- 12 Temmuz 2006
- 55.935
- 214.983
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
OhoooooTartıyı geri göndercem. 61 sandığım kilo 63 çıktı. Vücut kitle endeksinde de yağ oranı kas oranından daha fazla çıktı püğğğ.
Eki Görüntüle 3515690
Aşkım üzülme ben 60 gösterenini alırım sanaTartıyı geri göndercem. 61 sandığım kilo 63 çıktı. Vücut kitle endeksinde de yağ oranı kas oranından daha fazla çıktı püğğğ.
Eki Görüntüle 3515690
Şokta kendisi şuvan
Bence akşam diye öyle yaAşkım üzülme ben 60 gösterenini alırım sanabsbsb
Hileci.Aşkım üzülme ben 60 gösterenini alırım sanabsbsb
Ay katmerde mi yedinBence akşam diye öyle yaSabah yedin onca katmeri olacağı buydu
Haklısın abla yürümek spor çok iyi kilo verdiriyor ya ben dogum kilomu evde bile olsa leslie falan yaparak verdim yedigime dikkat etdim ama diyet yemekleri yemedim.O yüzden gerçekten spor hayatimizda olmalı ama üşeniyor işte insan.Sen bebekli olduğun için evde de olsa yürüyor olman yeterli.
Bebek yaza büyür havalarda güzelleşir o zaman dışarıda yürürsün, ben çöpsüz üzüm gibiyim yürümemek için bir engelim yok ama valla yediklerimi yine bir frenlemem lazım, yürüyüş dışında sporu da salmıştım son 4 aydır, spora da başlasam iyi olacak
Onu yan topiğe yaz istersenYediklerimizi yaziyoz mu biz burda? 1,5 ekmek gomdum de ayiptir soylemesi
Ay yedim napayım. Anacım taaaa Türkiye’lerden göndermiş yemese miydimAy katmerde mi yedin
Tamam peki burda normal gunde yediklerimi yazayim miOnu yan topiğe yaz istersen
Ay bu ben ya bende doğumdan sonra kendimi 64 sanarken 70 çıktım depresyona giriyordum az dahaTartıyı geri göndercem. 61 sandığım kilo 63 çıktı. Vücut kitle endeksinde de yağ oranı kas oranından daha fazla çıktı püğğğ.
Eki Görüntüle 3515690
Bibinin durumunda senin icin tatli bi mesaj vardi gordun mu tatli kisss
Cıkss görmedim bakayım bir araBibinin durumunda senin icin tatli bi mesaj vardi gordun mu tatli kisss
Yaz bebeyim yazmak istersen, mecbur değilsin ama, mecbur tutmak istemiyorum ben kimseyi,Tamam peki burda normal gunde yediklerimi yazayim mi