- 18 Ekim 2014
- 7.413
- 33.511
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.201
Abla tehdit var imdatttttSeni banlatirim kızım mune ve ben biraz minnak olabiliriz dedik o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla tehdit var imdatttttSeni banlatirim kızım mune ve ben biraz minnak olabiliriz dedik o kadar
Yaaa gerçekten mi topukların mı değmiyorşu an denedim topuklarım yere değmiyo
Dişimin kovuğu: bana yetti gerisini bilememTatlı krizine girenler genelde tatlı olarak yediğim şey budur
Muz fıstık esmesi(şekersiz) çok minik üstüne gezdirmelik tahin pekmez ha bunları ezip karıştirirsanız puding gibi oluyor oda çok güzel
Eki Görüntüle 3516230
O attigin fotoda ki kisalardan biri mune utanmadan imdat diyoAbla tehdit var imdattttt
Kız çayın yanında baya baya kesiyor deli misinDişimin kovuğu: bana yetti gerisini bilemem
Çok canım çektiTatlı krizine girenler genelde tatlı olarak yediğim şey budur
Muz fıstık esmesi(şekersiz) çok minik üstüne gezdirmelik tahin pekmez ha bunları ezip karıştirirsanız puding gibi oluyor oda çok güzel
Eki Görüntüle 3516230
Fıstık ezmem olsaydı denerdimKız çayın yanında baya baya kesiyor deli misin
Boy deyince tırnakları çıkıyor, bizden 15 cm uzunsun hoş gör ablası hahahahahhahaaAbla tehdit var imdattttt
Oğlum senin dişinin arasında nasıl bir boşluk varDişimin kovuğu: bana yetti gerisini bilemem
Kendi küçük gönlü büyük onun bi kerem beni banlamaz hıhO attigin fotoda ki kisalardan biri mune utanmadan imdat diyo
espri de mantık aramak yokturOğlum senin dişinin arasında nasıl bir boşluk var
Fıstık ezmesi azcık bile olsa ağzinda büyüyor zaten yavrum tatmin oluyorsunFıstık ezmem olsaydı denerdim
Yarın alıp deneyeceğimFıstık ezmesi azcık bile olsa ağzinda büyüyor zaten yavrum tatmin oluyorsun
Ben de çok yeme demek istemiştim aslındaespri de mantık aramak yoktur
Aman dur abla onların yanında uzun falan deme dürüm niyetine yicekler bizi ahshshsBoy deyince tırnakları çıkıyor, bizden 15 cm uzunsun hoş gör ablası hahahahahhahaa
Muza öyle bir nefretim var ki aynı meyvelikte duran meyveyi yemem öyle bir husumetDepresif Penguen neden üzuldün bacikom
Yemiyom zaten çay içiyorum yanında avucumu yalıyorum ne yapimBen de çok yeme demek istemiştim aslında