Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ne yalan söyliym ayda sekiz kilo veren yok ama daha katı uygulayarak 2 ayda 11 kilo veren arkadaşımız var
ylnzeskici
biz daha çok kendi yorumumuzu katıyoruz diyete

Ben kendi yorumumu daha çok sevdim vallaaa
Bugün aşağıdaki menüyü tercih ettim mesela
Sabah : 60 gr pınar light peynir, 40 gr maydanoz limonlu az tuzlu, 1 domates, 1 dilim kızarmış çavdarlı ekmek,
1 şekersiz çay ( alınan 200 kalori )
Ara : 3 kupa şekersiz yeşil çay ( alınan 0 kalori )
Öğlen : 65 dk yürüyüş ( harcanan 310 kalori )
Öğlen : 90 gr haşlanmış kereviz, üstüne limon az tuz ( alınan 16,2 kalori )
Saat 14: hesapta olmayan bir arkadaş ziyareti, misafirlikte içilen 2 şekersiz çay, kibarca reddedilen ve yenmeyen her türlü ikram, 11,5 kilo verdiğimi söyleyip arkadaşımı şoka sokmanın verdiği mutluluk ( alınan 2 kalori )
Akşam : 66 dk yürüyüş ( harcanan 314 kalori )
Akşam : 220 gr haşlanmış kereviz, üstüne limon az tuz ( alınan 39,6 kalori )
Toplam alınan 257,8 kalori , Toplam harcanan 624 kalori
Sonuç : 366,2 kalori alacaklıyım

bende çok severim kahveyi.ama birileriyle içmek daha keyifli bence Berrin:)

vallaa kahveyi sevmem ne yalan söyliyim
çay deseniz iki ay 6 gün öncesine kadar taparım derdim , ama şeker kullanmamak uğruna hayatta en sevdiğim şeyden yani çaydan bile vazgeçtim
ama muhabbet derseniz elime boş bardak da olsa kapıp gelir size eşlik ederim
saat belirlerseniz ben de fitnaza ona göre randevu veririm ayıp olmasın kısceğize di mi ama

bakmadım tadına canım.kendimle gurur duyuyorum:)sadece 1 yemek kaşığı yag ile yaptıgım pırasadan 1 tabak ve salata yedim:)

afferim sana işte budurrrr

bir diğer yöntem de ben tarif edeyim :)
patlıcanları az tuzlu suda yayvan bir tencerede biraz haşlıyorsunuz ( çok değil mayışmayacaklar )
sularını kağıt havluya aldırıp, bir tatlı kaşığı gibi çok az bir miktar kızgın yağda arkalı önlü kızartıyorsunuz, eti de kendi yağı ve domates biber ıvır zıvırın suyunda hafif olarak hazırlıyorsunuz, gerisi bildiğiniz usul,
afiyetle yiyorsunuz... ( ben yıllardır yalnız yaşıyorum diye bana kendisi ablalık, kocası da abilik eden apartman komşumdan )

Gonca,Günay,Harika nerelerdesiniz

Sorma Başakcım
Benim babam bahçedeki ağaçlara bir sürü aşı yapıp gariplerimi maymuna çevirmeyi pek seviyor
Hatta bir ara bir papaz eriği ağacının bir dalına mürdüm eriği , bir dalına kayısı , bir dalına kiraz aşılamıştı. Ağacı bir görmeliydiniz her dalında başka meyva , yazık yaa
İki ay önce de benim taa liseden arkadaşlarım hazır ben buradayken görüşelim diye ziyarete gelmişlerdi , kızlardan biri bir elma getirmiş kendi bahçelerinden, babam elmayı çok sevdi, aşı yapmak için dalından istedi ... kızcağız da kocasına söylemiş, kocası dün aşı yapılcak dallar budamış, bugün onları almaya arkadaşımın evine gitmem gerekti . Öğlen 1 saat spor yaptım, apar topar duş yaptım, ona gittim, akşam da geldim yine spor vs derken gündüz ki muhabbetinize ortak olamadım (

ne yalan söyliym ayda sekiz kilo veren yok ama daha katı uygulayarak 2 ayda 11 kilo veren arkadaşımız var
ylnzeskici
biz daha çok kendi yorumumuzu katıyoruz diyete

Güzel bir diyete benziyor..
Bunun sonucunda zayıflayanlar var mı aranızda?​

Vallahi arkadaşlar, ben verdiğim kiloların sorumlusu olarak Ayça Kaya'nın diyet listelerini değil kendimi tebrik ediyorum artık
Bir de kalori sayımını tavsiye ederek bana büyük iyilik yapan harika xc9 dostumu , bir de burada yorumlarıyla insanın en umutsuz anında bile yüzünde bir tebessüm uyandırıp, silkelenmesine ve yılmadan yoluna devam etmesine olanak sağlayan siz sevgili tekinberrin, başak Leysal, Seva, Günay arkadaşlarımı, bir de koşu bandı topiğinde tanıyıp sevdiğim 48ve58 , tuana0225, midra arkadaşlarımı tebrik ediyor hepinize teşekkür ediyorum.
Hepinizi çok seviyorum :13:

Veda konuşması gibi oldu... Ölcek miyim ne

Gerçi hangimizin daha kaç nefesi kaldığını bi Allah biliyor, o yüzden de eğer ölürsem hakkınızı helal edin

bende çok severim kahveyi.ama birileriyle içmek daha keyifli bence Berrin:)

pek tabi canim ama hergun bekarligimdan bu yana icerim ben bekarken isten gelirdim annem yemek masami hazirlamis ben yemek yerken bide kahve yapardi karsilikli icerdik ahhhh ahhhhhh hergun annem gelemiyo komsularimda bi gun geliyo bi gun gelemiyo napcaksin yalniz da olsam iciyorum :126:siz bizim apartmani gorseniz kres gibi 4 komsu 1 er 2 ser ay arayla dogum yaptik 4 umuzde sonra biri daha tasindi oda hamile kaldi superiz yaaaaa

canim sen bize yaptigin bu ovgulerin ve tesekkurlerin daha fazlasini hakediyorsun bu arada olme konusunda Allah gecinden versin canim tovbe tovbe daha birbirimize cok ihtiyacimiz var

Kızlarrrr

Nişanlım geliyor 13 Nisan da nihayettttt
Çok şükür Allahım bir tarih belli olduuu az önceeee
bir haftalığına da olsa kavuşuyoruzzz , veeee inşallahhh bir aksilik olmazsa nikah günümüzü alıyoruzzzzzz
Çokkk mutluyummmmm bu akşam huzurla uyuyabilirim aylardır ilk defa

Ama yarın ben ne halt edip te 13 nisan a kadar en az 3,5 kiloyu veririmin derdine düşmem lazımm ahhh ahhhhhh
bir sihirli değnek olsa hepimize dokunsa ne var sankii

ohhhhh ohhhhhh haydi gozun aydin canim ya valahi cok cok sevindim kilo gelince arkadasim sen ne kilolar verdin 20 kusur gun var sen 4 verirsin en az ben eminim hele sen bu gazla kendin bile anlamazsin ha gayret goncacim

ohhhhh ohhhhhh haydi gozun aydin canim ya valahi cok cok sevindim kilo gelince arkadasim sen ne kilolar verdin 20 kusur gun var sen 4 verirsin en az ben eminim hele sen bu gazla kendin bile anlamazsin ha gayret goncacim

çok sağol tatlımm
inşallahh allahım inşallahhh veririm de 65 i görürüm yaa o geldiğinde beni eski halimle görmesini ve beğenmesini çok istiyorumm
:108::87:
ondan sonrasını allah kerim diyorum , o gittikten sonra 60 a inmek için bir gayret gelir içime ve kalanı da ( tabii o burdayken bana habire ye ye diyip duracağı için alacaklarımı da :18: ) veririm diye umut ediyorum nikaha kadar

doğru söylüyorsun bu başarı senin
çabana sağlık

süpper bi haber :118:
hiç merak etme sen bu gazla 3,5 kiloyu da verirsin zaten kilo vermede en önemlisi motivasyon artık yeni ve güçlü bir amacın var
yürüüü kim tutar seni

kızlar ben sabah 10.30-11.30 arasında öğlen de 13.00-14.30 arası müsait oluyorum kahvemi de genelde bu saatlerde içerim
sizler de saatlerinizi yazın ayarlama yapalım:126:

Günaydın bende bu sabah itibariyle detoksa başladım ama hazır ayran bulamadım lıght yoğurtla yaptım şimdi baklagillerimi haşlıyorum bakalım c.tesi sabahı nası bi sonuç olacak

Günaydın bende bu sabah itibariyle detoksa başladım ama hazır ayran bulamadım lıght yoğurtla yaptım şimdi baklagillerimi haşlıyorum bakalım c.tesi sabahı nası bi sonuç olacak

gunaydın canım bende basladım bu sabah neyazıkkı dun cıddı kacamak yaptım ve 600 gr aldım 54,900 bakalım c.tesi sabahı ne olcak umarım husran olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…