- 8 Nisan 2017
- 56.888
- 298.677
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.881
Benimde yer yerim sızlıyor vallahi ...yakındır gelişiBende artı geldim bu hafta ödem muhtemelen regl dönemindeyim bu haftayı daha sıkı tutcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yer yerim sızlıyor vallahi ...yakındır gelişiBende artı geldim bu hafta ödem muhtemelen regl dönemindeyim bu haftayı daha sıkı tutcam
Senin artinin sebebide bu o zaman, yoksa artı ve biz mümkün değil yaniBenimde yer yerim sızlıyor vallahi ...yakındır gelişi
Aynen.Senin artinin sebebide bu o zaman, yoksa artı ve biz mümkün değil yani
Ne kadar da avukat bir kadın. Ben ikna oldum.Ceza herkes icin esittir. Kanunlarda ceza kisiye gore degisir mi? Degismez.
Ornegin yalnizliktan hoslanan insana hucre cezasi verilemz, onun yerine idam edelim diyebiliyor muyuz? Demiyoruz.
Cezalar ve kurallar bastan belirlenmis ve herkese her kosulda esit uygulanmalidir
Bu kadar duyvu somurusunden sonra bana ekstra ceza vermezsin insallah masallah fesuphanallah
Ablacım birtanem can içrem ben başka tartıya göre kilo vermiş görünüyorum ama sonra evdeki tartıyı buldum ve tartılmıştım. O tartıma göre 850 gram almışım. Ceza listesinde ben de olmalıyım yani. Kendi kendimi ihbar ettiğim için ceza indirimi talep ediyorum.Haftanın Sultanları
@Nowaybabe
@Cledyana
Margaret Hale
@Processes
@Bllossom
Istenmeyentuyy
Berrfeelinda
@gelengiden
@Led_BiR_Vele_DisTiri
prensesss016
@Orenda
Tebrikler
Haftanın Kırbaçlanacakları
WOMAN
@Infinite Soul
@Cemoos
Tenceresiz kaldim anne
@COLIN
grup başkanımız hastaydı döndüğünde cevap vericektir accessdeniedKesinlikle katılıyorum motivasyon için birlikte hareket etmek çok faydalı beni aldılar mı gruba onu da henüz anlayamadım
Yaz kızım iyi halden dolayı cezası enteppp lehmacunu yimesin sjksjksjkAblacım birtanem can içrem ben başka tartıya göre kilo vermiş görünüyorum ama sonra evdeki tartıyı buldum ve tartılmıştım. O tartıma göre 850 gram almışım. Ceza listesinde ben de olmalıyım yani. Kendi kendimi ihbar ettiğim için ceza indirimi talep ediyorum.
İçinede tarçın kattınmı daha da faydası oluyor onun.günaydın kızlar
bu sabah hindiba kahvemin içine hindistan cevizi kattım içiyorum. çok lezzetli oluyormuş çok beğendim. tavsiye ederim hanımlar
Haftanın Sultanları
@Nowaybabe
@Cledyana
Margaret Hale
@Processes
@Bllossom
Istenmeyentuyy
Berrfeelinda
@gelengiden
@Led_BiR_Vele_DisTiri
prensesss016
@Orenda
Tebrikler
Haftanın Kırbaçlanacakları
WOMAN
@Infinite Soul
@Cemoos
Tenceresiz kaldim anne
@COLIN
Hepimizin poposunu kurtarmaya calisiyorum ne yapayim ajshkajsksNe kadar da avukat bir kadın. Ben ikna oldum.