- 15 Şubat 2013
- 24.936
- 94.521
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.021
Yok hayatımda daha önce böyle bişey yaşamadım daha da yaşamam umarımAy sen çok fena olmuşsun ya kendine dikkat et iyice iyileş
benim çocuklarda grip oldu banada geçti bizde öksüruk burun tutukluguyla savaşıyoruz
Tamam kuzum sana da geçmiş olsun
Sagol canımYok hayatımda daha önce böyle bişey yaşamadım daha da yaşamam umarım
Yok hayatımda daha önce böyle bişey yaşamadım daha da yaşamam umarım
Geçmiş olsun beybiler acil şifalar olsunSagol canım
Lanet grip baş kaldırmış yine
Oglumda dün bugün ishalda oldu ne biçim grip bende anlamadim grip olunca ishal hiç olmamıştı herkeste farklı farklı sanki.
Sagol canımGeçmiş olsun beybiler acil şifalar olsun
Çok geçmiş olsun accessMunecim valla sanki öldüm dirildim, 4 gün kendimi bilmeden yattım, ağır grip olmuşum, kulak boğaz enfeksiyonu ve sinüzit hepsi aynı anda olunca yataktan kalkamadım, doktora gidemediğim için iyice ilerledi hepten fenalaştım. Resmen cesedimi sürüdü eşim zorla çarşamba günü. Bugün daha bi iyiyim ama hala dengem yok.
Mune accessdenied bu haftalık bana mola yazarmisiniz gripim biraz agirlastida öksüruk başladı annem balli süt iç diye diretiyor bana öyle tavuklu corba falan yaptı yani bulari yersem diyet falan yalan olucak biraz kendime geleyim diger hafta yine başlarim
Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.Ben sabah çeyrek tostla akşam bi kase tavuklu çorba içtim. Kilo milo noldu hiç bilmiyorum yiyemedim çünkü daha yeni başladım yemeye
Ben yeniyim ama karayim ayağım alissaydi kirmizi olabilirdiŞu listeye bak herkes kırmızı kırmızı kalan üç beş kara fakiriz hdhshsj
Kırmızı olmak demek bağış yapıldı demek aslında:) bazen de yarışmalardan kazanılan haklar oldu. Yani pro olunca iyi bir amaca hizmet edilmiş oluyor.Ben yeniyim ama karayim ayağım alissaydi kirmizi olabilirdi
Önemli olan gri olmamakŞu listeye bak herkes kırmızı kırmızı kalan üç beş kara fakiriz hdhshsj
Ay bunu beklemiyordum nfjcjÖnemli olan gri olmamak
Hosgeldin şakası olarak gri yapmadiklarina dua edeyim o zamanÖnemli olan gri olmamak
Uslu kızlar gri olmuyorHosgeldin şakası olarak gri yapmadiklarina dua edeyim o zaman
Tam hastalık mevsimi, çoğunlukla çocuklu aileler hasta, önce çocuklar virüs kapıyor sonra anneleri, bu sene grip ishal vb vakalar uzun sürmeye başladı maalesefKaç gündür girmiyordum kk da ki takip ettiğim topiklere girdim çoğunluk hasta geçmiş olsun herkese
Ay bunu beklemiyordum nfjcj
Grip kötü bişeymiş, bacaklarım leğen kemiğim, dişlerim ağrıdı deli bir baş ağrısına ek olarak, İzmire nası gidicem gidemiycem sanki , o derece vurdu beniTam hastalık mevsimi, çoğunlukla çocuklu aileler hasta, önce çocuklar virüs kapıyor sonra anneleri, bu sene grip ishal vb vakalar uzun sürmeye başladı maalesef