- 20 Kasım 2024
- 288
- 1.465
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.221
eyyyy maşallah biz pırasalarla beslenirkenköprüden önce son çıkış için salı gününü tercih ettim jfjhgd nasıl aldığımı anlatayım hemen cumartesi istanbula gittim, giderken yolda hamburger yolda yürürken 1 ıslak hamburger gece alkol üstüne 1 tantuni pazar günü dehşet bir kahvaltı üstüne tatlı, akşamına kebap üstüne tatlıdaha fazla detaya gerek var mı gruptan atılmam için yeterli mi ahhahaah
saçmalama senin yerine de yediğim için bu kadar çok tmm mıeyyyy maşallah biz pırasalarla beslenirkenpüüü size be
e keşkül yememişsinsaçmalama senin yerine de yediğim için bu kadar çok tmm mı
bugün yiyim kız battı balık yan gider fjhdfhhdge keşkül yememişsin
Eki Görüntüle 3526353
Ceza yürüyüşünden sonra iyi gider ağağağbugün yiyim kız battı balık yan gider fjhdfhhdg
gün moduna olupta almamak mümkün değil zaten iyi yine korumuşsun. bende cumartesi gün modundaydım 1,5 kg fazla çıkmıştım ama şükür sıktım kendimi 2 gün kurtuldumGeçen haftayla aynıyım. Birileri bana yine yalançı muamelesi yapmasın diye çekildiği günü saati de gösterdim fotoğrafta. Geçen haftanın fotoğrafı falan derler neme lazım. Utanırlar mı SANMAM.
Bu arada o kadar yeme içme semirmeye iyiyim bile. Habire gün modundaydık çünkü. Bu cumartesi de gün bende.
kovuldun bizimle deyılsııınnnnköprüden önce son çıkış için salı gününü tercih ettim jfjhgd nasıl aldığımı anlatayım hemen cumartesi istanbula gittim, giderken yolda hamburger yolda yürürken 1 ıslak hamburger gece alkol üstüne 1 tantuni pazar günü dehşet bir kahvaltı üstüne tatlı, akşamına kebap üstüne tatlıdaha fazla detaya gerek var mı gruptan atılmam için yeterli mi ahhahaah
açım açsaçmalama senin yerine de yediğim için bu kadar çok tmm mı
bi kaç kilo verelim yeriz bi gün hfhhdhfhfd şaka maka ben yılbaşı günü accık yerim sadece onun dışında yemeyeceğimaçım aç
Bende kendimi sadece yılbaşı gecesine kurdum onun haricinde yemeyeceğim. hatta 31 aralıkta hedefim 55 kiloyu görmek biraz daha sıkacağım kendimibi kaç kilo verelim yeriz bi gün hfhhdhfhfd şaka maka ben yılbaşı günü accık yerim sadece onun dışında yemeyeceğim
Çurapların çuk güzelmiş severim böyle şeyleri
hedef kilomdasın kıskandımBu hafta tatsız şeyler oldu daha doğrusu çok tatlı şeyler. Cezalıyım hakime hanım. Gidiyim de yürüyeyimEki Görüntüle 3526378
Yakında sen de inersin ben de zayıflayıp geldim hatta biraz aldım bile. Dikkat edince birer ikişer gidiyor bırakma ve hareket ethedef kilomdasın kıskandım
kız ben bitek donla tartılıyorum bu üzerindekiler neyyyy
ayyy hadi inşallah ağzın bal yesinYakında sen de inersin ben de zayıflayıp geldim hatta biraz aldım bile. Dikkat edince birer ikişer gidiyor bırakma ve hareket etsen baya iyi gidiyorsun takip ediyorum başarıyorsun süpersin
Sabah kalkınca hemen wc donla girilecek sonra gene tartı acayip fark ediyor.kız ben bitek donla tartılıyorum bu üzerindekiler neyyyy
Direk donla tartılanacak ona göre çorap ne öyle