- 12 Temmuz 2006
- 55.894
- 214.847
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.281
Ben saydım valla, makarna yemeyin derken kendim yiyince tabağın ucuna neredeyse sayılı koydum makarnayıBen de makarna ve köfte yedim çatalını saymadım
Geçen gün arkadaşta yiyemediğim son dilim kek aklıma geldi aşırı pişmanım şu an keşke yeseydimEve her hafta 5 litre süt alıyorum, 1,5 litresinden yoğurt, gerisi full tatlı, daha 2 gün önce muhallebili muzlu bisküvili tatlı yaptım onu gömdü, son dilimi de bana diyor ye diye, vallahi çöpe attım yememek için
Ben tatlıcıyım Cemoos, azıcıkla yetinemiyorum, keki yemeye başlarsam üzerine çikolata sosu tahin, kaymak doldururum al sana bomba en kalorilisinden, fındık fıstık ezmelerini yemek kaşığıyla çiğnemeden yutuyorum o derece bağımlıyım hahahahahahah
Gerçekten o kadar yemeye kilo almıyorlar biz fazla ekmek yesek hemen 1kilomuz hazırHepsi kapatılsın şuvan çok sinirliyim bana irkek demeyin
Kendime karanfil çayı demledim, yürüyüş yapıp gelince onu içerim biraz da ananas, tatlı krizini bu gecelik bastırmış olurum.Ben yemesem uyuyamam rüyalarıma girer eninde sonunda bir ısırık alirim yoksa çatlarım
Azmine hayranım ablaKendime karanfil çayı demledim, yürüyüş yapıp gelince onu içerim biraz da ananas, tatlı krizini bu gecelik bastırmış olurum.
Gayet iyiAzmine hayranım abla
Ben bugün 5bin adım atmışım fena degil ya
Zayıflayamamaya çalışıyoruz doktorNoluyo lan burda he?
Some g.t göbek problemsNoluyo lan burda he?
Diyet grubuna muneyi aldık ki lannnn diye gelmeyin diye hxhxhsjksOha müdürum afedersin ahsbsvsvs
Yıkıldım şu tepkiyeOha müdürum afedersin ahsbsvsvs
Some accuk bu kadar mı? Senin basit bir hareketi yanlış yapmanı ne yapcazSome g.t göbek problems
Birden fena ters köşe oldum ahsgsgsgsYıkıldım şu tepkiye
Destursuz girdi yaDiyet grubuna muneyi aldık ki lannnn diye gelmeyin diye hxhxhsjks
Ben de gelım mi ya 49 kilodan 56 oldum BenZayıflayamamaya çalışıyoruz doktor
Valla kaptan şöferimizBen de gelım mi ya 49 kilodan 56 oldum Ben
Kilo vermem lazım müdürüm ya.