- 15 Şubat 2013
- 24.904
- 94.406
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.241
parmak uçlarım değiyo ama topuklar nöööYaaa gerçekten mi topukların mı değmiyor
Abla niye yapiyosun ya alsın bı paket kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyoKekkahretmesin eşime kek de yapıyorum şu an, adam hamurlu tatlı ne varsa hepsini aynı anda istedi, mutfakta buram buram kek kokularıyla yazmak işkence gibi, mandalinamla teselli buluyorum
DeğişikliMuza öyle bir nefretim var ki aynı meyvelikte duran meyveyi yemem öyle bir husumet
Muza öyle bir nefretim var ki aynı meyvelikte duran meyveyi yemem öyle bir husumet
Hazır keki ağzına sürmezAbla niye yapiyosun ya alsın bı palet kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyo
Muhallebi azcik yeseydin ya yazık sana daHazır keki ağzına sürmezmutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh
Guzelim fistik ezmesine ve tahine yazik ettin
Sen hareketi doğru yaptığına emin misin accessparmak uçlarım değiyo ama topuklar nööö
Aaa hiç haberim yok şaşıra şaşıra geliyorum geriden bxbx
O boya 63 kilo adam mi olurHazır keki ağzına sürmezmutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh
Sandalyeye normal oturdum benSen hareketi doğru yaptığına emin misin accesssandalyenin ucuna otur, ayak parmaklarını kaldırmadan topukları kaldır indir
Bizden bide 5 cm uzun agsgsggzhshsSen hareketi doğru yaptığına emin misin accesssandalyenin ucuna otur, ayak parmaklarını kaldırmadan topukları kaldır indir
Kız çok güzel oluyor öyle hem muz kaslar için iyi diye ekstra yemeye çalışıyorumGuzelim fistik ezmesine ve tahine yazik ettinadam gibi tahin pekmez ye gec, muz ne?
Benden zayıf veee uzunO boya 63 kilo adam mi olur73 le aranızdan ayrılıyorum
Eve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek içinMuhallebi azcik yeseydin ya yazık sana da
Ben olsam ince bir dilim kek de yerdim ahshzhshhshs
Benden deBenden zayıf veee uzun
O yüzden dumur oldum jdjdhBizden bide 5 cm uzun agsgsggzhshs
Belli ki herkes serbest gününde tatlı yiyecekEve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek için
Ben tatlıcıyım Cemoos, azıcıkla yetinemiyorum, keki yemeye başlarsam üzerine çikolata sosu tahin, kaymak doldururum al sana bomba en kalorilisinden, fındık fıstık ezmelerini yemek kaşığıyla çiğnemeden yutuyorum o derece bağımlıyım hahahahahahah
Ben bugün ekler yemiş olabilirimBelli ki herkes serbest gününde tatlı yiyecekherkeşler mi tatlıcı yaa?