Diyetin Sultanları 😎

1 bardak su içtiğimi söylemeye gelmiştim
4 saat olmuş uyanali ilk hune göre iyi heralde
İyi sayılır ama yarın sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su iç olur mu?
Ukala gibi görmeyin sakın, su cidden önemli o yüzden sınıfta elinde cetvel sıraya dizmiş öğretmen gibi davranırsam sağlığınız için inanın

Ben hep unuturum su içmeyi ama bugün 3 büyük bardak su içtim.

benimde 1,2 lt şişem var iş yerinde günde 2 şişe ondan bitiriyorum. sbah evden çıkmadan 1 bardak limonlu su içiyorum. sonra yarım litre kadarda eve dönünce yatana kadar içiyorum. sadece zayıflama zamanlarımda değil her zaman içerim suyu. cildimi taze tuttuğunu hissediyorum.

Sabah uyanınca zor oldu bugün hep gözüm suda öyle bekledim

Ben hep unuturum su içmeyi ama bugün 3 büyük bardak su içtim.
Başlangıç için gayet iyi.

Su neden önemli? Organlarınızı besleyen en önemli şey su çünkü, böbreklerinizin sağlığı suya bağlı, kandaki oksijen seviyeniz suya bağlı, kan hacminizi arttırmanız suya bağlı, kalp sağlığı suya bağlı, yediklerinizi sindirmek suya bağlı.
Vücudunuzun büyük bir yüzdesi suyla kaplıyken siz Afrika’da bir çöle dön kuru öl diyorsunuz su içmeyerek.

kızlar selam,

Sabah kahvaltısı yok sadece kahve içtim

Öğlen kepekli kare ekmekle tost yaptım yanına 17227 tane salatalık domates kırmızı biber yedim + sonsuz çay

Türk kahvesi çikelata

Akşam yemeği kremalı mantarlı makarna yapacağız bugün oğlan huysuz yani bende yemek istemezdim makarna ama şartlar bol kremalı makarna yemeye zorluyor beni( seversin Depresif Penguen )

Şu ana kadar iki litre su içtim
Yürüyüş akşam yapacağım kardeşimle

Yeme kızııım bırak oğluna yap o yesin sen yemeee

Şimdilik kaçıyorum akşama görüşürüz inşallah
Akşam yemeği kremalı mantarlı makarna yapacağız bugün oğlan huysuz yani bende yemek istemezdim makarna ama şartlar bol kremalı makarna yemeye zorluyor beni( seversin Depresif Penguen )
Topiğin kırbaçcısı olarak karışmadan edemeyeceğim, oğlunuz makarnayı yiyebilir ama siz sumaklı yoğurtla eşlik edebilirsiniz, metabolizma hızlandırıcı bir ikilidir kendileri.

Tabiki sultanımmmm kızmaaa incelli bellim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…