Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin herkese
offff offff regl oldum gozumu acar acmaz bu hafta bekleki gram gitsin![]()
doğru söylüyorsun bu başarı senin
çabana sağlık
süpper bi haber :118:
hiç merak etme sen bu gazla 3,5 kiloyu da verirsin zaten kilo vermede en önemlisi motivasyon artık yeni ve güçlü bir amacın var
yürüüü kim tutar seni![]()
gözünaydın canım Allahım süper verırsın sen hele bu sevıncle daha da azımlenırsın hadı goster kendını![]()
kızlar ben sabah 10.30-11.30 arasında öğlen de 13.00-14.30 arası müsait oluyorum kahvemi de genelde bu saatlerde içerim
sizler de saatlerinizi yazın ayarlama yapalım:126:
hadi bakalım hayırlısı umarım istediğin sonucu alırsınGünaydın bende bu sabah itibariyle detoksa başladım ama hazır ayran bulamadım lıght yoğurtla yaptım şimdi baklagillerimi haşlıyorum bakalım c.tesi sabahı nası bi sonuç olacak
olmaz olmaz umarım sen de istediğin sonucu alırsıngunaydın canım bende basladım bu sabah neyazıkkı dun cıddı kacamak yaptım ve 600 gr aldım54,900 bakalım c.tesi sabahı ne olcak umarım husran olmaz
sana da afiyet olsun canımafiyet olsun canım ben paşadan anca vakıt buldum kahvaltı edıyorum
sana da günaydın üzülme canım o hepimizin handikabıgunaydin herkese
offff offff regl oldum gozumu acar acmaz bu hafta bekleki gram gitsin![]()
pek tabi canim ama hergun bekarligimdan bu yana icerim ben bekarken isten gelirdim annem yemek masami hazirlamis ben yemek yerken bide kahve yapardi karsilikli icerdik ahhhh ahhhhhh hergun annem gelemiyo komsularimda bi gun geliyo bi gun gelemiyo napcaksin yalniz da olsam iciyorum :126:siz bizim apartmani gorseniz kres gibi 4 komsu 1 er 2 ser ay arayla dogum yaptik 4 umuzde sonra biri daha tasindi oda hamile kaldi superiz yaaaaa
Sorma Başakcım
Benim babam bahçedeki ağaçlara bir sürü aşı yapıp gariplerimi maymuna çevirmeyi pek seviyor
Hatta bir ara bir papaz eriği ağacının bir dalına mürdüm eriği , bir dalına kayısı , bir dalına kiraz aşılamıştı. Ağacı bir görmeliydiniz her dalında başka meyva , yazık yaa
İki ay önce de benim taa liseden arkadaşlarım hazır ben buradayken görüşelim diye ziyarete gelmişlerdi , kızlardan biri bir elma getirmiş kendi bahçelerinden, babam elmayı çok sevdi, aşı yapmak için dalından istedi ... kızcağız da kocasına söylemiş, kocası dün aşı yapılcak dallar budamış, bugün onları almaya arkadaşımın evine gitmem gerekti . Öğlen 1 saat spor yaptım, apar topar duş yaptım, ona gittim, akşam da geldim yine spor vs derken gündüz ki muhabbetinize ortak olamadım(
Vallahi arkadaşlar, ben verdiğim kiloların sorumlusu olarak Ayça Kaya'nın diyet listelerini değil kendimi tebrik ediyorum artık
Bir de kalori sayımını tavsiye ederek bana büyük iyilik yapan harika xc9 dostumu , bir de burada yorumlarıyla insanın en umutsuz anında bile yüzünde bir tebessüm uyandırıp, silkelenmesine ve yılmadan yoluna devam etmesine olanak sağlayan siz sevgili tekinberrin, başak Leysal, Seva, Günay arkadaşlarımı, bir de koşu bandı topiğinde tanıyıp sevdiğim 48ve58 , tuana0225, midra arkadaşlarımı tebrik ediyor hepinize teşekkür ediyorum.
Hepinizi çok seviyorum :13:
Veda konuşması gibi oldu... Ölcek miyim ne
Gerçi hangimizin daha kaç nefesi kaldığını bi Allah biliyor, o yüzden de eğer ölürsem hakkınızı helal edin![]()
ne yalan söyliym ayda sekiz kilo veren yok ama daha katı uygulayarak 2 ayda 11 kilo veren arkadaşımız var
ylnzeskici
biz daha çok kendi yorumumuzu katıyoruz diyete![]()
ylnzeskici
Bana Karçiçeği derler :))
geliyorrr kızlarrrr geliyorrrrrr :)))))))))))))))))))9
Kızlarrrr
Nişanlım geliyor 13 Nisan da nihayettttt
Çok şükür Allahım bir tarih belli olduuu az önceeee
bir haftalığına da olsa kavuşuyoruzzz , veeee inşallahhh bir aksilik olmazsa nikah günümüzü alıyoruzzzzzz
Çokkk mutluyummmmm bu akşam huzurla uyuyabilirim aylardır ilk defa
Ama yarın ben ne halt edip te 13 nisan a kadar en az 3,5 kiloyu veririmin derdine düşmem lazımm ahhh ahhhhhh
bir sihirli değnek olsa hepimize dokunsa ne var sankii
canım emin ol yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu.Allahım tüm sevenleri bir an önce kavuştursun.ölünceye kadarda ayırmasın.mutlu mesut ömürler nasip etsin amin
ylnzeskici
çok sağol tatlımm
inşallahh allahım inşallahhh veririm de 65 i görürüm yaa o geldiğinde beni eski halimle görmesini ve beğenmesini çok istiyorumm
ondan sonrasını allah kerim diyorum , o gittikten sonra 60 a inmek için bir gayret gelir içime ve kalanı da ( tabii o burdayken bana habire ye ye diyip duracağı için alacaklarımı da ) veririm diye umut ediyorum nikaha kadar
canım o duyguyu bilirim.eşim askere gittiğinde uzun bir zaman görüşemedik.ve ilk görüşeceğimiz zamanda ne giyinsem saçım başım makyaj vs derdine düştüm ayakkabım vs her şeyim güzel olmalı.beni begenmeli diyordum.beni begeniyordu ama uzun aradan sonra aman ne hale gelmiş demesin diyeneyse ki uzun ara sonrası buluşmamızda bana tekrar aşık oldu
bende ona
o gelene kadar zayıflayacağına eminim .onu şaşırtacağına da .bu arada o seni en son kaç kilo ile gördü?65 kilodaydın o varken sonra mı aldın kiloları(yani kilolu halini hiç mi görmedi.)yoksa kiloluydun zayıfladığını görüp wawww ne hoş olmuşsun canım mı diyecek![]()
13 üne kadar her şeyi planlamalısın.ben yine heyecanlandım bak Gonca:18:![]()
ne güzel ya...
peki aşılanınca aynı oluyor mu kokusu lezzeti filan?her agaca olur mu?:44:ilerde bahçeli evmiz olursa(hayalimiz böyle)1 tane agacım olsa her dalından başka meyve toplayabilir miyim?ben bu konularda biraz cahilim.:26:ama çok imrendim.bitkileri hayvanları doğayı çok severim.böyle bir şey mümkünse süper.babanında eline yüreğine sağlık.ellerinden öpüyorum
![]()
bende haftaya olcam sende reglin bitince sısın ınınce gorcen gıden gramları bı anda
canım annemle karşılıklı içerim demişsin de ..bende öyle .annemle kahve keyfi yapardık.sohbet ederdik.şimdi uzak ben ankaraya geldiğim içinbizde kocişle hafta sonları yapıyoruz.birde çay keyfimiz varda ama şekersiz çay artık pek keyifli olmuyor
![]()
ben geldim işten ara verirsen uğracanlarim yqrina misafirlerim var arkadaslarim gelicek temizlik yapiyorum bugun kahveye katilamiycam yarinda misafir sebebiyle ama cumartesii size katilirim musaitseniz 1 de bulusalim
o kadar kahve rahatsız etmiyor muydusenin esindi dimi haftaici olmayan benimki gibi cooooookkkkk zorbizde ayni sekilde haftasonu kahvaltidan sonra iciyoruz esimle annem geldigindede onla bekarken bizim ev resmen alman evi gibiydi gu de 4 yada 5 kere kahve icerdik gelen giden komsukar arkadaslar derken hep kahve yapmaya bi bahane vardi yani
![]()