- 18 Mart 2021
- 11.847
- 64.473
- Konu Sahibi accessdenied
Ben 1 ayda adapte olamam zaten,yarın yeniden başlıyoruz diye diye ilerleyelim lütfenResmen düşmansın heee çaktırma her gün ilk günmüş gibi yazalım bir haftayı böyle böyle yalan edeceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 ayda adapte olamam zaten,yarın yeniden başlıyoruz diye diye ilerleyelim lütfenResmen düşmansın heee çaktırma her gün ilk günmüş gibi yazalım bir haftayı böyle böyle yalan edeceğiz
7de yemeyi kesersem acliktan uyuyamamAşkım aralıklı oruç bu istediğini yee sadece atıyorum 7de kes yemeyi
Grubu en ciddiye alan kişiBen de yazayım bari şu topigi diyet havasına sokalım
Sabah yarım litre su
12.00
Çorba
4-5 yk nohut yemeği
3 yk pilav
Ardından bir sade Türk kahvesi
16.00
Filtre kahve
İki hurma
19.00
Biraz hamsi
Salata
Bir bardak maden suyu
Su 1,5 lt✓
2,5'a tamamlanacak.
Yarım saat spor yapılacak.
Hahahahaha kaptanımız accessle bize her gün ilk gün zaten Ama ben bilmem tartı vereceğimiz gün 25 gram bile vermiş olsak kar kardır, 2 gün uyum sağlamaya çalıştık falan ama valla vermezsek kırbacı bi sana bi bana bi accesseBen 1 ayda adapte olamam zaten,yarın yeniden başlıyoruz diye diye ilerleyelim lütfen
Ya dur yeme 10bin adimi düşünO zaman biz daha baslamadiysak ben gıdım biseyler daha yiyim mi
Dimi ama, bak ben bugün yürüdüm yedim ama yürüdüm deYa dur yeme 10bin adimi düşün
Bizim grubun olayi bu işte o yüzden bizden başka kimse olmuyor gruptahep ayni takımgruba giren zararla çıka bilir yani kiloylaYavrum noluyor burda yemek yemek sürekli, valla çekmeyen canım çekti ben kaçar
Kilo verme işini çok ciddiye alırsan veremezsin zatenBizim grubun olayi bu işte o yüzden bizden başka kimse olmuyor gruptahep ayni takımgruba giren zararla çıka bilir yani kiloyla
Valla yaaa gaza getirdiler burda daha düzenli olacaz verecez edecez asıp kesecezBizim grubun olayi bu işte o yüzden bizden başka kimse olmuyor gruptahep ayni takımgruba giren zararla çıka bilir yani kiloyla
Sen hep bizden 1-0 öndesin ablabende şuan bebemle evde yürüyorum oda spordan sayılırmıDimi ama, bak ben bugün yürüdüm yedim ama yürüdüm de
Bizde ciddiyet görüyomusun kızKilo verme işini çok ciddiye alırsan veremezsin zaten
Olması gerektiği kadar görüyorum çünkü bu kadar az kilo için diyette yapılmazBizde ciddiyet görüyomusun kız
İşte motivasyon veriyoruz ama devami gelmiyorValla yaaa gaza getirdiler burda daha düzenli olacaz verecez edecez asıp kesecez
Sen bebekli olduğun için evde de olsa yürüyor olman yeterli.Sen hep bizden 1-0 öndesin ablabende şuan bebemle evde yürüyorum oda spordan sayılırmı
Fit kalmaya çalışıyoruz iste buda guzel birşeyOlması gerektiği kadar görüyorum çünkü bu kadar az kilo için diyette yapılmaz
Üzülme aşkım bunun için burdayızTartıyı geri göndercem. 61 sandığım kilo 63 çıktı. Vücut kitle endeksinde de yağ oranı kas oranından daha fazla çıktı püğğğ.
Eki Görüntüle 3515690