Diyetin Sultanları 😎

Çok teşekkür ederim abla yine buradayım zaten illa ki bir grupta denk geliriz
Bugün tartildim kilo da vermişim.
Hepinize başarılar dilerim sağlıklı mutlu olalım da hep beraber herşeyin üstesinden geliriz

Ablacım kilo vermenin ameliyatla olan kısmını anlatabilirsin bize, ki yani aslında hiç de kolay değil ameliyat olup dikkat etmek, benim bir komşum oldu ama senin gibi dikkat etmedi maalesef, ameliyattan 1 yıl sonraydı galiba yememesi gereken ne varsa yemeye başladı, alkol de yasaktı yanılmıyorsam o su gibi alkol alan bir hatun ve arada görüyorum tekrar kilo almaya başlamış.

Hepinize başarılar dilerim sağlıklı mutlu olalım da hep beraber herşeyin üstesinden geliriz
Canım benim sohbete gelirsin, burada bol bol geyik de var biliyorsun

Aslında ablacım kurallara uymak en başda geliyor meşela katı sıvı ayrımı çok önemli. Alkol gazlı içecek yasak, ekmek makarna pilav gibi şeyler yenmese daha iyi. Ağız tadım çok değişti şekeri hayatımdan çıkardım çayın keyfine vardım derlerdi gülerdim su çok önemli en az 2lt su içilmesi gerekiyor.protein almamız gerek yoksa kastan verilir ve güçsüz düşersiniz. Tavuk ,et ,salata, peynir ,yoğurt ,sut,kefir bunlar proteindir günde bir ölçek yememiz içmeniz gerekir.mide büyüyen esnek bir organ tatlı canınız cokmu çekti yarım muzun üstüne kakao koyun yiyin.kahve çok tüketmeyin yada canınız çok istedi bir fincan kahve çok su kaybı yapıyormuş bilmenizi isterim bu durumda suyunuzu iki bardak cogaltin. Yani şu cik onemli ne kadar su o kadar ödem

Mide ameliyatı sonrası doktor sağlıklı ve dengeli beslenmeye yöneltiyor hastalarını, yani aslında sağlıklı olmak isteyen herkesin yapması gerekenleri yapıyorsunuz.
Örneğin su tüm insanlar için çok önemli bir sıvı, hem ödem attırır hem de organlarınızın sağlıklı olmasını sağlar, az su içmek böbrekleri bitirir.
Ben topikte resmen bas bas bağırıyorum hepiniz su için diye :)))

Gazlı içecekler zaten sağlıksız, içeriklerindeki yapay tatlandırıcılar diyabet, karaciğer yağlanması vb yapar, en zararsız hasarı midede şişkinlik ve gaz sorununa neden olmasıdır, mideye reflü, ülser gibi zararları var.
İlla ki bir şeyler içmek isteniyorsa taze meyveler sıkılıp suyu içilebilir veya kaynatarak meyve suyu elde edilebilir.

Beyaz ve kırmızı eti kilo vermek isteyenler de mutlaka yemeli, protein demek vücuttaki hücrelerin dahi doyması demek, karbonhidrat daha çok acıktırır kan şekeriniz aniden yükselir ama proteinde vücut doyuma ulaştığından acıkmazsınız ama et tüketirken yağda kızartma yapılmamalı, ızgara veya haşlama yapılmalı, kavurma olarak tüketecekseniz de etin kendi saldığı yağıyla olmalı.

Çayı şekerle içmek çaya hakaret zaten

Veeee mutlaka hareket, herkes kolayına ne geliyorsa onu yapmalı, dans, yürüyüş, pilates, koşu, vs vs seçenek çok.

Bllossom yazmıştı galiba, sabahları üşüyorum diye. Sabahları çok değil 10-15 dakika hafif egzersizler kan dolaşımını arttıracağından vücut ısınır, hem kalbe de faydalıdır hem de tüm vücudunuza kan pompalanacağından oksijen seviyeniz artar, yağ yakar, kas ve iskelet sisteminizi güçlendirirsiniz, kötü kolestrol, diyabet, hipertansiyon riskini azaltırsınız.

Hepimizin kaçamakları olabilir ama senin de üstünde durduğun gibi sudan asla ödün verilmemeli, doğal ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeli ve her gün kendimize ne kadar zaman ayırabiliyorsak, 15 dakika, 30 dakika veya 1 saat kişiye ve şartlarına göre değişir hareket edip vücudu sağlıklı tutmaya çalışmalıyız.

Her gün yürürüm, en yürümemiş hallerimden biri bu

Ay abla sabahları üsüyorum ya
Saniyile riçinde halletcen yahu wc öncwsi ve sonrası sjksjksjk
Cemoss her zaman gel olurmu muhabbet zaten çok güzel burada

20gr ile sultan oldum
Ben de yemek yedikten sonra tartıldım aman varsın ceza olsun sağlığımıza zeval gelmesin . Ben bugün de çocuğun başındayım yarına Allah Kerim yürür gelirim zaten ne ki 7500 adım falan vız tırıs yani. Mesele çıkabilmek.
Bi saat alsam kendime gün içinde evde bile geçiyor olabilirim ben bu adım sayısını hzgshsjjs ev de minik yani

Ahretlik nasılsın

Processes tekrar geçmiş olsun ablacım, şimdi çocuğunla ilgilenme zamanı, yürüyüşü sonra halledersin.
Sizlerin veya çocuklarınızın hastalığı olduğu zamanlar cezaları iyileşme sonrasına erteleyin ama herkes sağlıklıyken yarın yürürüm diğer gün yürürüm günlere yayarak yürürüm yapmayın.

Çok teşekkür ederim ablacım

İyiyim ahretlik sağol sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…