- 20 Kasım 2024
- 288
- 1.465
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.201
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman devam edersin cemoscumBen diyeti bıraktım kızlar.zaten motive olamıyorum hem mutsuz hem isteksiz devam ediyorum.
Biraz daha zamana ihtiyacım var kendime geleyim zamanı bu zaman değil demek ki.
Ama bu haftaki cezamı bugün yaptım.
Cezamı atıp bu gruptan kaçıyorum
Eki Görüntüle 3526147
Çok geçmiş olsun canımcımBu hafta diyet yapamadım hormon ilacı kullanımina geçtim.
56.1 olmuşum
Mune müdürüm listeden çıkar beni istersen cunku yoğun bir tedavi sürecine gireceğim kadın hastalıklarından ötürü
Geçmiş olsun.Bu hafta diyet yapamadım hormon ilacı kullanımina geçtim.
56.1 olmuşum
Mune müdürüm listeden çıkar beni istersen cunku yoğun bir tedavi sürecine gireceğim kadın hastalıklarından ötürü
@Nowaybabe
Cledyana
WOMAN
@ARZELYAA
prensesss016
yosunlupapatya
Bllossom
Margaret Hale
Orenda
Tenceresiz kaldim anne
@Led_BiR_Vele_DisTiri
Berrfeelinda
gelengiden
@Processes
@COLIN
Saat 14:00’a kadar beni etiketleyerek tartılarınızı atın hatunlar.
accessdenied ve @Infinite Soul hasta oldukları için bu hafta tartı vermeyecekler.
@Istenmeyentuyy banlı, aranızda bağlantıda olduğu biri varsa tartısını onunla gönderebilir.
@Cemoos ne diyelim umarım istediğin kiloyu verirsinseni listeden çıkarıyoruz o zaman öyle mi
Cıbıldak tartılmamız gerekiyormuş Bloss. Ben de bir 300 gr falan oynuyor. 64 çıkabilirdin üstündekiler olmasa.
Kızlar montla tartılmak zorunda kaldım ya eczaneye kısa kollu gitmişim pöf anlamadım verdim mi aldım mı mont mu
Tüh ya amanmont varsa vermiş olabilirsin ya da aynı olabilirsinama aldığını düşünmüyorum
yine de istersen tek başıma cezalı olmayım diye benimle birlikte cezalılar kervanına katılabilirsin gkdjgfjgTüh ya aman
yine de istersen tek başıma cezalı olmayım diye benimle birlikte cezalılar kervanına katılabilirsin gkdjgfjg
köprüden önce son çıkış için salı gününü tercih ettim jfjhgd nasıl aldığımı anlatayım hemen cumartesi istanbula gittim, giderken yolda hamburger yolda yürürken 1 ıslak hamburger gece alkol üstüne 1 tantuni pazar günü dehşet bir kahvaltı üstüne tatlı, akşamına kebap üstüne tatlıkızım sen geçen gün detoks bahsediyorsun sen nasıl kilşı alırsın be püüü