- 12 Temmuz 2006
- 55.904
- 214.885
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.081
İyi sayılır ama yarın sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su iç olur mu?1 bardak su içtiğimi söylemeye gelmiştim
4 saat olmuş uyanali ilk hune göre iyi heralde
Ben hep unuturum su içmeyi ama bugün 3 büyük bardak su içtim.İyi sayılır ama yarın sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su iç olur mu?
Ukala gibi görmeyin sakın, su cidden önemli o yüzden sınıfta elinde cetvel sıraya dizmiş öğretmen gibi davranırsam sağlığınız için inanın
Yemek yerken falan susuz mu yiyosun bacım sen?1 bardak su içtiğimi söylemeye gelmiştim
4 saat olmuş uyanali ilk hune göre iyi heralde
Sabah uyanınca zor oldu bugün hep gözüm suda öyle bekledimİyi sayılır ama yarın sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su iç olur mu?
Ukala gibi görmeyin sakın, su cidden önemli o yüzden sınıfta elinde cetvel sıraya dizmiş öğretmen gibi davranırsam sağlığınız için inanın
Evet ya çok nadir ayran içiyorum yemekte başka bı icicek yokYemek yerken falan susuz mu yiyosun bacım sen?
Başlangıç için gayet iyi.Ben hep unuturum su içmeyi ama bugün 3 büyük bardak su içtim.
Bizim eski topic modunda valla. Access ve cemos hariç ahahahah
Evet ya çok nadir ayran içiyorum yemekte başka bı icicek yok
Bence çay benim sorunum çok içince su içme isteği olmuyo
Yeme kızııım bırak oğluna yap o yesin sen yemeeekızlar selam,
Sabah kahvaltısı yok sadece kahve içtim
Öğlen kepekli kare ekmekle tost yaptım yanına 17227 tane salatalık domates kırmızı biber yedim + sonsuz çay
Türk kahvesi çikelata
Akşam yemeği kremalı mantarlı makarna yapacağız bugün oğlan huysuz yani bende yemek istemezdim makarna ama şartlar bol kremalı makarna yemeye zorluyor beni( seversinDepresif Penguen )
Şu ana kadar iki litre su içtim
Yürüyüş akşam yapacağım kardeşimle
Topiğin kırbaçcısı olarak karışmadan edemeyeceğim, oğlunuz makarnayı yiyebilir ama siz sumaklı yoğurtla eşlik edebilirsiniz, metabolizma hızlandırıcı bir ikilidir kendileri.Akşam yemeği kremalı mantarlı makarna yapacağız bugün oğlan huysuz yani bende yemek istemezdim makarna ama şartlar bol kremalı makarna yemeye zorluyor beni( seversinDepresif Penguen )
Tabiki sultanımmmm kızmaaa incelli bellimŞimdilik kaçıyorum akşama görüşürüz inşallah
Topiğin kırbaçcısı olarak karışmadan edemeyeceğim, oğlunuz makarnayı yiyebilir ama siz sumaklı yoğurtla eşlik edebilirsiniz, metabolizma hızlandırıcı bir ikilidir kendileri.
Oğlan 4 aylık evdekilere yapıcam bende ton balıklı salata yiyeyim tamam ya fotoda atayım inanmazsınız siz şimdiYeme kızııım bırak oğluna yap o yesin sen yemeee
Yok kızmıyorum, kırbaçlıyorumTabiki sultanımmmm kızmaaa incelli bellim
Kırbaç felanYok kızmıyorum, kırbaçlıyorumakşama makarna yok, yoğurt olur sumak varsa sumaklı yoğurt olur, bol bol yeşil salata olur ama az yağlı bol limonlu, üzerine yoğurt da eklenebilir ama hamur işi yok, krema yok
Evdekiler kendi yapsın :))) ben de büyük sandım, 4 aylık bebemiş dahaOğlan 4 aylık evdekilere yapıcam bende ton balıklı salata yiyeyim tamam ya fotoda atayım inanmazsınız siz şimdi Eki Görüntüle 3515998