Diyetin Sultanları 😎

Benim annem de kısa ve aşırı zayıfmış gençken hele onun zamanında giyim kuşamda mağazacılık hiç böyle değilmiş abla, o da hep diktirirmiş kıyafetlerini mecbur
Bu arada ben bi ara 168 boya 43 kiloydum o zaman gerçekten anoreksiya hastası insanlar gibi görünüyodum

Ahretliğim öyle alıyorum ama benim bacak boyu uzun değil, bol paça olursa paçalar yerleri öpüyor, kestirsen model bozuluyor neyse ki skinnyler var onları tercih ediyorum paçaları aldırsan da abes durmuyor.
Bende alıken kısa boy olanını alıyorum en azından paça derdi olmuyor,skinnyleri bende çok rahat edemiyorum nedense var evde de .

Aynen, eskiden pek ara beden yoktu, annem terziydi genelde o dikerdi bana ama her zaman anneme iş çıkarmak istemediğimden, bir de genç kızsın mağazadan bir şeyler almak istiyorsun hayal kırıklığıyla geri dönüyorsun

Ovvv çok zayıfmışsın, uzun boyda zayıflık daha kötü duruyor, ben kısayım zayıflayınca çok da göze batmıyor ama kızım zayıflayınca kötü duruyor, safinaz diyoruz ona

Annenin terzi olmasının kıymeti genç kızken anlaşılmaz ama sonradan anlaşılır ablacığım ama ben seni anladım

Ayyy foto atarım ama utanıyorum şimdi 47-48 arasında gidip geliyorum böyle aşırı zayıf görünmüyorum çünkü benim gerçekten kemiklerim çok ince ağırlığı çok azdır o yüzden 50-55 olsam yağ bağlarım ben abla

Bende alıken kısa boy olanını alıyorum en azından paça derdi olmuyor,skinnyleri bende çok rahat edemiyorum nedense var evde de .
Tabii herkesin tarzı farklı ahretliğim, ben de mom dedikleri tarzı giyemiyorum, illa aldığım şeyler yapışacak bol giyeceksem şalvar seviyorum, bol olarak bir şalvarı giyerim.

Sen benim kız gibisin, kemik inceliğiniz kilonuz çok benziyor, boylarınız da yakın ama dikkat etmeniz lazım, zayıflamak problem oluyor, benim kız bir ara tansiyon düşüklüğü yaşadı zayıflıktan, kansızlık da çıktı zaten.

Tabii herkesin tarzı farklı ahretliğim, ben de mom dedikleri tarzı giyemiyorum, illa aldığım şeyler yapışacak bol giyeceksem şalvar seviyorum, bol olarak bir şalvarı giyerim.
Boru paça denitor ya bende onu seviyorum bolu bende sevmiyorum hiç,bide yırtık kotlarım var severek giyiyiorum

Benim de hep tansiyonum düşük gidiyor abla evet çok zayıflayınca da kan değerim direk oynuyor benim de ve nasıl oluyor bilmiyorum mideme vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…