- 30 Mart 2009
- 14.382
- 64.500
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.181
Surekli yemek konusuluyor grupta haci, nefis terbiyesi gibi ahahahhahahaO nasıl oluyor vumın bizim suçumuz ne ayOl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Surekli yemek konusuluyor grupta haci, nefis terbiyesi gibi ahahahhahahaO nasıl oluyor vumın bizim suçumuz ne ayOl
Süper darısı başıma inşallahSelam kızlar bende bu sabah tartildim 1kilo 100gr gitmiş yarına bit tık daha gitse süper olur
Bir girdim topige sağbısı yok.Kim suyuna bandı bu kadının accessdenied
accesi uçmuş.yalnız grubun sessizliği pek hayra alamet değil gibi sanki herkes diyeti bırakmışta suçluluktan buraya giremiyor gibi
Tartı günü ben de yaramazlık yapıp banlancamBir girdim topige sağbısı yok.
Sende iyi gidiyorsun benimki ödem muhtemelen fazlaca sismistim çünkü durmak yok yola devamSüper darısı başıma inşallah
Bende aynı şeyi düşündüm noldu kine kaçırdığımız bir kaos olmuş bilen yesillendirsin bizi deBir girdim topige sağbısı yok.
Accesin mesajlarına gitmek lazım bakalım ne yazmışBende aynı şeyi düşündüm noldu kine kaçırdığımız bir kaos olmuş bilen yesillendirsin bizi de
ah şu hafta sonları bozmasam 50 kere vermiştim fazlalıklarıSende iyi gidiyorsun benimki ödem muhtemelen fazlaca sismistim çünkü durmak yok yola devam
hadi yaaa kaosmu varBende aynı şeyi düşündüm noldu kine kaçırdığımız bir kaos olmuş bilen yesillendirsin bizi de
haber alırsanız bizede yazınAccesin mesajlarına gitmek lazım bakalım ne yazmış
GittimAccesin mesajlarına gitmek lazım bakalım ne yazmış