Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

canım Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

canim peki haslanmis bir kase kereviz kac gram yogurdu ben biliyorum

canim peki haslanmis bir kase kereviz kac gram yogurdu ben biliyorum

bugün brokoli haşladım ama biriki gün içinde kereviz de haşlıycam , kasede tartıp sana söylerim olur mu :13:
( pazar gün soraydın kerevizim vardı haşlanmış hemen söylerdim :101: )

benim kullandığım biriki tabak var, onların boşken kaç gr geldiklerini not almıştım, ne yiyeceksem göz kararı ( ne kadar aç olduğuma göre değişiyor 90-160 gr arası ) koyup tartıyorum, tabağın boş ağırlığını düşüp kaç gr yediğimi buluyorum.

benim nişanlıbey 75 kilo olmuş , şişmanladım ben diye akşamları salata yemeye başladı iyi mi

ben bi gidiyim Londra'ya göstericem ona gününü, her akşam bissürü yemek pişiricem koyucam önüne bakalım yemesin göreyim

Son düzenleme:
ne o beğendiği damatlığa sığabilmek için mi
şimdi damatlar gelinlerden daha hevesli
seneye haberlerini alırız artık 80 kiloya çıktı diye
intikam soğuk yenen bir yemektir hahahaha

Son düzenleme:
elma diyetini okuyordum da 1 günlük yapsam da bi şaşırtsam mı yoksa ben bu metabolizmamın a...na .....cam
afedersin çok ayıp oldu ama yeter gari harekete geçsin bi zahmet

Son düzenleme:
ne o beğendiği damatlığa sığabilmek için mi
şimdi damatlar gelinlerden daha hevesli
seneye haberlerini alırız artık 80 kiloya çıktı diye
intikam soğuk yenen bir yemektir hahahaha

sabah saat 7 de işbaşı yapıyor ve 9-9.30 civarları işyerindeki ahçı bayan kahvaltı hazırlıyormuş. sonra da öğlen 1-2 gibi yemek. Bizimki yemekleri beğeniyor, bir de ekmek yemeyi çok seviyor .
Akşam da saat 8-9 civarlarında eve gelip bi ton ekmekle yine yemek yiyor, ya da büyük boy pizzayı dürüm yapıp
Kilo almış o yüzden, kendince de çözüm bulmuş ekmek yemekten vazgeçmek istemediği için akşamları yemek yemeyecek sadece salata yiyecekmiş, zaten bir hafta içinde falan 70 in altına düşermiş... o böyle konuştu ya uyuz oldum resmen

ben burda kendimi paralıyorum kilo vercem diye , bir akşam 2-3 kaşık sirkeli salata yedim diye ertesi sabah tartıda 700 gr artı görüyorum bütün gün dünyam ters dönüyo... adama bak yaa :84:

sirkeli salata hiçbişey yapmaz o başka bişeyden olmuştur

elma diyetini okuyordum da 1 günlük yapsam da bi şaşırtsam mı yoksa ben bu metabolizmamın a...na .....cam
afedersin çok ayıp oldu ama yeter gari harekete geçsin bi zahmet

haklısın canım sinir bozucu oluyor o kadar dikkat edip de sonucunu görememek.
ama ben ayran detoksundan sonra iyice tırstım bu işlerden. o yüzden sen bilirsin işe yarar gibi geliyorsa dene

kovalamaca mı oynuyoruz ben ben geliyorum sen gidiyosun sen geliyosun ben geliyorum
Sorma yaa, hakkaten bir kaç seferdir denk gelip te bi ağız tadıyla iki lafın belini kıramadık senle

sirkeli salata hiçbişey yapmaz o başka bişeyden olmuştur

Neden olmuştur bilemedim ki, sirke su tutar dedilerdi bir ara o yüzden ona bağladım.
Bak sana dünkü menümü yazayım
Dün sabah saat 08.30 tartı sonucu 67,1
Sabah : 40 gr lor+keçi+pınar light peynir karışımı , 90 gr maydanoz, 1 dilim uno denge light kızarmış ekmek, 1/2 domates, 1 şekersiz çay
Ara : 3 kupa yeşil çay
Öğlen : Yarım kase domatesli pirinç çorbası, 100 gr mantar yağsız tavada, 1 kupa sade ve şekersiz nescafe,
Ara : 1 kupa sade ve şekersiz nescafe,
Akşam : 1,5 kase domatesli pirinç çorbası , 2-3 kaşık sirkeli marul salatası
Bütün gün toplam aldığım kalori 426,81 , 1,5-2 litre de su
Öğlen 93 dk, akşam 96 dk yürüyüş
Toplam yaktığım kalori 891
Bugün sabah saat 08.40 tartı sonucu 67,8

ben bu farkı nasıl anlayabilirim bilmiyorum çok sinir oluyorum ama

dogru bir uygulama tabi canim bende en kisa zamanda edinmek istiyorum:2:

cidden ne kadar sinir bi durum ya yapisi itibariyle gercekten kolay kilomu veriyor yoksa basina gelmeden simdilik kendinimi kandiriyor dur bakalim bir hafta sonra sor kaca inmis bide senin yanina gelcek ya dikkat etmeye baslamis demek ama suda var benim esim 82 kilo hic kilolu durmuyo erkekler icin cokideal 75 demek seninki kilo konusunda cok takintili

benimkinin metabolizması çok hızlı, verir o kiloyu dediği gibi. Onun bir günde yediğini başka erkek yese yarım dünya gibi olur...

Kilo konusunda takıntılı evet hiç kimsede sevmiyor, kendisinde,annesinde, bende kesinlikle istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…