Diyetin Sultanları 😎

Minikom lo yazdığı için sadece pil alsan yeterdi aslında😂
Yeni pil alıyorum..bir iki tartılıyorum yine lo yazıyor. Mesela lo yazarken o pili başka yere takip kullanabiliyorum

Tarti anormal .sıfır pili bile bitmiş gibi gösterip bazen 88.88 gösterip bazende lo yazıyor

Çok ugrastiriyor yani

Yeni pil alıyorum..bir iki tartılıyorum yine lo yazıyor. Mesela lo yazarken o pili başka yere takip kullanabiliyorum

Tarti anormal .sıfır pili bile bitmiş gibi gösterip bazen 88.88 gösterip bazende lo yazıyor

Çok ugrastiriyor yani
Cledyana Cledyana yani yeni tartiyi görünce lo yazmadı tartti beni halbuki içinde aynı pil duruyordu 😂😂😂

Yenimi aldı tartıyı minnoşum belkide arızalıydı,birde pil bitmesine yakın lol yazısı çıkıyor .
5-6 sene olmuştur ablacım..eski tartıda ara sıra lo uaziyordu pil değiştiriyoruz sıfır pil de de yapıyordu. Ben de vurdum kırbacı bugün. :KK53:

bugün öğle aramda tam 2 saat tempolu yürüyüş yapmışız arkadaşlar. saati görünce inanamadım masallah dedim.:nazar::KK76:
akşamada eşimle alışveriş merkezinde mağazaları dolaşmaya gideceğiz :KK76:al sana 20.000 adım :KK8:ve akşam dışarıda yemek yemeyeceğiz dedim eşime tamam dedi :KK8:fazla kaloriler cepte bugün:rolleyes:
daha ne olsun :halay:

unutmadan bugünkü menümüde yazayım.

sabah
hindiba kahve

öğle 14.30 ilk öğün
kıymalı bezelye yemeği
yarım simit
ayran

ara
şekersiz türk kahvesi
4 adet tırtıl kurabiye ev yapımı
1 dilim yeşil elma

akşam yemek yemeyeceğim. yanımda actıvıa ile muzum var yerim onları işten çıkmadan diyordum ama geç yediğim için herhalde hiç aç değilim o yüzden yemeyeceğim, vazgeçtim. bugünlük bu kadar yeter yemek

2 lt suyum bitti
öğle aramda 2 saat yürüyüş yaptım.

accessdenied accessdenied ’den haber alan var mı? @Depresif Penguen acces nasıl oldu ablacım?
Munecim valla sanki öldüm dirildim, 4 gün kendimi bilmeden yattım, ağır grip olmuşum, kulak boğaz enfeksiyonu ve sinüzit hepsi aynı anda olunca yataktan kalkamadım, doktora gidemediğim için iyice ilerledi hepten fenalaştım. Resmen cesedimi sürüdü eşim zorla çarşamba günü. Bugün daha bi iyiyim ama hala dengem yok.

X