- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.804
- 35
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.281
Gazlar bende ablam desteğim sonuna kadarOlur kuzucum, gaza getir grubu
Geçen haftayla bu hafta aynı kiloda kalan veya kilo alanlar
Eki Görüntüle 3526733
Haftanın Sultanları
@ARZELYAA
@prensesss016
Tenceresiz kaldim anne
@Cledyana
Bllossom
Haftanın Sınıfta Kalanları zaten listede işaretlendi
7.500 adımı yürümeyenler ilk fırsatta yürüsün hatunlar
Çok teşekkür ederim abla yine buradayım zaten illa ki bir grupta denk gelirizMerhaba Sultanlar,
kusura bakmayın listeye kilolarınızı girme ve bu haftayı değerlendirme işini geciktirdim maalesef
Öncelikle sağlık sebepleri vb nedenlerle aramızdan ayrılan arkadaşlarımız için yazmak istiyorum.
Cemoos artık grubumuzda değil çünkü motive olamıyormuş, diyet yapmak mutsuz ediyormuş, ki bir şey mutsuz ediyorsa zaten motive de olamazsınız, kendisini hazır hissederse her zaman kapımız açık
@Led_BiR_Vele_DisTiri hemşerim çok geçmiş olsun, şu an önemli olan sağlığınama sana dostane tavsiyem, elbette tedavi sırasında diyet yapamayabilirsin ama bol su iç ve sağlığının elverdiği ölçüde tempolu yürüyüşler yap
Processes çocuğun hastaymış çok geçmiş olsun
accessdenied ve @Infinite Soul hasta oldukları için bu hafta zaten tartı vermeyecekti, Istenmeyentuyy de banlı olduğundan tartı veremedi, @Nowaybabe zorunlu sebeplerden evinde değilmiş o da tartı veremedi.
@COLIN epeydir ortada yok.
Bir dahaki Çarşamba yılbaşına denk geldiğinden hiçbirimiz tartı vermeyeceğiz ama 8 Ocak 2025 Çarşamba günü, gruptaki herkes saat 14:00’a kadar tartısını vermeli.
Bugünden itibaren 8 Ocak’a kadar vaktimiz var, bu arada gruptaki herkesin tamam mı devam mı diye düşünmesini istiyorum zira grup motivasyonu da önemli, birbirimizi gaza getirebilmemiz için kopmadan ve haftayı kilo alarak bitirsek dahi cezaları günlere yaymadan disiplinle yapmamız lazım ki hedeflerimize ulaşalım.
Aslında bu grup gayet rahat takılan çok da ağır şartları olmayan bir grup ama hastalıklarınız veya çocuklarınızın hastalığı durumlar hariç, yürümenize veya egzersiz yapmanıza hiçbir engel yokken yapmamanız ya da bir hafta önceki yürüyüşü bu hafta bile tamamlamamış olmanız kilo vermeye gönüllü olmadığınızı gösteriyor üzgünüm.
Bu haftaki tabloyu kendiniz değerlendirin diye haftalık değişim çizelgenizi ekliyorum.
Eki Görüntüle 3526729
Ablacım kilo vermenin ameliyatla olan kısmını anlatabilirsin bize, ki yani aslında hiç de kolay değil ameliyat olup dikkat etmek, benim bir komşum oldu ama senin gibi dikkat etmedi maalesef, ameliyattan 1 yıl sonraydı galiba yememesi gereken ne varsa yemeye başladı, alkol de yasaktı yanılmıyorsam o su gibi alkol alan bir hatun ve arada görüyorum tekrar kilo almaya başlamış.Yaparsınız azimli kadınları biz isteyipte yapamadigimiz ne varki inanın keşke ameliyat değilde kendi imkanlarimla verebilseydim lıkır lıkır su içmeyi o kadar ozledimki bol bol su yürüyüş ve dikkat ekmeği ve makarna pilav ürünlerini gazlı icecekleri unutun sizLer yaparsiniz
Canım benim sohbete gelirsin, burada bol bol geyik de var biliyorsunÇok teşekkür ederim abla yine buradayım zaten illa ki bir grupta denk geliriz
Bugün tartildim kilo da vermişim.
Hepinize başarılar dilerim sağlıklı mutlu olalım da hep beraber herşeyin üstesinden geliriz
Minikkkkk kilo verdin mi agahhzhshs
Aslında ablacım kurallara uymak en başda geliyor meşela katı sıvı ayrımı çok önemli. Alkol gazlı içecek yasak, ekmek makarna pilav gibi şeyler yenmese daha iyi. Ağız tadım çok değişti şekeri hayatımdan çıkardım çayın keyfine vardım derlerdi gülerdimAblacım kilo vermenin ameliyatla olan kısmını anlatabilirsin bize, ki yani aslında hiç de kolay değil ameliyat olup dikkat etmek, benim bir komşum oldu ama senin gibi dikkat etmedi maalesef, ameliyattan 1 yıl sonraydı galiba yememesi gereken ne varsa yemeye başladı, alkol de yasaktı yanılmıyorsam o su gibi alkol alan bir hatun ve arada görüyorum tekrar kilo almaya başlamış.
İyi yürüyüşler ablam bol bol eksiler dilerimBen gideyim deli gibi yürüyeyimşimdilik herkese iyi geceler
Kilo mi odem mi bilmiyorum verdim birseylerMinikkkkk kilo verdin mi agahhzhshs
20gr ile sultan oldumOlur kuzucum, gaza getir grubu
Geçen haftayla bu hafta aynı kiloda kalan veya kilo alanlar
Eki Görüntüle 3526733
Haftanın Sultanları
@ARZELYAA
@prensesss016
Tenceresiz kaldim anne
@Cledyana
Bllossom
Haftanın Sınıfta Kalanları zaten listede işaretlendi
7.500 adımı yürümeyenler ilk fırsatta yürüsün hatunlar
Mide ameliyatı sonrası doktor sağlıklı ve dengeli beslenmeye yöneltiyor hastalarını, yani aslında sağlıklı olmak isteyen herkesin yapması gerekenleri yapıyorsunuz.Aslında ablacım kurallara uymak en başda geliyor meşela katı sıvı ayrımı çok önemli. Alkol gazlı içecek yasak, ekmek makarna pilav gibi şeyler yenmese daha iyi. Ağız tadım çok değişti şekeri hayatımdan çıkardım çayın keyfine vardım derlerdi gülerdimsu çok önemli en az 2lt su içilmesi gerekiyor.protein almamız gerek yoksa kastan verilir ve güçsüz düşersiniz. Tavuk ,et ,salata, peynir ,yoğurt ,sut,kefir bunlar proteindir günde bir ölçek yememiz içmeniz gerekir.mide büyüyen esnek bir organ tatlı canınız cokmu çekti yarım muzun üstüne kakao koyun yiyin.kahve çok tüketmeyin yada canınız çok istedi bir fincan kahve çok su kaybı yapıyormuş bilmenizi isterim bu durumda suyunuzu iki bardak cogaltin. Yani şu cik onemli ne kadar su o kadar ödem
Saniyile riçinde halletcen yahu wc öncwsi ve sonrası sjksjksjkAy abla sabahları üsüyorum ya
Cemoss her zaman gel olurmu muhabbet zaten çok güzel buradaÇok teşekkür ederim abla yine buradayım zaten illa ki bir grupta denk geliriz
Bugün tartildim kilo da vermişim.
Hepinize başarılar dilerim sağlıklı mutlu olalım da hep beraber herşeyin üstesinden geliriz
Ben de yemek yedikten sonra tartıldım aman varsın ceza olsun sağlığımıza zeval gelmesin . Ben bugün de çocuğun başındayım yarına Allah Kerim yürür gelirim zaten ne ki 7500 adım falan vız tırıs yani. Mesele çıkabilmek.20gr ile sultan oldum
Çok teşekkür ederim ablacımAhretlik nasılsın
Processes tekrar geçmiş olsun ablacım, şimdi çocuğunla ilgilenme zamanı, yürüyüşü sonra halledersin.
Sizlerin veya çocuklarınızın hastalığı olduğu zamanlar cezaları iyileşme sonrasına erteleyin ama herkes sağlıklıyken yarın yürürüm diğer gün yürürüm günlere yayarak yürürüm yapmayın.
İyiyim ahretlik sağol sen nasılsınAhretlik nasılsın
Processes tekrar geçmiş olsun ablacım, şimdi çocuğunla ilgilenme zamanı, yürüyüşü sonra halledersin.
Sizlerin veya çocuklarınızın hastalığı olduğu zamanlar cezaları iyileşme sonrasına erteleyin ama herkes sağlıklıyken yarın yürürüm diğer gün yürürüm günlere yayarak yürürüm yapmayın.