- 18 Ekim 2014
- 7.443
- 33.647
- Konu Sahibi accessdenied
Tereyağlı börekle falan biliyom biliyomBen de zayıflıycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tereyağlı börekle falan biliyom biliyomBen de zayıflıycam
Burası nazi kampından da kötü, Mune sen de gel sen de gel dediyseniz nazi kampına rahmet okursunuzDaha kilo atmadım ben öyle hemen olmuyo biraz zaman verin ne bu nazi kampı gibi agzhshzhs
Olm ne arasın burda tereyağlı börek , ecnepi ülkesindeyşn diyorum, wassap meenn yeeaahhh diyorumTereyağlı börekle falan biliyom biliyom
Ayyy yazık gönderem mi kız evde var yiyen yok bak. Üzüldüm bir miktarOlm ne arasın burda tereyağlı börek , ecnepi ülkesindeyşn diyorum, wassap meenn yeeaahhh diyorum
Kız bitmedimi bu son defalarGıdım de cips çekirdek falan yiyim son defa
Kız valla yaparsan sen yaparsın hiç bende ki bu rahatlıkla zor göründü
Burası nazi kampından da kötü, Mune sen de gel sen de gel dediyseniz nazi kampına rahmet okursunuz
İzmir’de gömdüklerine say, ne ağladın yahuOlm ne arasın burda tereyağlı börek , ecnepi ülkesindeyşn diyorum, wassap meenn yeeaahhh diyorum
Ne biçim ev ki orası burda yaşaması 10 dk sürmezAyyy yazık gönderem mi kız evde var yiyen yok bak. Üzüldüm bir miktar
Bana da geliyor aradabazen uyuyamiyorumTabii cnm yavaş yavaş, ben şu akşam yemelerini nası kesicem asıl, birazdan kriz gelicek hissediyorum
Azcık yedim be ne yedim ki? Neyse 22 sinde geliyorum bu sefer yerim yılbaşı sebebisiyleİzmir’de gömdüklerine say, ne ağladın yahu
Benim tereyağ utanmasa 2 yıl yaşayacakNe biçim ev ki orası burda yaşaması 10 dk sürmez
Kaç gün kalcaksınAzcık yedim be ne yedim ki? Neyse 22 sinde geliyorum bu sefer yerim yılbaşı sebebisiyle
Örneksin bak sende kendini salma sana bakıp belki hevese gelirizZayıflamaya kararlı bir kişi
Olm bak yine bana kilo aldircaksiniz, ne bicim besleniyosunuz siz yaaa? Borekler kekler gozlemeler
Nazar etceniz ya ben de artık yazmıyım bariÖrneksin bak sende kendini salma sana bakıp belki hevese geliriz
8 ine kadar OcağınKaç gün kalcaksın