- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.225
- 43
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.121
O 7 cm için neler verirdimMakarna yiyecektim yedirtmediler
Bizimkilerde dışarıdan yiyince böyle kaldım
7 cm uzunum yani
Beybi aralarda çay yanına medovik pasta ne giderdi dimi beGünün özeti:
Sabah yarım litre su
Sonra biraz çiğ fındık
12.00
Çorba
Etli patates yemeği
Yoğurt
16.00
Filtre kahve
İki hurma
18.30
Fırında tavuk kanat
Brokoli salatası
Bir bardak maden suyu
Su 1,5 lt oldu✓
Aralarda bolca çay içiyorum ama onları yazmıyorum. Açık ve şekersiz. Çalışırken mutlaka içiliyor çünkü.
Korkutuyorlar Bibi bir şey der misinO 7 cm için neler verirdimsadece haşlayip salatanin içine koyabilirdin güzel bir karbo olurdu haşlanmış makarna pirinçten korkmayin bebeler
Medovik pasta ne kızBeybi aralarda çay yanına medovik pasta ne giderdi dimi be
Sadece haşlanmış olan pirinç ve makarna kilo aldırmaz bu kesin zaten ama genede tercihiniz pirinç olsun glutensiz olur hem şişlikte olmazKorkutuyorlar Bibi bir şey der misin
Baksana nettenMedovik pasta ne kız
Aslında kardeşim yiyor basmati bende yiyeyimSadece haşlanmış olan pirinç ve makarna kilo aldırmaz bu kesin zaten ama genede tercihiniz pirinç olsun glutensiz olur hem şişlikte olmaz
Baktım baktım. Ya benim tatlıyla pek aram yok. Uzun süre eksikliğini hissetmem. Ama güzel görünüyorBaksana netten
Baksana netten
Hayatım olmuş basmatiAslında kardeşim yiyor basmati bende yiyeyim
Tatlı sevmeyen biri üstüme iyilik sağlık sen rahat kilo verirsin o zaman beybiBaktım baktım. Ya benim tatlıyla pek aram yok. Uzun süre eksikliğini hissetmem. Ama güzel görünüyor
Bibi sana çok yükseldim şu anHayatım olmuş basmatiekmek niyetine her türlû yiyorum
Evet. Daha önce iki kez diyet yapmıştım ikisinde de verdim.Tatlı sevmeyen biri üstüme iyilik sağlık sen rahat kilo verirsin o zaman beybi
Tebrik ediyorumEvet. Daha önce iki kez diyet yapmıştım ikisinde de verdim.
Peşinizdeyim bırakmamBibi sana çok yükseldim şu antopik açmadın ama buralarda olman tam love yani
minyon arkadaşım vardı, sevgilisini özleyince bana sarılırdı sevgilisi de uzun diye ruh hastasıBenim bi arkadaşım vardı yanında nasıl uzunum amaki bu az yaşanır.
Ay bende pırasa ve yoğurt yedim pırasa kalp benİyi akşamlar herkese
Sabah Kepekli ekmekten kaşarlı tost 1 yumurta
Akşam z.yagli pırasa ,yogurt ekmeksiz yedim.
5 fincan sade kahve içtim.
Su içemiyorum ben ya