Diyetin Sultanları 😎

Biliydim böyle olacağını 🙄 neyse daha fazla bekliyordum çünkü bi tek dün dikkat ettim 🤣 Mune Mune 7500 adım atarım bugün yarın 🙃
IMG_1532.jpeg

Ben diyeti bıraktım kızlar.zaten motive olamıyorum hem mutsuz hem isteksiz devam ediyorum.
Biraz daha zamana ihtiyacım var kendime geleyim zamanı bu zaman değil demek ki.
Ama bu haftaki cezamı bugün yaptım.
Cezamı atıp bu gruptan kaçıyorum 😑
Eki Görüntüle 3526147
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman devam edersin cemoscum
Bu hafta diyet yapamadım hormon ilacı kullanımina geçtim.
56.1 olmuşum :KK43:
Mune Mune müdürüm listeden çıkar beni istersen cunku yoğun bir tedavi sürecine gireceğim kadın hastalıklarından ötürü :KK43:
Çok geçmiş olsun canımcım

@Nowaybabe
Cledyana Cledyana
WOMAN WOMAN
@ARZELYAA
prensesss016 prensesss016
yosunlupapatya yosunlupapatya
Bllossom Bllossom
Margaret Hale Margaret Hale
Orenda Orenda
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
@Led_BiR_Vele_DisTiri
Berrfeelinda Berrfeelinda
gelengiden gelengiden
@Processes
@COLIN

Saat 14:00’a kadar beni etiketleyerek tartılarınızı atın hatunlar.

accessdenied accessdenied ve @Infinite Soul hasta oldukları için bu hafta tartı vermeyecekler.
@Istenmeyentuyy banlı, aranızda bağlantıda olduğu biri varsa tartısını onunla gönderebilir.

@Cemoos ne diyelim umarım istediğin kiloyu verirsin 😌 seni listeden çıkarıyoruz o zaman öyle mi 🥺
IMG_6374.jpeg

Geçen haftayla aynıyım. Birileri bana yine yalançı muamelesi yapmasın diye çekildiği günü saati de gösterdim fotoğrafta. Geçen haftanın fotoğrafı falan derler neme lazım. Utanırlar mı SANMAM. 🤣

Bu arada o kadar yeme içme semirmeye iyiyim bile. Habire gün modundaydık çünkü. Bu cumartesi de gün bende. 😁

Eklentiler

• IMG_2784.png
    IMG_2784.png
    329,1 KB · Görüntüleme: 16
😂😂😂😂 kızım sen geçen gün detoks bahsediyorsun sen nasıl kilşı alırsın be püüü
köprüden önce son çıkış için salı gününü tercih ettim jfjhgd nasıl aldığımı anlatayım hemen cumartesi istanbula gittim, giderken yolda hamburger yolda yürürken 1 ıslak hamburger gece alkol üstüne 1 tantuni pazar günü dehşet bir kahvaltı üstüne tatlı, akşamına kebap üstüne tatlı :KK49: daha fazla detaya gerek var mı gruptan atılmam için yeterli mi ahhahaah

X