afiyet olsun canım
sen ucundan da olsa tadına bak bi yerin şişmesin
aaaaaaa kahve dedinmi asla es gecmem hatta bugun komsumda gelince 2. yi ictim onla ben yalnizda olsam kizi uyutunca mutlaka bi kahve icerim oglen
yarın baslıyorum detoksa ve bugun bır dılık pasta ve 4tane sıgara boregı yedımcok pısmanım tutamadım kendımı
ne yalan söyliym ayda sekiz kilo veren yok ama daha katı uygulayarak 2 ayda 11 kilo veren arkadaşımız var
ylnzeskici
biz daha çok kendi yorumumuzu katıyoruz diyete
bende çok severim kahveyi.ama birileriyle içmek daha keyifli bence Berrin:)
bakmadım tadına canım.kendimle gurur duyuyorum:)sadece 1 yemek kaşığı yag ile yaptıgım pırasadan 1 tabak ve salata yedim:)
Gonca,Günay,Harika nerelerdesiniz
canım hepimiz diyet konusunda uzmanlaştık.artık buradaki diyete bağlı kalmayıp diyeti biz yazıyoruzyıl sonunda diplomalarımızı GONCA verecek.topiğin maşallah en iyi kilo veren kişisi ve en aktif üye olarak
ne yalan söyliym ayda sekiz kilo veren yok ama daha katı uygulayarak 2 ayda 11 kilo veren arkadaşımız var
ylnzeskici
biz daha çok kendi yorumumuzu katıyoruz diyete
Güzel bir diyete benziyor..
Bunun sonucunda zayıflayanlar var mı aranızda?
bende çok severim kahveyi.ama birileriyle içmek daha keyifli bence Berrin:)
Vallahi arkadaşlar, ben verdiğim kiloların sorumlusu olarak Ayça Kaya'nın diyet listelerini değil kendimi tebrik ediyorum artık
Bir de kalori sayımını tavsiye ederek bana büyük iyilik yapan harika xc9 dostumu , bir de burada yorumlarıyla insanın en umutsuz anında bile yüzünde bir tebessüm uyandırıp, silkelenmesine ve yılmadan yoluna devam etmesine olanak sağlayan siz sevgili tekinberrin, başak Leysal, Seva, Günay arkadaşlarımı, bir de koşu bandı topiğinde tanıyıp sevdiğim 48ve58 , tuana0225, midra arkadaşlarımı tebrik ediyor hepinize teşekkür ediyorum.
Hepinizi çok seviyorum :13:
Veda konuşması gibi oldu... Ölcek miyim ne
Gerçi hangimizin daha kaç nefesi kaldığını bi Allah biliyor, o yüzden de eğer ölürsem hakkınızı helal edin
Kızlarrrr
Nişanlım geliyor 13 Nisan da nihayettttt
Çok şükür Allahım bir tarih belli olduuu az önceeee
bir haftalığına da olsa kavuşuyoruzzz , veeee inşallahhh bir aksilik olmazsa nikah günümüzü alıyoruzzzzzz
Çokkk mutluyummmmm bu akşam huzurla uyuyabilirim aylardır ilk defa
Ama yarın ben ne halt edip te 13 nisan a kadar en az 3,5 kiloyu veririmin derdine düşmem lazımm ahhh ahhhhhh
bir sihirli değnek olsa hepimize dokunsa ne var sankii
ohhhhh ohhhhhh haydi gozun aydin canim ya valahi cok cok sevindim kilo gelince arkadasim sen ne kilolar verdin 20 kusur gun var sen 4 verirsin en az ben eminim hele sen bu gazla kendin bile anlamazsin ha gayret goncacim
Vallahi arkadaşlar, ben verdiğim kiloların sorumlusu olarak Ayça Kaya'nın diyet listelerini değil kendimi tebrik ediyorum artık
Bir de kalori sayımını tavsiye ederek bana büyük iyilik yapan harika xc9 dostumu , bir de burada yorumlarıyla insanın en umutsuz anında bile yüzünde bir tebessüm uyandırıp, silkelenmesine ve yılmadan yoluna devam etmesine olanak sağlayan siz sevgili tekinberrin, başak Leysal, Seva, Günay arkadaşlarımı, bir de koşu bandı topiğinde tanıyıp sevdiğim 48ve58 , tuana0225, midra arkadaşlarımı tebrik ediyor hepinize teşekkür ediyorum.
Hepinizi çok seviyorum :13:
Veda konuşması gibi oldu... Ölcek miyim ne
Gerçi hangimizin daha kaç nefesi kaldığını bi Allah biliyor, o yüzden de eğer ölürsem hakkınızı helal edin
süpper bi haber :118:Kızlarrrr
Nişanlım geliyor 13 Nisan da nihayettttt
Çok şükür Allahım bir tarih belli olduuu az önceeee
bir haftalığına da olsa kavuşuyoruzzz , veeee inşallahhh bir aksilik olmazsa nikah günümüzü alıyoruzzzzzz
Çokkk mutluyummmmm bu akşam huzurla uyuyabilirim aylardır ilk defa
Ama yarın ben ne halt edip te 13 nisan a kadar en az 3,5 kiloyu veririmin derdine düşmem lazımm ahhh ahhhhhh
bir sihirli değnek olsa hepimize dokunsa ne var sankii
Günaydın bende bu sabah itibariyle detoksa başladım ama hazır ayran bulamadım lıght yoğurtla yaptım şimdi baklagillerimi haşlıyorum bakalım c.tesi sabahı nası bi sonuç olacak
kızlar ben sabah 10.30-11.30 arasında öğlen de 13.00-14.30 arası müsait oluyorum kahvemi de genelde bu saatlerde içerim
sizler de saatlerinizi yazın ayarlama yapalım:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?