Diyetin Sultanları 😎

Ablam muhteşemsin😍Topigin tek faydalı kişisi😂
Şunlar da anca yemeklerden bahsetsin püüü
Aşkolsun bunca faydasız içinde tek bıraktın muneyi. Faydalı insanlar da vardır elbette.
kızlar selam,

Sabah kahvaltısı yok sadece kahve içtim

Öğlen kepekli kare ekmekle tost yaptım yanına 17227 tane salatalık domates kırmızı biber yedim + sonsuz çay

Türk kahvesi çikelata 🥹

Akşam yemeği kremalı mantarlı makarna yapacağız bugün oğlan huysuz yani bende yemek istemezdim makarna ama şartlar bol kremalı makarna yemeye zorluyor beni( seversin Depresif Penguen Depresif Penguen )

Şu ana kadar iki litre su içtim
Yürüyüş akşam yapacağım kardeşimle🥹
Koca bir kase yoğurda bi kaşık makarna atıyorsun içine naneydi pul biberdi baharattı mısırdı ekliyorsun maksat gözün doysun, ondan sonra bunu yiyip doyuyorsun böyle böyle 55 kg iniyorsun. Hadi bana boy uzatma yöntemi söyle? Yok ki

Aşkolsun bunca faydasız içinde tek bıraktın muneyi. Faydalı insanlar da vardır elbette.

Koca bir kase yoğurda bi kaşık makarna atıyorsun içine naneydi pul biberdi baharattı mısırdı ekliyorsun maksat gözün doysun, ondan sonra bunu yiyip doyuyorsun böyle böyle 55 kg iniyorsun. Hadi bana boy uzatma yöntemi söyle? Yok ki
Ah canımsın canım bir kişi bari bir kaşık makarnaya okey demiş😒🥰
Söylemem çünkü no avantaj 🥹 aldığın kıyafetler kısa mı gelsin istiyorsun boyuna göre elbise bulamamak ayakkabı numaran 43mü olsun istiyorsun? Erkek ayakkabı reyonunda beklerken buyrun kimin için bakıyorsunuz sorusuna mı maruz kalmak istiyorsun?:KK49:

Ah canımsın canım bir kişi bari bir kaşık makarnaya okey demiş😒🥰
Söylemem çünkü no avantaj 🥹 aldığın kıyafetler kısa mı gelsin istiyorsun boyuna göre elbise bulamamak ayakkabı numaran 43mü olsun istiyorsun? Erkek ayakkabı reyonunda beklerken buyrun kimin için bakıyorsunuz sorusuna mı maruz kalmak istiyorsun?:KK49:
bana da her şey uzun ya da büyük oluyor aynı derdin lacisi😬

bana da her şey uzun ya da büyük oluyor aynı derdin lacisi😬
Ama dış görüntü tatlı, uzunlar kilo da varsa böyle bak :
IMG_7279.jpeg

Günün özeti:

Sabah yarım litre su
Sonra biraz çiğ fındık

12.00
Çorba
Etli patates yemeği
Yoğurt

16.00
Filtre kahve
İki hurma

18.30
Fırında tavuk kanat
Brokoli salatası
Bir bardak maden suyu

Su 1,5 lt oldu✓
Aralarda bolca çay içiyorum ama onları yazmıyorum. Açık ve şekersiz. Çalışırken mutlaka içiliyor çünkü.

X