- 12 Temmuz 2006
- 55.904
- 214.891
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.061
Nasılsınız Sultanlar
Modları düşürmüyoruz, her sabah elimizi yüzümüzü yıkayıp dişleri fırçaladıktan sonra 2 bardak suyumuzu içiyoruz, zayıflayacağım diye altın öğün olan kahvaltıyı pas geçmiyoruz ama kolum kadar ekmekle pastırmalı yumurtaları lap lap gömmüyoruz da
Veeeeee yediklerimize dikkat ederken hareket etmeyi de ihmal etmiyoruz
Masa başı çalışanlar varsa, ofiste egzersiz yapmanız mümkün değil ama otururken soleus push-up hareketi yapabilirsiniz, nedir bu hareket?
Parmaklarınızı yerden kaldırmadan topukları indirip kaldırmaktır. Sandalyenin ucuna oturun, parmakları hiç kaldırmadan sadece topukları indirip kaldırın.
Faydaları: kan akışını hızlandırarak varis oluşumunu engeller, ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama yapılan bir araştırmaya göre metabolizmayı hızlandırdığı, kan şekerini dengelediği için kilo vermeye faydası olduğu da söyleniyor.
Eki Görüntüle 3515983
Bu hareketi ayakta da yapabilirsiniz.
Evde çoluk çocuk ilgilenmek zorunda kalan, spor yapmaya vakti olmayan Sultanlar sizler de bu hareketi yapabilir, aynı zamanda yemek yaparken, bebek pışpışlarken karnınızı içeri çekip belinizi sağa sola kıvırarak karın kasları, bel çevresindeki kasları harekete geçirebilirsiniz.
Oturduğunuz yerde yapabileceğiniz hareketler var, ben hepsini tek tek koyamıyorum belki telif hakkı vardır vs diye ama google da bakın, koltuğun ucuna oturup bacakları yere paralel hale getirip katın kaslarını da sıktıktan sonra bacakları aşağı yukarı indirmek gibi.
Kilo verirken vücudun sarkmaması için hareket de edin
Haydi bakalım silkelenin
Hahahaha, sabahları uykusundan müzikle kalkan biri olarak Allah sağlık verdiği enerjimi tüketmediği sürece böyle olurum
Ablam yine formunda
Ablam muhteşemsinNasılsınız Sultanlar
Modları düşürmüyoruz, her sabah elimizi yüzümüzü yıkayıp dişleri fırçaladıktan sonra 2 bardak suyumuzu içiyoruz, zayıflayacağım diye altın öğün olan kahvaltıyı pas geçmiyoruz ama kolum kadar ekmekle pastırmalı yumurtaları lap lap gömmüyoruz da
Veeeeee yediklerimize dikkat ederken hareket etmeyi de ihmal etmiyoruz
Masa başı çalışanlar varsa, ofiste egzersiz yapmanız mümkün değil ama otururken soleus push-up hareketi yapabilirsiniz, nedir bu hareket?
Parmaklarınızı yerden kaldırmadan topukları indirip kaldırmaktır. Sandalyenin ucuna oturun, parmakları hiç kaldırmadan sadece topukları indirip kaldırın.
Faydaları: kan akışını hızlandırarak varis oluşumunu engeller, ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama yapılan bir araştırmaya göre metabolizmayı hızlandırdığı, kan şekerini dengelediği için kilo vermeye faydası olduğu da söyleniyor.
Eki Görüntüle 3515983
Bu hareketi ayakta da yapabilirsiniz.
Evde çoluk çocuk ilgilenmek zorunda kalan, spor yapmaya vakti olmayan Sultanlar sizler de bu hareketi yapabilir, aynı zamanda yemek yaparken, bebek pışpışlarken karnınızı içeri çekip belinizi sağa sola kıvırarak karın kasları, bel çevresindeki kasları harekete geçirebilirsiniz.
Oturduğunuz yerde yapabileceğiniz hareketler var, ben hepsini tek tek koyamıyorum belki telif hakkı vardır vs diye ama google da bakın, koltuğun ucuna oturup bacakları yere paralel hale getirip karın kaslarını da sıktıktan sonra bacakları aşağı yukarı indirmek gibi.
Kilo verirken vücudun sarkmaması için hareket de edin
Haydi bakalım silkelenin
Bende sabah işimi yaparken gecede uyurken mutlaka müzik dinlerimHahahaha, sabahları uykusundan müzikle kalkan biri olarak Allah sağlık verdiği enerjimi tüketmediği sürece böyle olurum
Nerede hareket orada bereket
Yazıklar olsun bir dakikada hepimizi faydasiz ilan etti iyimiAblam muhteşemsinTopigin tek faydalı kişisi
Şunlar da anca yemeklerden bahsetsin püüü
Attın mı bir gün şöyle faydalı içerikler he attın mı kadın söyleYazıklar olsun bir dakikada hepimizi faydasiz ilan etti iyimi
Iki bebeli anayim ben anaaggAttın mı bir gün şöyle faydalı içerikler he attın mı kadın söyle
Zayıflarken geyik de yapıyoruz ama bilgi de paylaşınca iyi oluyor, hepimiz ev kadını değiliz veya benim gibi bol bol boş vakti olan pek yok gibi, kiminiz çalışıyor, kiminiz bebe büyütüyor, diyete elinizden geldiğince uymaya çalışırsınız ama hareket etmek egzersiz sıkıntı olabiliyor, çözüm odaklı olmamız lazım.Ablam muhteşemsinTopigin tek faydalı kişisi
Yazıknar olsun püühAblam muhteşemsinTopigin tek faydalı kişisi
Çok doğru abla.Zayıflarken geyik de yapıyoruz ama bilgi de paylaşınca iyi oluyor, hepimiz ev kadını değiliz veya benim gibi bol bol boş vakti olan pek yok gibi, kiminiz çalışıyor, kiminiz bebe büyütüyor, diyete elinizden geldiğince uymaya çalışırsınız ama hareket etmek egzersiz sıkıntı olabiliyor, çözüm odaklı olmamız lazım.
Ofisteki hatun birden ayağa kalkıp plank yapamaz e o zaman soleus push up yapabilir, bebekli kadın nasıl dışarı çıksın yürüyüş yapsın spor salonuna gitsin, o zaman soğan doğrarken bebeğini kucağına almış sakinleştirirken hareket etsin gibi gibi.
Günlük rutin hareketleriniz istediğiniz kaloriyi yaktırmaz vücut o hareketlere alışık çünkü, vücudu şaşırtacak zorlayacaksınız, ilk gün 10 dakika hareket yaptıysanız 2-3. gün 15 dakika yapacaksınız, 10 kere yaptığınızı 15 kere yapacaksınız vs.
Asansör kullanıyorsanız en azından haftada 2 gün merdivenle inip çıkın, bina 40 katlı siz de 40. kattaysanız en azından 5 katı merdivenle inip çıkın, hareket etmenin bir diğer faydası kandaki oksijen seviyenizi dengeler.
Ablam muhteşemsinTopigin tek faydalı kişisi
Kız dur bir gıdım canın var tügürme ahshshsYazıknar olsun püüh
Dedi pastırmalı yumurta gömen arkadaş
Benim hem işyerinde hem evde yarımşar litrelik cam şişelerim var onlara doldurup içiyorum. Hem kontrollü oluyor. Bardakla içince ne kadar içtiğimi unutuyorum.Bundan sonra size su kontrolü de getirmek lazım.
Sabah kalktığınızdan beri kaç bardak su içtiniz?
Az evvel içtiğim 1 bardak suyla beraber şu saate kadar toplam 6 bardak su içtim.
1 litre içebildim ben henüzBundan sonra size su kontrolü de getirmek lazım.
Az evvel içtiğim 1 bardak suyla beraber şu saate kadar toplam 6 bardak su içtim.
Hareket etmek enerjini yükseltir çünkü hareket ettikçe kanına oksijen gidiyor, ne kadar çok oksijen o kadar çok enerji.Çok doğru abla.
Ben de ofis çalışanıyım. Evde olduğum haftasonlarını değerlendirmeye çalışıyorum mutlaka. Haftaiçi gece yatmadan önce yarım saat yapmaya çalışıyorum. Ve başladığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum.
1 bardak su içtiğimi söylemeye gelmiştimBundan sonra size su kontrolü de getirmek lazım.
İdol kadınHareket etmek enerjini yükseltir çünkü hareket ettikçe kanına oksijen gidiyor, ne kadar çok oksijen o kadar çok enerji.
Beni yıllardır ayakta tutan şey hareket ediyor olmam, yalan yok aynı zamanda tembel de bir kadınım ama hiç sektirmeden yaptığım en iyi şeylerden biri yürümek, ev işlerinden nefret etmem de hareket etmeme sebep oldu, yemek yapmak zulüm benim için, eğlenceli hale getirmek için kulaklığı takıp müzikle oynaya oynaya yapınca ne yaptığımı anlamadan oflayıp puflamadan iş yaptığımı anladım
Şu an mutfaktayım sandalye tepesinde hem yazıyorum hem bacakları indirip kaldırıyorum hahahhaha