Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

temizlik bitti aksam cocuklari yatirincada ikramliklari yapcam insallah yemem yarin bi gaz verin banada yemiyim :26:

ellerine sağlık canımm

sen yarın misafirler gelmeden karnını bayaa bi doyur düşük kalorili yiyeceklerle, kendine de tabak hazırla yanına sehpaya koy, ama ortada dönerken yemeye fırsat olmamış gibi yap , tabağa dokunma, sonra da dolu tabağa bak bak ve kendinle gurur duyy nefsine hakim olabildiğin için

5 cesit yapicam kisirda yapiuim bari ondan yiyim diyorum kac kasik yesem kalori sepetinede bi daniscam hesap yapiyim ona gore gardimi aliyim diyorum

alemsin nerden buluyosun bu lafları
1 tane ama ikizler burcu olduğu için daha çok gibi
çarşıdan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane o misal

aynen öyle ama benimki durulmaz bebekken de böyle kararlıydı

senin dahiyane fikirlerinin hastasıyım

Tabikide iyi vermişin ilkinde hiçbişey yapmadan 10 kiloyu iki senede verdim aslında hemen bi 8 kilo gitmişti ama süt muhabbetine 4 kiloyu geri aldım

teşekkür ederimm
neden buluyorum bilmiyorum ama o an birden aklıma geliveriyor

oo ikizler demek , kolay gelsin bacımm

canım benimde kızım ikizler burcu:18:

ay benimde hem esim hem oglum ikizler burcu

naaptınız kızlar böyle
hepiniz eylül ekim derken sonbaharın romantizmine mi kapıldınız :112::112::112:

bittin sen 2. hiç yapma zira gerek kalmıyor
zaten ufaklık daha şimdiden gözünü korkutmuştur

ay benimde hem esim hem oglum ikizler burcu
sen daha çok bitmişsin
benim kocam da yay
ikisi de canımı okuyo ama kız babasını da çıldırtıyor ben de oğlağım
evde herkes dominant olunca hem eğlenceli hem de sinir bozucu anlar yaşanıyor
kocam bi ara üçümüz bir eve fazlayız be ne herkes ayrı telden birbirinin bam teline basıyor diyordu
evhalimizi anlatınca annemler kahkahayla gülüyor oysa biz küçük hanımdan dolayı sinir harbi yaşıyoruz

tatlım doydun mu sen yoksa hala karnın aç mı :44:

canım biraz fazla doydum ama ya

yumurta sabah yedim diye yumurta yapmadım.dediğin gibi mantarı suyunda soteledim kırmızı biber tuz karabiber ile.makarna haşladım üzerine döktüm 1 tabak yedim.yag koymadım hiç.yanınada yeşillik ve yogurt

kalori oldu mu

Toplam : 999.5 kal.

akşama daha fafif beslenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…