- 8 Nisan 2017
- 56.874
- 298.594
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.581
Biz bu tabuyu yıkmaya geldik 90 kilo ustu olarak.demekki daha sık uğramalısın buralarabizim grup maşallah zayıf olupta fit kalmaya çalışan hatunlar grubu gibi
Yok yok çok yemedim hatta akşam yemeyelim yada hafif yoğurtla gecistireyim diyorumGeçmiş olsun münnoşum ergenlik tabi olacak onlarda.
İyi oturmalarolsun çok yeme saakın
Geç yazdım kusura bakma temuya bir daldım şimdi çıktım oradan.
Olur o kadar hepimiz yaşadık onları biraz sabır diyoruz ya verirsin merak etme sakın.
İyi ki denk gelmemişsin ahretlik yoksa adamın hali perişan olurdu
Çok geçmişler olsun umarım hemen toparlanır
Bazen sadece kilo hedefi koymak yetmeyebilir, bir kıyafet de motivasyonumuz olabilir.aynen yaaa ben hergün bakıyorum aynaya.ve diyorumki daha kaç yaşındasın. ne zaman giyeceksin o çok sevdiğin bluzleri. kotların içine sokmalısın diyorum artık gömleklerini. evet çok kilom yok belki ama bütün kilom göbek bölgemde. ben dar giyinmeyi çok seven bi insanım ama hep bol giyiniyorum bu yüzden. yanlarım göbeğim hep fırlıyor.
azmettim en azından 54-55 olacağım artık.
Ben yüzüm de dahil her yellerimdem şikayetçiyim muneaccessdenied geçmiş olsun firansızım
Evettt herkes hayalindeki kendisini anlatsın bakalım, vücutta hangi bölgelerden şikayetçiyiz, görüntü yüzünden giymek isteyip giyemediklerimiz vs.
Bazen sadece kilo hedefi koymak yetmeyebilir, bir kıyafet de motivasyonumuz olabilir.
prensesss016 aynen ben de dar giymeyi seviyorum, kotlarım şortlarım dar, crop seviyorum mesela, istiyorum ki sevdiğim kıyafetleri hep giyebileyim.
İlk hafta alışma sürecü, bu hafta sendeleme derken hep beraber toparlayacağız
Grip olmuşAccese ne oldu kızlar geçmiş olsun yazmışsınız accesin mesajlarına baktım ama göremedim birsey.
Teşekkür ederimne güzel yaaa tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermişsiniz. nolur salıp tekrar almayın. zaten kilo vermek zor hele çok kiloyu vermek daha zor.
İnşallah yıkılmayiz yıkarız
Grip olmuşAccese ne oldu kızlar geçmiş olsun yazmışsınız accesin mesajlarına baktım ama göremedim birsey.
Bende oralardan geldim geçtim sende geçersin durmak yok yola devam