- 17 Şubat 2015
- 7.725
- 20.444
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.141
Ben de benden kısa herkesi çocuk sanabiliyorum, malum olay var ya hani first lady adamı çocuk sanmış başını okşamış, çok haklı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinin boyu kac merak ettim oda senle boyu boyunamıBen öğrendiğini duyunca daha yakınlaştım hadddi bakalım
Kaçsın ki yahu 1.40 mıBen de benden kısa herkesi çocuk sanabiliyorum, malum olay var ya hani first lady adamı çocuk sanmış başını okşamış, çok haklı.
Ay bende çok severim yaparimdaBeybi aralarda çay yanına medovik pasta ne giderdi dimi be
Yapımı çok zor benceAy bende çok severim yaparimda
Hdhsjsj öyle gibi oldu di mi. Tamam tamam şükür halimize allahım sağlık gibisi yok rabbim (burnumdan şelale akıyor)Kaçsın ki yahu 1.40 mı
Eşim 1.80Eşinin boyu kac merak ettim oda senle boyu boyunamı
Evet öyle ama zahmete degiyor ya bizim evde çok seviliyorYapımı çok zor bence
Maşallahiniz var bayilirim uzun boylu çiftlereEşim 1.80
Hihhh benimki 1.83Eşim 1.80
SöylememişinHdhsjsj öyle gibi oldu di mi. Tamam tamam şükür halimize allahım sağlık gibisi yok rabbim (burnumdan şelale akıyor)
ideal valla bizimki saçları dikerse 183 olur ahaahshsğaHihhh benimki 1.83
Birada şeker mi var giğğAy bende pırasa ve yoğurt yedim pırasa kalp ben kahve içte su da iç bira içmeyi biliyon alkolde içmek yasak biliyon dimi hep şeker onlar
Benimki dikiyor 1.86 iyidurideal valla bizimki saçları dikerse 183 olur ahaahshsğa
1.58 yazıyor ya abartısına bakarsan 1.30 zannedersinnnnSöylememişin
Benimki dikiyor 1.86 iyidur
Belgelerle konuşuyorum sadece bira değil bir çok alkolde şeker var şeker olmasada mayalanan şeyler diyete uygun değil alkol maalesef çok aşırı kalori içeriyorBirada şeker mi var giğğ
Normalmis bende cok kısa sandiydim1.58 yazıyor ya abartısına bakarsan 1.30 zannedersinnnn
Kaç kalori alman gerekiyormuş hesapladın mı bana çok az geldi de yavrum normal günlük alman gereken kalori misal 2000 se 1500 yaparsan günde 500 kal. Açiğin olur hiç birşey yapmadan, 1 kilo 7bin kalori ona göre hesapla haftada 1 kilo verilebilir 500 kalori açikla ortalama tabi biraz hareketleMenuleriii yazın hadi
Ceyrek tost
2 bardak çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
4 minik lokmalık biber dolması
3 köfte
Biraz karnıbahar kızartması
Yoğurt
Domates turşusu
2 dilim TB. Ekmeği
Toplam kalori 884