Diyetin Sultanları 😎

Mesela ne oldu da kilo aldın Margaret 😂
Bu hafta çok mu boş bıraktık topiği, kırbacımı mı çıkarayım ne yapayım siz söyleyin ona göre davranacağım :KK70:
Ya ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.

Fazla kaçmış. 🥸

Ya ben başka tartıda 66 çıkmıştım. Başlangıç kilosuna da onu yazdık. Bir hafta sonra kilo verdiğimi biliyordum ama tartımı bulamadığım için ne kadar olduğunu yazamamışım hatırlarsan birileri bana yalançı muamelesi yapmıştı hattaahshhsh. Sonra buldum, bir baktım, 63.2. Dedim iyi zayıflamışım ya biraz kaçamak yapabilirim demek ki.

Fazla kaçmış. 🥸
Neyse belli ki yarın sapır sapır döküleceğiz ama yarından sonra iyi vermişim süperim şahaneyim deyip kaçamakları abartmak yok, kendimizi ödüllendirelim fakat kilo aldıracak kadar değil😂

Perşembeden itibaren askeriye düzenine geçerim heee :KK70:

Neyse belli ki yarın sapır sapır döküleceğiz ama yarından sonra iyi vermişim süperim şahaneyim deyip kaçamakları abartmak yok, kendimizi ödüllendirelim fakat kilo aldıracak kadar değil😂

Perşembeden itibaren askeriye düzenine geçerim heee :KK70:
Emrindeyim komtanım jsjdjd bu hafta biraz yürüyeceğim evet. 🙄

Fazla kaçmış. 🥸
3 kilomu verdin bir haftada🧿

Ben sabahın köründe kalkcam tartilcam.
Fazla çıkarsam zaten çıkacaktım hemen yurucem 🥲
Bence şiştim ama hiç tartilmadim fikrim yok

Mune ablacım sen tartı istemişsin ama benim misafirim vardı, onları zehirlediğimi düşünmesinler diye ben de biraz yemek zorunda kaldım ablam. Türküm abla misafirperverim hep ondan. (Yarın fazla çıkarsam türklüğüme versek abla olur mu😬)

X