- 15 Şubat 2013
- 24.904
- 94.408
-
- Konu Sahibi accessdenied
Daha kilo atmadım ben öyle hemen olmuyo biraz zaman verin ne bu nazi kampı gibi agzhshzhsSen grupta değil misin
Böbrekler dile gelecek. Koş iç hemen.Ay su içmedimhiç içmedim
Ben daha cok su icmek icin eve artik kucuk sise su depoluyorum, bende ise yariyor bilgin olsunAy su içmedimhiç içmedim
Nereye atmadın attın ya kızım yazıcam şimdiDaha kilo atmadım ben öyle hemen olmuyo biraz zaman verin ne bu nazi kampı gibi agzhshzhs
Onu yazma kilo almış olabilirim sabah yeniden atayım ahshshshhsNereye atmadın attın ya kızım yazıcam şimdi
Evet büyük şişe gözğmde büyüyo depoda var 0.50 likler onları çıkaram bariBen daha cok su icmek icin eve artik kucuk sise su depoluyorum, bende ise yariyor bilgin olsun
Tamam hadi öyle olsunOnu yazma kilo almış olabilirim sabah yeniden atayım ahshshshhs
Zayıflamaya kararlı bir kişiGrubu en ciddiye alan kişi
Gıdım de cips çekirdek falan yiyim son defaTamam hadi öyle olsun
Ya nazi kampı sizin geçen yıl ki gruptu bence kusura bakmaDaha kilo atmadım ben öyle hemen olmuyo biraz zaman verin ne bu nazi kampı gibi agzhshzhs
Yapıyoruz tabii sen bakma Cemos’un yediklerineBir şey sorcam
Ciddi ciddi diyet yapıyor muyuz biz şimdi burda?
Menü yazıyor muyuz ona göre yazcambdbddj
Orda kilo verdik biz agsgzhzhzhYa nazi kampı sizin geçen yıl ki gruptu bence kusura bakma
ne kadar aç kaldıysanız çok sürmemiş almakOrda kilo verdik biz agsgzhzhzh
Sizle de sizsiz de ben zayıflıcam no problemYapıyoruz tabii sen bakma Cemos’un yediklerine
Ben de zayıflıycamSizle de sizsiz de ben zayıflıcam no problem