikkat etmeye baslamis demek ama suda var benim esim 82 kilo hic kilolu durmuyo erkekler icin cokideal 75 demek seninki kilo konusunda cok takintili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?