Diyetin Sultanları 😎

Kek kahretmesin eşime kek de yapıyorum şu an, adam hamurlu tatlı ne varsa hepsini aynı anda istedi, mutfakta buram buram kek kokularıyla yazmak işkence gibi, mandalinamla teselli buluyorum
Abla niye yapiyosun ya alsın bı paket kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyo

Abla niye yapiyosun ya alsın bı palet kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyo
Hazır keki ağzına sürmez mutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh

Muhallebi azcik yeseydin ya yazık sana da
Ben olsam ince bir dilim kek de yerdim ahshzhshhshs
Eve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek için

Ben tatlıcıyım Cemoos, azıcıkla yetinemiyorum, keki yemeye başlarsam üzerine çikolata sosu tahin, kaymak doldururum al sana bomba en kalorilisinden, fındık fıstık ezmelerini yemek kaşığıyla çiğnemeden yutuyorum o derece bağımlıyım hahahahahahah

Belli ki herkes serbest gününde tatlı yiyecek herkeşler mi tatlıcı yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…