- 18 Ekim 2014
- 7.443
- 33.650
-
- Konu Sahibi accessdenied
Niye üzuldün yaBen de yazayım bari şu topigi diyet havasına sokalım
Sabah yarım litre su
12.00
Çorba
4-5 yk nohut yemeği
3 yk pilav
Ardından bir sade Türk kahvesi
16.00
Filtre kahve
İki hurma
19.00
Biraz hamsi
Salata
Bir bardak maden suyu
Su 1,5 lt✓
2,5'a tamamlanacak.
Yarım saat spor yapılacak.
Abshsjjs yok canım estağfurunsjdjdjdj asıl diyet öyle olur katmersiz diyete ben diyet demem de işteAşk olsun. Biz döner, katmer yiyoruz siye diyet yapmıyor mu olduk. Kırıldım bir miktar
Tam diğerine uygunAbshsjjs yok canım estağfurunsjdjdjdj asıl diyet öyle olur katmersiz diyete ben diyet demem de işte
Ben hala o menüdeyim atamıyorum görseli gözümün önünden. Kendi yediklerime bakıyorum erimem lazımdı şu zamana.Tam diğerine uygunay ben çok dalga geçtim onla yaaa Allahım sonumu öyle yapma kınamıyorum
Benim kandirmama gerek yok burda her sokakta en az 5 lokmaci var biliyorsunTenceresiz kaldim anne diyet topiginde kaşla göz arası bana nasıl yürüdün yaw ahsjdjsjs
Ben sana gelmem anacım çeşit çeşit yemek yapıyon sen bana kilo aldırırsın en olmadı lokmayla kandırırsın lokma zaafımı biliyon
Aaaaaa, başınız sağ olsun Allah sabır versinTeşşekür ederim ablacığım bende iyiyim ,
4 yıl içinde babamı ve en büyük abimi kaybettim.Annem ağır bir ameliyat geçirdi
Rabbimin imtihanları işte.
Senin elinden banda güzel ablacığım :)
Ekonomisi gosgocaman olan Norveç’de tartısız olmakTartım geldiiiiAma şimdi atmıycam, sabah tekrar tartılacağım Bu arada bu akşam fırın somon ve bir kaç tane patates yedim.
Ablam isviçredeyim benEkonomisi gosgocaman olan Norveç’de tartısız olmak
Neyse vikinglere olan sempatim yüzünden susuyorum
Kullanıcı adın niye noway o zaman, izviçre Norveç’i mi gıskaniyi noliyiiiAblam isviçredeyim benAldı beyim sağ olsun
Mümkün değil babında ablacımKullanıcı adın niye noway o zaman, izviçre Norveç’i mi gıskaniyi noliyiii
Bir harf nelere kadir, R yapabilir miyimMümkün değil babında ablacım
Estağfurullah ablacım, sen istediğini yapabilirsin sonuçta patron sensinBir harf nelere kadir, R yapabilir miyim
Zaten 2. Gün bugün CemoşBenim diyet bugün yalan oldu inşallah kilo almamisimdir ahshzhzhhz
Ay ne patronu ne estafuruEstağfurullah ablacım, sen istediğini yapabilirsin sonuçta patron sensin
1 değil miydiZaten 2. Gün bugün Cemoş
İlk günden herkes mi bu kadar patlarBenim diyet bugün yalan oldu inşallah kilo almamisimdir ahshzhzhhz
Çok sevindim ohhhhİlk günden herkes mi bu kadar patlarbu akşam benim de menü diyet düşmanıydı
Resmen düşmansın heeeÇok sevindim ohhhh