Diyetin Sultanları 😎

Selam kızzzzlarrrrrrrr ,

Ben bugün kahvaltı öğlen yemeği vs hiç yapmadım

Bir sürü kahve içtim arkadaşımla bir dilim pastayı bölüştük.

Akşam yemeği
Bir tabak tavuklu bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurtlu kereviz mezesi yedim

Şu an sınırsız çay + kuki yiyeceğim

Çok geçmiş olsun access

Ben sabah çeyrek tostla akşam bi kase tavuklu çorba içtim. Kilo milo noldu hiç bilmiyorum yiyemedim çünkü daha yeni başladım yemeye
Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.
Zaten sonraki Çarşamba’da 1 Ocak, o gün herkes ya akşamdan kalma olur ya yılbaşı planı olur.

O yüzden bence 25 Aralık’ta sizin dışınızdakilerin hepsi tartı versin, 1 Ocak’ta hepimiz tartıdan muaf olalım ne dersiniz?
Infinite Soul accessdenied gelengiden Tenceresiz kaldim anne Margaret Hale Nowaybabe Cledyana Cemoos Bllossom WOMAN Processes Istenmeyentuyy Berrfeelinda Orenda Led_BiR_Vele_DisTiri prensesss016 COLIN yosunlupapatya ARZELYAA

Tam hastalık mevsimi, çoğunlukla çocuklu aileler hasta, önce çocuklar virüs kapıyor sonra anneleri, bu sene grip ishal vb vakalar uzun sürmeye başladı maalesef
Grip kötü bişeymiş, bacaklarım leğen kemiğim, dişlerim ağrıdı deli bir baş ağrısına ek olarak, İzmire nası gidicem gidemiycem sanki , o derece vurdu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…