- 18 Mart 2021
- 11.820
- 64.418
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.221
Hiç öyle deme yolarim kiz seniii (hoplama emojisi)Kendi küçük gönlü büyük onun bi kerem beni banlamaz hıh
Aaa niyeki bebemMuza öyle bir nefretim var ki aynı meyvelikte duran meyveyi yemem öyle bir husumet
Burada yemek kaşığıyla fındık fıstık ezmelerini gırtlağına kadar doldurup çiğnemeden yutan birileri var, azıcığı nasıl yetecekFıstık ezmesi azcık bile olsa ağzinda büyüyor zaten yavrum tatmin oluyorsun
Bilmiyorum ki tadını bile bilmiyorum aşkım ama annem bebekken de ağzından hep tükürürdün diyo artık nesini hiç sevmiyorum bilmiyorum ama kokusu kötüAaa niyeki bebem
Şeklinden ben memnunumŞeklini de etik bulmuyorum jddhhffhhf
Ben nerelere düştüm bacım kendi kendime mi yazıyom acabaBurada yemek kaşığıyla fındık fıstık ezmelerini gırtlağına kadar doldurup çiğnemeden yutan birileri var, azıcığı nasıl yetecek
Zaten eşime muhallebi yapmış o yerken ben bakmışım, lütfen tatlı demeyin
Ya Mune abla burda yoksa uzatmak çok isterdim jsjdjdjdhdŞeklinden ben memnunum
Bende ona göre davranmaktayım müslüman din kardeşim hayırlı cumalarYa Mune abla burda yoksa uzatmak çok isterdim jsjdjdjdhd
Mutlu noeller canımBende ona göre davranmaktayım müslüman din kardeşim hayırlı cumalar
Noelin mubarak olaMutlu noeller canım
Attık ya onu ye bariBen acıktım ya şimdi 3-4 e kadar aç aç durucam mi bişey yesem bişey olur mu
Muz var da yumuşamış onlar ya elma,mandalina mi yesem aslında bussuru kek abur cubur var düşünmeye çalışıyorum en fazla fındık ceviz yerimAttık ya onu ye bariama diyorum ya yemeğinizle yatmanız arasında çok fazla saat farkı var
Yakında acından erken uyumaya başlarsınBen acıktım ya şimdi 3-4 e kadar aç aç durucam mi bişey yesem bişey olur mu
KeşkeYakında acından erken uyumaya başlarsın
Muzun yumuşamısı daha iyi baya tatlıdır ceviz findikla iyi gider yanına lahve veya çay missMuz var da yumuşamış onlar ya elma,mandalina mi yesem aslında bussuru kek abur cubur var düşünmeye çalışıyorum en fazla fındık ceviz yerim
Tamam öyle yapayım o zaman daha çay icicem icemedim basım tuttuMuzun yumuşamısı daha iyi baya tatlıdır ceviz findikla iyi gider yanına lahve veya çay miss
KekMuz var da yumuşamış onlar ya elma,mandalina mi yesem aslında bussuru kek abur cubur var düşünmeye çalışıyorum en fazla fındık ceviz yerim