Diyetin Sultanları 😎

7.500 adım zaten bizim cezamız, sen dedin ben her gün o kadar yürüyorum diye.
7.500 adım herkes yürüyebilsin diye belirlendi, aşağısını kabul etmiyoruz ama 10 bin adım yürüdüm dersen neden 10 bin demeyiz, zalimliğimi törpüleyip hatunlara yürümekten asfalt yalatmamak için 20 bin demedim ya 🤣
Gel 10.000’de anlasalim, hadi gel orta noktayi bulalim 🥲
WOMAN WOMAN dürüstlük bile dert ya demez olaydık 🤯😂
Valla yaaa 😂😂😂

Gel 10.000’de anlasalim, hadi gel orta noktayi bulalim 🥲

Valla yaaa 😂😂😂
Çabuk pes ettin vumın
IMG_7122.jpeg

Ay çok şükür çok sevindim inan çok mutlu oldum başladığı gibi gitsin 🙏🏻 sessizler beni hep korkutur ama senin kız tabiri caizse cabbar ise üstesinden gelir ki sessiz olup hayal kırıklığı yaşatmayanlar da var inşallah damadın onlardandır bir ömür huzurlu mutlu olurlar 🥹 Rabbim evladının daha güzel günlerini göstersin ablacığım çok selamlarımızı söylersin💐❤️
İnşallah 🙏 Allah herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🙏 cabbardır kızım, uyanıktır da, babasının varlığını hep hissettirdi eşine ki 10 düşünüp 1 adım atsın ayağını denk alsın diye 😂
Babacıdır benim cadı, birbirlerine düşkünler, yazık damadıma :)))
Selamını söylerim😘

İnşallah ablacım sagol❤️🤲
Öyle ya Allahtan ateşleri çikmadı ateş olunca ikiside pert oluyor hemen mesela oglum ateşlenince halsiz yatıyor ama kız ağlıyor bir yandan yeni iki tane dişi de patlıyor ekstra zor geçiyor onun için.Bugun zaten yemekler eşimdeydi ben yapamadım oda çalışıyor artık ede bildigi kadar ediyor sağolsun.Şimdi gripler daha ağır geçiyor gibi eskiden daha rahat kolay gibiydi ya banamı öyle geliyor yani ara sıra agır grip olurduk şimdi hep zor geçiyor ya.
Çok şükür ateşleri yokmuş🙏ben kızımda çok çektim ateşten, o yüzden ateş denilince tüylerim diken diken oluyor :KK43:
Oyyy kıyamam, damakları da acıyordur şimdi.
Şu birkaç senedir aynı anda birkaç virüs birden bulaşıyor galiba Infiniti, o yüzden kimi duysam gribi çok ağır atlatıyorum diyor, genelde de önce çocuklar hasta oluyor onlardan anne babalara bulaşıyor, hastaneler tıklım tıklım grip vakalarıyla dolu diyorlar, 1-2 ay öncede ishal salgını varmış.

Çok şükür ateşleri yokmuş🙏ben kızımda çok çektim ateşten, o yüzden ateş denilince tüylerim diken diken oluyor :KK43:
Oyyy kıyamam, damakları da acıyordur şimdi.
Şu birkaç senedir aynı anda birkaç virüs birden bulaşıyor galiba Infiniti, o yüzden kimi duysam gribi çok ağır atlatıyorum diyor, genelde de önce çocuklar hasta oluyor onlardan anne babalara bulaşıyor, hastaneler tıklım tıklım grip vakalarıyla dolu diyorlar, 1-2 ay öncede ishal salgını varmış.
Benim oğlumda ateşlenince 3gun ateşi düşüp kalkardi en çokta bebekken birşey olucak diye ödüm kopuyordu🙁
Coronadan sonra hiçbirşey eskisi gibi degil ki..
O ishal salginina bende yakalandim 3hafta ishal oldum ilk haftalar kustum mahv oldum ya gitsin gelmesin o salgin birdaha.

Benim oğlumda ateşlenince 3gun ateşi düşüp kalkardi en çokta bebekken birşey olucak diye ödüm kopuyordu🙁
Coronadan sonra hiçbirşey eskisi gibi degil ki..
O ishal salginina bende yakalandim 3hafta ishal oldum ilk haftalar kustum mahv oldum ya gitsin gelmesin o salgin birdaha.
Maalesef öyle, pandemi sonrası virüsler mutasyona uğradı, artık hastalık geldimi 3-5 virüs bir arada geliyor.
Kızkardeşim de ishal salgınından etkilendi, onun da 2 hafta sürdü ilk hafta perişandı yataktan kalkamadı ama çalışması da gerekiyordu, binlerce km öteden onu ye şunu yeme, bol su iç talimat verip durdum, korktum da beti benzi gitmişti çünkü, toparlayamasaydı yanına gidecektim.

X