• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ne güzel değil mi bu kavuşma hikayeleri insanın gözleri doluyor okurken bile şimdi seninle eşini ben de öyle oldumm... :38::38::38:

Aminnn Başakcım çok teşekkür ederim :16: inşallah Allah ayrıları kavuştursun,
kavuşmuşları ayırmasın mesut etsinn aminnnnnn :16:

Ben geleceğini bekliyordum ama tarih belirsiz olduğu için mutsuz hissediyordum elimde değil :14:
Şimdi tarih belli oluna acayip heyecanlandım ben de Allahım çok şükürrrr :8::8::8:

2008 sonlarında o beni ilk tanıdığında 60 kilo civarlarındaydım , 2009 un başında 65 e çıkmıştım onun yüzünden, sonra 1 ayda 5 kilo verdim ama o farketmedi bile :52: 2009 un mayısında onu Londra'ya uğurlarken de 60 dım. hatta annesiyle tanışmıştım , kadın ne güzel incecik bir kız tam oğlumun seveceği gibi demiş arkamızdan bakıp :9:
2010 ağustosunda tatile geldiğinde ( beraber resmimiz olan ve bana evlenme teklif ettiği yaz ) 65 civarlarıydım , bana kilo almışsın daha fazla alma demişti :19:
Ama son iki yılda ( 2010-2012 arası ) 15 kilo daha aldım. Eylül 2012 de istemeye geldiklerinde 80 kiloydum :17::18:
Beni en son 80 gördü yani , ve birkaç kez ilk tanıdığı halimi geri istediğini, kilolu kızlardan hiçbir zaman hoşlanmadığını, eğer böyle kilolu kalırsam bir süre sonra bunu kendine dert edebileceğini söyledi. Ben zayıflamaya çalıştım o dönemlerde ama bir türlü olmadı, benim için çok sıkıntılı bir süreçti o iki yıl her yönden hem de :14::14::14: İşte o zamanlarda ben zayıflamadan nikah günü almayacağını bile söyledi şakayla karışık, ben uğraştığımı ama veremediğimi, işten ayrılıp annemlerin yanına gelince zayıflayabileceğimi düşündüğümü söyledim. Ama annemlerin yanında kilo falan veremeyeceğimi söylemişti...
Şimdi geceleri kamerayla görüşüyoruz ama omuzlarımdan altını görmediği için anlamıyor büyük ihtimalle :9:
gelip görünce çok şaşıracak eminim, annesi de beni ekimden beri görmedi, ( o da birkaç kez kızım zayıfla alper hiç sevmez kiloyu, eski halin çok güzeldi zarifti falan demişti ) o da çoook şaşıracak eminimmm :21::21::21:

şaşırsınlar canım ya.iyi ki bu kararı almışsın:46:insanın kendi bedenini kilolu bulması can sıkıcı bir durum.ya da giydiklerini yakıştıramaması vs ama senin en sevdiklerinden helede nişanlından eşinden vs duymak daha üzücü.onun için kararından dolayı hırsından dolayı seni kutluyorum :46:ve inşallah en kısa zamanda 60 kiloyu görmen dileği ile canım.:21:inşallah bende 60 a düşerim.ama düşsemde artık yediğime içtiğime dikkat edecem.:20:kilo vermek zormuş valla:)):14:bir daha alıpta uğraşmak istemiyorum:):45:

senin esindi dimi haftaici olmayan benimki gibi cooooookkkkk zor:43: bizde ayni sekilde haftasonu kahvaltidan sonra iciyoruz esimle annem geldigindede onla bekarken bizim ev resmen alman evi gibiydi gu de 4 yada 5 kere kahve icerdik gelen giden komsukar arkadaslar derken hep kahve yapmaya bi bahane vardi yani:1:

canım yok benim ki evde ama eve gelincede çalışıyor bilgisayarda.çok oturup kahve keyfi olmuyor.bide gece uykumuz kaçmasın diye genelde gündüz içiyoruz kahveyi.oda hafta sonu oluyor.ama akşamları çay keyfi yapmaya çalışıyorum her ne kadar o bilgisayarından çalışmaya devam etsede :))bende karşısına geçip aralara sohbet sıkıştırıyorum:9:bazen dikkatini dağıtıyorum diye sinirleniyor ama çay keyfini başarıyla tamamlıyorum:31:

bütün kızlar toplandık demek kahveler hazır mı:126:

Bende gelebildim nihayet :3:
son 30 dk dır topiği açmaya çalışıyorum ,en az 40 kere çıkıp girmişimdir herhalde başım döndü laptopun nazı tuttu gene
sinir oldum bi de aptal bir karikatür çıkıyo dosya şeklinde, boynuna atkı dolamışlar, dikdörtgen bir ağız dişlerini sıkmış dosyanın adı da Adsız mış, Adsız bir sorunla karşılaşmış ve kapatılması gerekiyormuş ?????
hay ben senin gibi dosyanın taaa ....... :47:

naapıyosunuz kızlar :9:
ben size sodayla eşlik ediyorum bugün

bütün kızlar toplandık demek kahveler hazır mı:126:

canım ben daha öğle yemeyi yemedim:(mantarlı diyet yemegi ne yapabilirim.kolayda olsun ama ya .bugün kıprayasım yok.eşimin dünden yemegi varda kendime diyet bir şey yapmam lazım.:44:

şaşırsınlar canım ya.iyi ki bu kararı almışsın:46:insanın kendi bedenini kilolu bulması can sıkıcı bir durum.ya da giydiklerini yakıştıramaması vs ama senin en sevdiklerinden helede nişanlından eşinden vs duymak daha üzücü.onun için kararından dolayı hırsından dolayı seni kutluyorum :46:ve inşallah en kısa zamanda 60 kiloyu görmen dileği ile canım.:21:inşallah bende 60 a düşerim.ama düşsemde artık yediğime içtiğime dikkat edecem.:20:kilo vermek zormuş valla:)):14:bir daha alıpta uğraşmak istemiyorum:):45:

sağolasın canımm
inşallah sen de en kısa zamanda 60 ı görür ve orada takılır kalırsın :7:
aynen öyle ben de bi daha alıp uğraşmak istemiyorum :19:
hattaa londra'ya giderken 57 falan olmak istiyorum eğer becerebilirsem ki bebek yapacak olursak alacağım kilo çok kalmasın doğumdan sonra diye :52: herşey bitti de doğum sonrası kilolar kusur kaldı :52::52:

canım ben daha öğle yemeyi yemedim:(mantarlı diyet yemegi ne yapabilirim.kolayda olsun ama ya .bugün kıprayasım yok.eşimin dünden yemegi varda kendime diyet bir şey yapmam lazım.:44:

benim bu öğlen ki menüm 160 gr mantar yağsız tavada sote, üzerine biraz kıyılmış maydanoz, 1 adet te haşlanmış yumurta
tavsiye ederim 10 dk da hazır oluyor hem de 110 kalori :52::52:

sağolasın canımm
inşallah sen de en kısa zamanda 60 ı görür ve orada takılır kalırsın :7:
aynen öyle ben de bi daha alıp uğraşmak istemiyorum :19:
hattaa londra'ya giderken 57 falan olmak istiyorum eğer becerebilirsem ki bebek yapacak olursak alacağım kilo çok kalmasın doğumdan sonra diye :52: herşey bitti de doğum sonrası kilolar kusur kaldı :52::52:

canım yok çok haklısın.zaten şu an benim de vermeye çalıştıgım doğum sonrası kalan göbek:(bende fil doğuracak gibi 16 kilo aldım.:26:3300 gr bebek doğurdum.gerisi kendimi beslemişim:43::(çok pişmanım çok 6. aydan sonra birden aldım.arkadaşım 9 kilo alarak benimki kadar çocuk doğurdu.:31:aldığın kilonun fazlası zarar canım ya.vitaminli şeyler yedikten sonra bebişin besleniyor zaten.:emir_bebek::nazar::16:en kısa zamnda darısı başına:emir_bebek:

bugün lütfen diyet muhabbeti yapmayalım zaten metabolizmamın inadını kıramıyorum
keçi resmen:41:

canım yok çok haklısın.zaten şu an benim de vermeye çalıştıgım doğum sonrası kalan göbek:(bende fil doğuracak gibi 16 kilo aldım.:26:3300 gr bebek doğurdum.gerisi kendimi beslemişim:43::(çok pişmanım çok 6. aydan sonra birden aldım.arkadaşım 9 kilo alarak benimki kadar çocuk doğurdu.:31:aldığın kilonun fazlası zarar canım ya.vitaminli şeyler yedikten sonra bebişin besleniyor zaten.:emir_bebek::nazar::16:en kısa zamnda darısı başına:emir_bebek:

ya ben dogurdum :1::1::1::1: 24 kılo aldım 2,960 dogdu kuzum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu kadar kadın bir araya gelmik ama kimseden çıt çıkmıyor
hayırdır inşallah

canımcım ben acım yine her zamanki gibi:9:ondan yemek muhabbeti yaptım:56:ama goncadan tarifi aldım.artık hazırım sohbete:6:(buda goncanın usül)

vallahi çocuğun mu var derdin var
eskiler ne kadar doğru söylemiş bazen sadece onun için yaşıyormuşum gibi geliyor
insana dünyanın en büyük mutluluğunu da en büyük ızdırabını da çocuk yaşatıyor

Back
X