- 30 Mart 2009
- 14.343
- 64.296
- Konu Sahibi accessdenied
Ben en son ne zaman yedim bunlari, hatirlamiyorum sorun bende mi sizde mi? Benim tek sorunum tatli krizlerimmis de kiymetini bilememisim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben en son ne zaman yedim bunlari, hatirlamiyorum sorun bende mi sizde mi? Benim tek sorunum tatli krizlerimmis de kiymetini bilememisim ben
Aaa geliyor musun8 ine kadar Ocağın
Bende yazmiyorum valla bugün diyet yaptım spor yaptım yazsam linç edilecekmis gibi hissediyorum o kadar yadirgancamNazar etceniz ya ben de artık yazmıyım bari
Aa sen kesin kilo verirsin o zaman geçen de Türkiyeye gelince kilo verdin grubu terk ettinorda herhalde çok hareketlisin8 ine kadar Ocağın
O zaman valla acımam, herkes her gün ne yediğini yazacak, en azından yarım saat de yürüyüş ya da spor yapacak.Kız valla yaparsan sen yaparsın hiç bende ki bu rahatlıkla zor göründü
Denişik bir topik oldu diyet yapanlar kınanıyor ahahahahaBende yazmiyorum valla bugün diyet yaptım spor yaptım yazsam linç edilecekmis gibi hissediyorum o kadar yadirgancam
Benim tek sorunum akşam Tv karşısında tıkınmayı seviyorum ben aralıklı oruç yaparsam yırtarımBen en son ne zaman yedim bunlari, hatirlamiyorum sorun bende mi sizde mi? Benim tek sorunum tatli krizlerimmis de kiymetini bilememisim ben
EvetAaa geliyor musun
Aralikli oruc yapinca atistirmayi kesiyor musun? Bak ben kendimi durduramadigimda ne diyet ne oruc hicbir sey durduramiyor beni bu arada sende insulin direnci var miydi bebeeemBenim tek sorunum akşam Tv karşısında tıkınmayı seviyorum ben aralıklı oruç yaparsam yırtarım
Orda hareketli olmanın yanında sigara içtim 3 ay fos fos, sigara içince de 55 e düştümAa sen kesin kilo verirsin o zaman geçen de Türkiyeye gelince kilo verdin grubu terk ettinorda herhalde çok hareketlisin
Hosgeliyosun
Nazar etceniz ya ben de artık yazmıyım bari
Yok aşkoom, atıştırmayı akşam yapıyorum zaten, gündüz anca çay mayAralikli oruc yapinca atistirmayi kesiyor musun? Bak ben kendimi durduramadigimda ne diyet ne oruc hicbir sey durduramiyor beni bu arada sende insulin direnci var miydi bebeeem
Hmmmm dış hatlar firansa uçuş bilgilerini alayım uçakta bombe var ihbarı yapacağım tipini de tarif ettik mi tamamdır hahahahahAzcık yedim be ne yedim ki? Neyse 22 sinde geliyorum bu sefer yerim yılbaşı sebebisiyle
OşbuleyorumHosgeliyosun
Kime tükürüyon isim belirt bari herkes mi alınsın üstüne?
Sen zayıfmışsın ben sana kem etcem sakın kendini ahdhdjsEki Görüntüle 3515707
Bir miktar kırıldım açıkçası
Sigara zayiflatiyormu? BilmiyordumOrda hareketli olmanın yanında sigara içtim 3 ay fos fos, sigara içince de 55 e düştüm