- 18 Mart 2021
- 11.820
- 64.413
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.261
Hiç sevmem senede bir çikolata yerim,6 ayda 1 şerbetli tatlı,sütlü tatliyi hiç aramam denk gelirse ben nasıl siskoyum ahzhzhzhzhBelli ki herkes serbest gününde tatlı yiyecekherkeşler mi tatlıcı yaa?
4 ince dilim yediğin kektendirHiç sevmem senede bir çikolata yerim,6 ayda 1 şerbetli tatlı,sütlü tatliyi hiç aramam denk gelirse ben nasıl siskoyum ahzhzhzhzh
Ben bugün ekler yemiş olabilirim
Eşimi tek kilolu gördüğüm zaman askerden izine geldiği zamandı, o zaman 80 kiloya çıkmıştı asker yemekleri yaramışO boya 63 kilo adam mi olur73 le aranızdan ayrılıyorum
Kek,kurabiye,ekmek unlu ne varsa yerim4 ince dilim yediğin kektendir
Bunu alın burdanBen bugün ekler yemiş olabilirim
Erkek bünyesi bu işte bazilari göbek yapar bazıları ne yese tığ gibi.Eşimi tek kilolu gördüğüm zaman askerden izine geldiği zamandı, o zaman 80 kiloya çıkmıştı asker yemekleri yaramışevlendik adamı nasıl canından bezdirdiysem saçları döküldü bildiğin komple kel canım kelim benim kilosu da yıllardır 63, ki vallahi onun yediklerini buradakiler yese Dr. Now ‘a gitmek zorunda kalır, hamur işi hiç eksik olmaz, tatlı keza öyle, 1 kilo eti tek başına yer, meyvesi çerezi, adam uykudan uyanıp tahin pekmez yiyor ama sıfır göbek
Dünyaya erkek gelmek varmışErkek bünyesi bu işte bazilari göbek yapar bazıları ne yese tığ gibi.
Koç burcu kadınını görüyorsunuz suphanallahEşimi tek kilolu gördüğüm zaman askerden izine geldiği zamandı, o zaman 80 kiloya çıkmıştı asker yemekleri yaramışevlendik adamı nasıl canından bezdirdiysem saçları döküldü bildiğin komple kel canım kelim benim kilosu da yıllardır 63, ki vallahi onun yediklerini buradakiler yese Dr. Now ‘a gitmek zorunda kalır, hamur işi hiç eksik olmaz, tatlı keza öyle, 1 kilo eti tek başına yer, meyvesi çerezi, adam uykudan uyanıp tahin pekmez yiyor ama sıfır göbek
Koç burcu kadınını görüyorsunuz suphanallahbazen benimkiyle boşanma geyiği yapıyoruz ben ondan 5 yaş büyüğüm ya nafaka bağlican bana diyorum ona yıpranma payı diye bana şey diyor bi sana bak bi bana filinta gibi uşaktım sakalım saçım bembeyaz oldu
Bir dilim kekten birşey olmaz abla yeseneKekkahretmesin eşime kek de yapıyorum şu an, adam hamurlu tatlı ne varsa hepsini aynı anda istedi, mutfakta buram buram kek kokularıyla yazmak işkence gibi, mandalinamla teselli buluyorum
Eşinin boyunu ve kilosunu ve özellikle de yiyip yiyip hiç kilo almamasini kiskandım ablaHazır keki ağzına sürmezmutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh
Ben şaşırmiyorum alıştımBen bugün ekler yemiş olabilirim
Dur daha bugün başladın bacımBenim selbest günüm ne zaman olacak
Yersem duramam 1 dilimle kalmaz diyorum işte ablacım, sütlü, şerbetli tatlı delisiyim, çikolatanın aşığıyım, kek yersem tatlı aşkım kıpraşır gece gece tatlı yaparım kendime, bu alışkanlığımı frenlemem lazım her gün düzenli tatlı yiyorum çünkü ve abartılı yiyorumBir dilim kekten birşey olmaz abla yesene
Ben yemesem uyuyamam rüyalarıma girer eninde sonunda bir ısırık alirim yoksa çatlarımYersem duramam 1 dilimle kalmaz diyorum işte ablacım, sütlü, şerbetli tatlı delisiyim, çikolatanın aşığıyım, kek yersem tatlı aşkım kıpraşır gece gece tatlı yaparım kendime, bu alışkanlığımı frenlemem lazım her gün düzenli tatlı yiyorum çünkü ve abartılı yiyorum
Hepsi kapatılsın şuvan çok sinirliyim bana irkek demeyinErkek bünyesi bu işte bazilari göbek yapar bazıları ne yese tığ gibi.
Ben de makarna ve köfte yedim çatalını saymadımGelmişken akşam yediklerimi yazayım
Yarım but ızgara, 4 çatal makarna, 5 kaşık yoğurt, yemekten sonra 2 bardak su 2 bardak çay.