- 31 Mart 2013
- 1.081
- 457
- 39
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.241
47 flanmı görüyorum acep ahretliğimEki Görüntüle 3526429
Vaktim olunca gelip hepimizin kilolarını listeye yazacağım, durum değerlendirmesi de yaparız
kesinlikle öyle ben direk wc ye sonra üst baş soyun direk tartıya. sabahları hep aynı saatte kalktıgım için saatte aynı oluyor. yoksa ödem konusunda tartıldığımız saatler bile etkiliyor tartıyıSabah kalkınca hemen wc donla girilecek sonra gene tartı acayip fark ediyor.
süpersin yaa tebrik ediyorum zaten güzel gidiyordun bu sonuç kaçınılmazdı
ben bu kiloyu herhalde lise yıllarımda falan görmüşümdür47 flanmı görüyorum acep ahretliğim
Teşekkür ederimsüpersin yaa tebrik ediyorum zaten güzel gidiyordun bu sonuç kaçınılmazdı
Kesinlikle öyle bende sabah wc sonrası çıplak tartıliyorum yarım bardak su bile tartıyı etkiliyorkesinlikle öyle ben direk wc ye sonra üst baş soyun direk tartıya. sabahları hep aynı saatte kalktıgım için saatte aynı oluyor. yoksa ödem konusunda tartıldığımız saatler bile etkiliyor tartıyı
kesinlikle öyle ben direk wc ye sonra üst baş soyun direk tartıya. sabahları hep aynı saatte kalktıgım için saatte aynı oluyor. yoksa ödem konusunda tartıldığımız saatler bile etkiliyor tartıyı
Bende yıllarca hep 45 filandım sonradan aldım biraz menapoz sonrasıda tetikledi işte.ben bu kiloyu herhalde lise yıllarımda falan görmüşümdür
Kesinlikle öyle bende sabah wc sonrası çıplak tartıliyorum yarım bardak su bile tartıyı etkiliyor
Geçmiş olsunBenim bebişim hasta, sabaha iyileşirse cezamı halleder gelirim iyileşmezse Allah Kerim bakalım
Aleyküm selamSlmlar
Teşekkür ederiz sen kaç kg verdin ne kadar oldu ameliyat olalıBir selam vereyim dedim ben mide ameliyatliyim @tenceresiz kaldım anne nin arkadasiyim eksileriniz bol olsun
Ahanda bulmuş mekanı afferin kız sana iz sürmeyi unutmamissin kk ya o kadar ara vermene rağmenBir selam vereyim dedim ben mide ameliyatliyim @tenceresiz kaldım anne nin arkadasiyim eksileriniz bol olsun
Ne sandın ne sandın eski kk liyim benAhanda bulmuş mekanı afferin kız sana iz sürmeyi unutmamissin kk ya o kadar ara vermene rağmen
Oyyyy iyi ki geldinNe sandın ne sandın eski kk liyim ben