Diyetin Sultanları 😎

Kek :KK12: kahretmesin eşime kek de yapıyorum şu an, adam hamurlu tatlı ne varsa hepsini aynı anda istedi, mutfakta buram buram kek kokularıyla yazmak işkence gibi, mandalinamla teselli buluyorum 😵‍💫
Abla niye yapiyosun ya alsın bı paket kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyo 🥲

Abla niye yapiyosun ya alsın bı palet kek gözüne gorunmeden yesin hem muhallebi hem kek yeter artık ayıp oluyo 🥲
Hazır keki ağzına sürmez😵‍💫 mutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh 🥸

Hazır keki ağzına sürmez😵‍💫 mutfağa gelip kedi gibi yalanıyor, kek istiyormuş muhallebi istiyormuş tabii adam 1,80 63 kg olunca hamur işiymiş tatlıymış pehhh 🥸
O boya 63 kilo adam mi olur 🤣 73 le aranızdan ayrılıyorum 🥲
228418b4f4347a94700ea30526b56235.gif

Muhallebi azcik yeseydin ya yazık sana da 🥺
Ben olsam ince bir dilim kek de yerdim ahshzhshhshs
Eve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek için 🥲

Ben tatlıcıyım Cemoos, azıcıkla yetinemiyorum, keki yemeye başlarsam üzerine çikolata sosu tahin, kaymak doldururum al sana bomba en kalorilisinden, fındık fıstık ezmelerini yemek kaşığıyla çiğnemeden yutuyorum o derece bağımlıyım hahahahahahah

Eve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek için 🥲

Ben tatlıcıyım Cemoos, azıcıkla yetinemiyorum, keki yemeye başlarsam üzerine çikolata sosu tahin, kaymak doldururum al sana bomba en kalorilisinden, fındık fıstık ezmelerini yemek kaşığıyla çiğnemeden yutuyorum o derece bağımlıyım hahahahahahah
Belli ki herkes serbest gününde tatlı yiyecek 😑 herkeşler mi tatlıcı yaa? 😒

X