Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

şaşırsınlar canım ya.iyi ki bu kararı almışsıninsanın kendi bedenini kilolu bulması can sıkıcı bir durum.ya da giydiklerini yakıştıramaması vs ama senin en sevdiklerinden helede nişanlından eşinden vs duymak daha üzücü.onun için kararından dolayı hırsından dolayı seni kutluyorum ve inşallah en kısa zamanda 60 kiloyu görmen dileği ile canım.inşallah bende 60 a düşerim.ama düşsemde artık yediğime içtiğime dikkat edecem.kilo vermek zormuş valla:))bir daha alıpta uğraşmak istemiyorum:)

canım yok benim ki evde ama eve gelincede çalışıyor bilgisayarda.çok oturup kahve keyfi olmuyor.bide gece uykumuz kaçmasın diye genelde gündüz içiyoruz kahveyi.oda hafta sonu oluyor.ama akşamları çay keyfi yapmaya çalışıyorum her ne kadar o bilgisayarından çalışmaya devam etsede :))bende karşısına geçip aralara sohbet sıkıştırıyorumbazen dikkatini dağıtıyorum diye sinirleniyor ama çay keyfini başarıyla tamamlıyorum

bütün kızlar toplandık demek kahveler hazır mı:126:

Bende gelebildim nihayet
son 30 dk dır topiği açmaya çalışıyorum ,en az 40 kere çıkıp girmişimdir herhalde başım döndü laptopun nazı tuttu gene
sinir oldum bi de aptal bir karikatür çıkıyo dosya şeklinde, boynuna atkı dolamışlar, dikdörtgen bir ağız dişlerini sıkmış dosyanın adı da Adsız mış, Adsız bir sorunla karşılaşmış ve kapatılması gerekiyormuş ?????
hay ben senin gibi dosyanın taaa .......

naapıyosunuz kızlar
ben size sodayla eşlik ediyorum bugün

bütün kızlar toplandık demek kahveler hazır mı:126:

canım ben daha öğle yemeyi yemedimmantarlı diyet yemegi ne yapabilirim.kolayda olsun ama ya .bugün kıprayasım yok.eşimin dünden yemegi varda kendime diyet bir şey yapmam lazım.:44:

sağolasın canımm
inşallah sen de en kısa zamanda 60 ı görür ve orada takılır kalırsın
aynen öyle ben de bi daha alıp uğraşmak istemiyorum
hattaa londra'ya giderken 57 falan olmak istiyorum eğer becerebilirsem ki bebek yapacak olursak alacağım kilo çok kalmasın doğumdan sonra diye herşey bitti de doğum sonrası kilolar kusur kaldı

canım ben daha öğle yemeyi yemedimmantarlı diyet yemegi ne yapabilirim.kolayda olsun ama ya .bugün kıprayasım yok.eşimin dünden yemegi varda kendime diyet bir şey yapmam lazım.:44:

benim bu öğlen ki menüm 160 gr mantar yağsız tavada sote, üzerine biraz kıyılmış maydanoz, 1 adet te haşlanmış yumurta
tavsiye ederim 10 dk da hazır oluyor hem de 110 kalori

canım yok çok haklısın.zaten şu an benim de vermeye çalıştıgım doğum sonrası kalan göbekbende fil doğuracak gibi 16 kilo aldım.:26:3300 gr bebek doğurdum.gerisi kendimi beslemişimçok pişmanım çok 6. aydan sonra birden aldım.arkadaşım 9 kilo alarak benimki kadar çocuk doğurdu.aldığın kilonun fazlası zarar canım ya.vitaminli şeyler yedikten sonra bebişin besleniyor zaten.en kısa zamnda darısı başına

bugün lütfen diyet muhabbeti yapmayalım zaten metabolizmamın inadını kıramıyorum
keçi resmen

ya ben dogurdum 24 kılo aldım 2,960 dogdu kuzum

bu kadar kadın bir araya gelmik ama kimseden çıt çıkmıyor
hayırdır inşallah

canımcım ben acım yine her zamanki gibiondan yemek muhabbeti yaptımama goncadan tarifi aldım.artık hazırım sohbete(buda goncanın usül)

vallahi çocuğun mu var derdin var
eskiler ne kadar doğru söylemiş bazen sadece onun için yaşıyormuşum gibi geliyor
insana dünyanın en büyük mutluluğunu da en büyük ızdırabını da çocuk yaşatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…