- 15 Şubat 2013
- 24.904
- 94.406
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.241
parmak uçlarım değiyo ama topuklar nöööYaaa gerçekten mi topukların mı değmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parmak uçlarım değiyo ama topuklar nöööYaaa gerçekten mi topukların mı değmiyor
Abla niye yapiyosun ya alsın bı paket kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyoKek kahretmesin eşime kek de yapıyorum şu an, adam hamurlu tatlı ne varsa hepsini aynı anda istedi, mutfakta buram buram kek kokularıyla yazmak işkence gibi, mandalinamla teselli buluyorum
DeğişikliMuza öyle bir nefretim var ki aynı meyvelikte duran meyveyi yemem öyle bir husumet
Muza öyle bir nefretim var ki aynı meyvelikte duran meyveyi yemem öyle bir husumet
Hazır keki ağzına sürmez mutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhhAbla niye yapiyosun ya alsın bı palet kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyo
Muhallebi azcik yeseydin ya yazık sana daHazır keki ağzına sürmez mutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh
Guzelim fistik ezmesine ve tahine yazik ettin adam gibi tahin pekmez ye gec, muz ne?Allam WOMAN da üzüldü
Sen hareketi doğru yaptığına emin misin access sandalyenin ucuna otur, ayak parmaklarını kaldırmadan topukları kaldır indirparmak uçlarım değiyo ama topuklar nööö
Aaa hiç haberim yok şaşıra şaşıra geliyorum geriden bxbxaccessdenied Sen neye şaşırdın b12 reis ben sana bunu 7 kere anlattım
O boya 63 kilo adam mi olur 73 le aranızdan ayrılıyorumHazır keki ağzına sürmez mutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh
Sandalyeye normal oturdum ben ay korktum bi an sen yapabiliyosun ben yapamıyorum sandımSen hareketi doğru yaptığına emin misin access sandalyenin ucuna otur, ayak parmaklarını kaldırmadan topukları kaldır indir
Bizden bide 5 cm uzun agsgsggzhshsSen hareketi doğru yaptığına emin misin access sandalyenin ucuna otur, ayak parmaklarını kaldırmadan topukları kaldır indir
Kız çok güzel oluyor öyle hem muz kaslar için iyi diye ekstra yemeye çalışıyorumGuzelim fistik ezmesine ve tahine yazik ettin adam gibi tahin pekmez ye gec, muz ne?
Benden zayıf veee uzunO boya 63 kilo adam mi olur 73 le aranızdan ayrılıyorum
Eve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek içinMuhallebi azcik yeseydin ya yazık sana da
Ben olsam ince bir dilim kek de yerdim ahshzhshhshs
Benden deBenden zayıf veee uzun
O yüzden dumur oldum jdjdhBizden bide 5 cm uzun agsgsggzhshs
Belli ki herkes serbest gününde tatlı yiyecek herkeşler mi tatlıcı yaa?Eve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek için
Ben tatlıcıyım Cemoos, azıcıkla yetinemiyorum, keki yemeye başlarsam üzerine çikolata sosu tahin, kaymak doldururum al sana bomba en kalorilisinden, fındık fıstık ezmelerini yemek kaşığıyla çiğnemeden yutuyorum o derece bağımlıyım hahahahahahah
Ben bugün ekler yemiş olabilirimBelli ki herkes serbest gününde tatlı yiyecek herkeşler mi tatlıcı yaa?