Diyetin Sultanları 😎

Harika fikir abla yılbaşında zaten diyetde olmak zordur

Bana uyar ablacım. Anneciğim gelecek inşallah. Bir diyetli bir şekerli olarak ne kadar dağıtabilirsek o kadar dağıtalım

İşte sorun tam da bu ..ben her yolu kisaltirim her işi kolay yoldan yaparım

İşte sorun tam da bu ..ben her yolu kisaltirim her işi kolay yoldan yaparım

Ben de birçok şeyi kestirmeden yapmayı severim tembel bir kadın olarak ama yürüyerek gezme deyince akan sular durur.

Dün evime çok da uzak olmayan bir yerden ampul almaya diye çıktım, mesafeyi adımla tarif edecek olsam 1500 adımda oradasın diyebiliriz, yolu uzatarak gittiğim yetmiyormuş gibi hazır buraya gelmişken tuhafiyeye de gideyim, tuhafiyeye gittim madem oradan kozmetik dükkanına da gideyim derken bir baktım çarşı geziyorum

Evimden görünen markete diye çıkar soluğu 5 km ötedeki bir yerde alabilirim, bizimkiler alışık markete gitti ama kim bilir nereden çıkacak derler

ARZELYAA kıyafet iyi bir motivasyon olabiliyor, bizim sultanlara da söylemiştim, kilo hedefi kadar başka bir motivasyon da iyi gelir diye, hatta bence herkes giymek istediği bir kıyafetin şu anki bedenlerinden 1-2 beden aşağısını alsa ve onu giymeye odaklansa belki daha çok gaza gelirler.

Kimse neden ne yediğini yazmıyor

Sabah: yarım simit peynir domates sınırsız çay

Türk kahvesi+ lokum

Sütlü filtre kahve+ nesfit bar

Akşam: kereviz havuç mezesi
Fellah köftesi(5 kaşık kadar)
Pancar turşusu ayran

Kapanış çay yanında bir şey yok

Su 3 litreye gelmek üzere
Aşşırı derecede yağmur olduğu için evde oğlanı dolaştırmaca sporu

Kız bende bişey yiycek hal mi kaldı kaç gündür bdbx
Sabah yumurta yedim ama yazayım
Öğlen ravuk suyuna çorba
Akşam oldu şimdi burda ne yiycem belli değil

Öğlen yarım avokado domates salatalık maydanoz roka tabagi cordon blue

Aksam karisik salata 2 kasik haşlanmış yesil mercimek sabahtan kalan yarım avokado
Anlarda bolca şekersiz çay kahve günü kapattım sporumu yaptım bol suyumu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…