bugün lütfen diyet muhabbeti yapmayalım zaten metabolizmamın inadını kıramıyorum
keçi resmen![]()
aklında bir konu olan yazsın onun üzerinden muhabbet edelim hıı olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün lütfen diyet muhabbeti yapmayalım zaten metabolizmamın inadını kıramıyorum
keçi resmen![]()
Sabah berimi iki kase yoksa bi oturuştamı iki kase
vallahi çocuğun mu var derdin var
eskiler ne kadar doğru söylemiş bazen sadece onun için yaşıyormuşum gibi geliyor
insana dünyanın en büyük mutluluğunu da en büyük ızdırabını da çocuk yaşatıyor
regl oldum ve tatlı krizim yine başladı of ofne ise allah yardımcım olsun
![]()
ya ben dogurdum24 kılo aldım 2,960 dogdu kuzum
![]()
vallahi çocuğun mu var derdin var
eskiler ne kadar doğru söylemiş bazen sadece onun için yaşıyormuşum gibi geliyor
insana dünyanın en büyük mutluluğunu da en büyük ızdırabını da çocuk yaşatıyor
canım maşallah vermişsin ama kilonun çogunu doğum kilon kalmadı demi senin.sadece evlenmeden önceki halini özlüyorsun?yanlış mı hatırlıyorum günaycım yoksa.gerçi bende 64 kilo ile hamile kaldım.kiloyu verdim ama göbeğim duruyo4 kiloyu ondan vermek istiyorum.mekik pilates ile göbek kaslarım güçlensin ve kilo almayıp 4 kiloda verirsem giydiğim yakışır sanırım.ben 55 de olsam şu göbek olduktan sonra hiç bir şey yakışmıyor.yani ben güzel bir görüntü istiyorum.yani orantılı bir vucüt.basenim bacak vs maşallah ii ama göbiş sinirimi bozuyor.alt karın var bende
![]()
ya ben dogurdum24 kılo aldım 2,960 dogdu kuzum
![]()
anladım 2 tane harikanın çocukları.2.yi doğuracak olsam ne olurum bilemiyorum:)ohh sen kurtulmuşun doğum muhabbetinden.3. yü düşünüyor musun bilmiyorum ama .2 yeter ya:))
hem de nasıl zaten oldum olası zor bi çocuktu gittikçe daha da zorlaşıyor çocuk fazla şahsiyetlibir hüzünlü gördüm seni tatlım hayırdır gençkız edaları mı yapıyor yine seninki
peki ya ben ilkinde de ikincisinde de 30 ar kilo aldim![]()
hem de nasıl zaten oldum olası zor bi çocuktu gittikçe daha da zorlaşıyor çocuk fazla şahsiyetli
kendine laf söyletmiyor kafasını kır gururunu kırma yani o derece
kafaya koyduğu şeyi yapacak çok kararlı üstüne küçük gençkızhavaları da eklenince beni deli etti
2 saattir beynim zonkluyor kendime gelemedim oysa hanfendi neşe içinde günlüğünü yazıyor unuttu gitti çocuk aklı işte
çocuğum diye söylemiyorum ama bi de güzel bi de sevimli lokum gibi
ooooff of