Diyetin Sultanları 😎

Öğlen 15 de 2 dilim kızarmış köy ekmeğine terayagi sürdüm peynir zeytin çay.

Akşam üzeri 18 de 1 buçuk pırasalı gözleme.

Sonra türk kahvesi.

1 mandalina

Az önce çayın yanında 4 ince dilim kakaolu kek bir Kavala kurabiyesi

Yaz bebeyim yazmak istersen, mecbur değilsin ama, mecbur tutmak istemiyorum ben kimseyi, ama insana fikir oluyo
Başladı yine senin kırbaçlayacağın yok en iyisi ben toparlanayım vurayım kırbacı.

Menüleri illa paylaşmak zorunda değiliz ama madem kilo vereceğiz hamur işi, kızartma, abur cubur, tatlı, fastfood vs ürünleri haftada 1 gün yiyebiliriz ama diğer günler dengeli ve sağlıklı beslenme, porsiyonları küçük tutma, ara öğünlerde salata, yoğurt vs gidelim.
Gazlı içecek tatlı içecekler yok, alkol alanlar haftada 1 alsın, kırbacım nerede

Ben de ızgara davuk ve ecüş bücüş çirkin bi pattes köftesi yedim sarımsaklı yoğurta bulayıp
Seninki guzel tercih olmus amaaa
Dostum bu neeee

O sirada hali hazirda kizartma yedigini soyleyen ben

O sirada hali hazirda kizartma yedigini soyleyen ben
Ben de bugün kızartma yedim ama ceza olarak gece yürüyüşünü uzun tutmayı düşünüyorum, acilen spora geri dönmem de lazım.

Bu arada lütfen herkes günde en azından 2 litre su içsin, spor salonuna gitmek isteyen gitsin, bebek, çocuklar vs sebeplerle salona gidemeyen evde spor yapsın, illa bir spora bağlı kalmak zorunda değilsiniz, müzik açıp terleyene kadar oynamak da kalori yaktırır.

Evet ben çok katılıyorum yazıcaktım tam Cemos ortama 4 dilim kekle giriş yaptı

Bana demiyon heralde abla

Benim gun icinde kosturmam oluyor bir miktar,pek spor insani da sayilmam ama deneyecegim yapmayi
Su iciyorum ben cokca 2-3 lt ortalamam var sadece bu sira regl olacagim, tatli istegimi bastirmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…