Diyetin Sultanları 😎

Geçmiş olsun münnoşum ergenlik tabi olacak onlarda.
İyi oturmalarolsun çok yeme saakın

Geç yazdım kusura bakma temuya bir daldım şimdi çıktım oradan.
Olur o kadar hepimiz yaşadık onları biraz sabır diyoruz ya verirsin merak etme sakın.

İyi ki denk gelmemişsin ahretlik yoksa adamın hali perişan olurdu

Çok geçmişler olsun umarım hemen toparlanır
Yok yok çok yemedim hatta akşam yemeyelim yada hafif yoğurtla gecistireyim diyorum

accessdenied accessdenied geçmiş olsun firansızım🙏

Evettt herkes hayalindeki kendisini anlatsın bakalım, vücutta hangi bölgelerden şikayetçiyiz, görüntü yüzünden giymek isteyip giyemediklerimiz vs.

aynen yaaa ben hergün bakıyorum aynaya. :cool: ve diyorumki daha kaç yaşındasın. ne zaman giyeceksin o çok sevdiğin bluzleri.o_O kotların içine sokmalısın diyorum artık gömleklerini.:KK51: evet çok kilom yok belki ama bütün kilom göbek bölgemde. ben dar giyinmeyi çok seven bi insanım ama hep bol giyiniyorum bu yüzden. yanlarım göbeğim hep fırlıyor.
azmettim en azından 54-55 olacağım artık.
Bazen sadece kilo hedefi koymak yetmeyebilir, bir kıyafet de motivasyonumuz olabilir.
prensesss016 prensesss016 aynen ben de dar giymeyi seviyorum, kotlarım şortlarım dar, crop seviyorum mesela, istiyorum ki sevdiğim kıyafetleri hep giyebileyim.

İlk hafta alışma sürecü, bu hafta sendeleme derken hep beraber toparlayacağız 🫶🫶🫶🫶

accessdenied accessdenied geçmiş olsun firansızım🙏

Evettt herkes hayalindeki kendisini anlatsın bakalım, vücutta hangi bölgelerden şikayetçiyiz, görüntü yüzünden giymek isteyip giyemediklerimiz vs.

Bazen sadece kilo hedefi koymak yetmeyebilir, bir kıyafet de motivasyonumuz olabilir.
prensesss016 prensesss016 aynen ben de dar giymeyi seviyorum, kotlarım şortlarım dar, crop seviyorum mesela, istiyorum ki sevdiğim kıyafetleri hep giyebileyim.

İlk hafta alışma sürecü, bu hafta sendeleme derken hep beraber toparlayacağız 🫶🫶🫶🫶
Ben yüzüm de dahil her yellerimdem şikayetçiyim mune o_O

ne güzel yaaa tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermişsiniz. nolur salıp tekrar almayın. zaten kilo vermek zor hele çok kiloyu vermek daha zor.
Teşekkür ederim 🥰 evet zorlu bir süreçti ama değdi tekrar başladım ama artık o kadar zor gidiyor ki yaza kadar 55 olmam hatta 50 yi bile zorlamam lazım birlikte motivasyonla daha güzel verebiliriz darısı herkesin başına olsun inş 😍

accessdenied accessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar😘

Listedekiler:
Berrfeelinda Berrfeelinda
Bllossom Bllossom
Cemoos Cemoos
Cledyana Cledyana
COLIN COLIN
gelengiden gelengiden
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
Infinite Soul Infinite Soul
Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri
Margaret Hale Margaret Hale
Mune Mune
Nowaybabe Nowaybabe
Orenda Orenda
prensesss016 prensesss016
Processes Processes
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
WOMAN WOMAN

accessdenied accessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar😘

Listedekiler:
Berrfeelinda Berrfeelinda
Bllossom Bllossom
Cemoos Cemoos
Cledyana Cledyana
COLIN COLIN
gelengiden gelengiden
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
Infinite Soul Infinite Soul
Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri
Margaret Hale Margaret Hale
Mune Mune
Nowaybabe Nowaybabe
Orenda Orenda
prensesss016 prensesss016
Processes Processes
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
WOMAN WOMAN
accessdenied accessdenied ve ben bu hafta fena hastalandık ablacım. Ama ben yarın tartı veririm.

Tam filtre kahve ve kasko helva ile akşam sefasi yaparken mune çıktı sndbsbs
Bende tam kahve ve keşkül yiyordum ki etiketlendiniz dedi hemde kırbaçlı bir hatun tarafından
IMG_6256.jpeg

Çok geçmiş olsun kuzucum, hastaysan mazaretli yazabiliriz senin için.
Regl mazeret sayılmayacak ama ağır grip vs olursa iyileşene kadar mazeretten sayılabilir.
Çok teşekkür ederim ablacım❤️ Bugün daha iyiyim, yarına daha da toparlarım sanırım. O yüzden sorun yok🌸

X