- 19 Nisan 2022
- 4.182
- 46.573
-
- Konu Sahibi accessdenied
Şimdi atıştırmayı boşver de akşam cilt bakımını yaptın mıYok aşkoom, atıştırmayı akşam yapıyorum zaten, gündüz anca çay may
Tabii bana takıl burnun bktan çıkmasın hdhdh övünmek gibi olmasın amaDenişik bir topik oldu diyet yapanlar kınanıyor ahahahaha
Tv’yi birak bi sure, orebiliyosan orgu or. Elin bi seyle mesgul olunca aklina yemek gelmez, kendini oyala yani (kanavice ya da punch falan da olur)Yok aşkoom, atıştırmayı akşam yapıyorum zaten, gündüz anca çay may
Yok daha 9.20 kız saatŞimdi atıştırmayı boşver de akşam cilt bakımını yaptın mı
Ya niye ikide bir tükürüp tükürüp gidiyon abla
Bu kadar da yüklenilmez ki bir accesse hangi birini yapsın bu kadınŞimdi atıştırmayı boşver de akşam cilt bakımını yaptın mı
Bu kadar da gelinmez ki ustumuzeŞimdi atıştırmayı boşver de akşam cilt bakımını yaptın mı
Evet ordan malzeme alırım aslında çogsel fikirTv’yi birak bi sure, orebiliyosan orgu or. Elin bi seyle mesgul olunca aklina yemek gelmez, kendini oyala yani (kanavice ya da punch falan da olur)
Yapabilirsin aşkım yani erken diye bir şey yokYok daha 9.20 kız saat
Arada böyle tükürüp gidicem malum ben yoğumun spor falan yapıyorum biliyon muYa niye ikide bir tükürüp tükürüp gidiyon ablanaptik söyle bari
El mi örgüsü, kanaviçe miTv’yi birak bi sure, orebiliyosan orgu or. Elin bi seyle mesgul olunca aklina yemek gelmez, kendini oyala yani (kanavice ya da punch falan da olur)
Bu kadar da yüklenilmez ki bir accesse hangi birini yapsın bu kadın
Hahahaah siz yanyana mısınız?Bu kadar da gelinmez ki ustumuze
Aynen aynen yazarken benim de aklima bu geldiEvet ordan malzeme alırım aslında çogsel fikir
Yanlış sularda yüzenler var bibi çek kurtar bizi bu hayattanArada böyle tükürüp gidicem malum ben yoğumun spor falan yapıyorum biliyon mudersten akşam 8 de geldim
Yapar bence yaaa inanirsak olur gibi gibiEl mi örgüsü, kanaviçe miacces koala gibi
Kilo almaktan mumusacik olmayalim da absjabBhaHahahaah siz yanyana mısınız?
Herkesin yüzü mumuşacık olana kadar durmıcam devam
Hiç bilmiyorum hangisi ne hdhdh sorcam işte ne verirse gelince geri öğrenirimEl mi örgüsü, kanaviçe miacces koala gibi
Püü zor bela nefsimi tutdum kız yapma günaha ortak olmaSen zayıfmışsın ben sana kem etcem sakın kendini ahdhdjs
Ben yapıyom sabah akşam dicem korkuyom diyemiyorum şutliycaklar beni topikten bütün kuralları ihlal ediyorum gibi hissediyorumHahahaah siz yanyana mısınız?
Herkesin yüzü mumuşacık olana kadar durmıcam devam
Ya bende tam bi oturtamadım zaten yeni basladim sonrada bu hafta annemle uğraştım bugün ilk gittim bu hafta çok inciticiYanlış sularda yüzenler var bibi çek kurtar bizi bu hayattan
Hahahahahaa şaka mısın senHiç bilmiyorum hangisi ne hdhdh sorcam işte ne verirse gelince geri öğrenirim