- 19 Nisan 2022
- 4.182
- 46.489
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.101
Beynimin pekmezi aktı izlerken onları temizleyim tekrar izlerim
ay çok canım çekti de ben kesin düşerimBuraya da atim eksik kalmayın
Yok ya düşmüyorsunay çok canım çekti de ben kesin düşerim
Aşkolsun bunca faydasız içinde tek bıraktın muneyi. Faydalı insanlar da vardır elbette.Ablam muhteşemsinTopigin tek faydalı kişisi
Şunlar da anca yemeklerden bahsetsin püüü
Koca bir kase yoğurda bi kaşık makarna atıyorsun içine naneydi pul biberdi baharattı mısırdı ekliyorsun maksat gözün doysun, ondan sonra bunu yiyip doyuyorsun böyle böyle 55 kg iniyorsun. Hadi bana boy uzatma yöntemi söyle? Yok kikızlar selam,
Sabah kahvaltısı yok sadece kahve içtim
Öğlen kepekli kare ekmekle tost yaptım yanına 17227 tane salatalık domates kırmızı biber yedim + sonsuz çay
Türk kahvesi çikelata
Akşam yemeği kremalı mantarlı makarna yapacağız bugün oğlan huysuz yani bende yemek istemezdim makarna ama şartlar bol kremalı makarna yemeye zorluyor beni( seversinDepresif Penguen )
Şu ana kadar iki litre su içtim
Yürüyüş akşam yapacağım kardeşimle
Ah canımsın canım bir kişi bari bir kaşık makarnaya okey demişAşkolsun bunca faydasız içinde tek bıraktın muneyi. Faydalı insanlar da vardır elbette.
Koca bir kase yoğurda bi kaşık makarna atıyorsun içine naneydi pul biberdi baharattı mısırdı ekliyorsun maksat gözün doysun, ondan sonra bunu yiyip doyuyorsun böyle böyle 55 kg iniyorsun. Hadi bana boy uzatma yöntemi söyle? Yok ki
bana da her şey uzun ya da büyük oluyor aynı derdin lacisiAh canımsın canım bir kişi bari bir kaşık makarnaya okey demiş
Söylemem çünkü no avantajaldığın kıyafetler kısa mı gelsin istiyorsun boyuna göre elbise bulamamak ayakkabı numaran 43mü olsun istiyorsun? Erkek ayakkabı reyonunda beklerken buyrun kimin için bakıyorsunuz sorusuna mı maruz kalmak istiyorsun?
Ama dış görüntü tatlı, uzunlar kilo da varsa böyle bak :bana da her şey uzun ya da büyük oluyor aynı derdin lacisi
öyle tatlı görünmek için 45-50 kg arasında olmak gerekiyorAma dış görüntü tatlı, uzunlar kilo da varsa böyle bak :
Eki Görüntüle 3516063
Aaa nerden buldun fotoğrafimiAma dış görüntü tatlı, uzunlar kilo da varsa böyle bak :
Eki Görüntüle 3516063
biz ünsüzler o kadar olmasakta oluröyle tatlı görünmek için 45-50 kg arasında olmak gerekiyorboyu kısa minyon ünlülere bak max 48 kg (160 üstü bile)
Hepimiz hulk ız
Google’da varmış fotomuzAaa nerden buldun resmimi
Senin 1.78 olduğunu öğrendikten sonra senle bi uzaklaştımAma dış görüntü tatlı, uzunlar kilo da varsa böyle bak :
Eki Görüntüle 3516063
Ben öğrendiğini duyunca daha yakınlaştım hadddi bakalımSenin 1.78 olduğunu öğrendikten sonra senle bi uzaklaştım
KıskandımBen öğrendiğini duyunca daha yakınlaştım hadddi bakalım
Sen kaçsın bibikom kıskanma be hiç iyi degilKıskandım
Nasıl değilSen kaçsın bibikom kıskanma be hiç iyi degil
Neden bu kadar az yemek yiyorsunuz ve saatlerce aç kaliyorsunuz bu şekilde diyet nereye ladar devam edebilirAkşam yemeği:
Evdekiler dışarıdan yedi
Ben ton balıklı salata
Bir kase yoğurt
Doydum mu asla by
Makarna yiyecektim yedirtmedilerNeden bu kadar az yemek yiyorsunuz ve saatlerce aç kaliyorsunuz bu şekilde diyet nereye ladar devam edebilir
7 cm uzunum yaniNasıl değil1.70